vrijdag 31 maart 2023

Predictieve programmering

 Gekopieerd.


Wat ik nu ga delen klinkt krankzinnig, omdat het inderdaad pure waanzin is. Desalniettemin is het bittere werkelijkheid. Daarom vraag ik iedereen om dit aub te lezen en te verspreiden. De werkelijkheid is soms bizarder dan de fantasie.


Als je de film The Matrix gezien hebt, weet je dat er getoond werd hoe de hele mensheid leefde in glazen kastjes, waar ze in leven werden gehouden, maar hun geest was gevangen in een droomwereld. Ze "leefden" in een illusie, een leugen, een virtuele realiteit. Hun lichamen werden gebruikt als energiebronnen voor tirannen, die dit systeem in stand hielden door middel van technologie. 


De meesten van ons begrijpen intussen dat films vaak gebruikt worden voor wat men noemt "predictive programming", oftewel voorbereidende programmering. Het denken van de mensheid wordt voorbereid op iets. Als mensen iets alvast hebben beleefd in een film, is hun geest ontvankelijk gemaakt voor wanneer hetzelfde gebeurt in de werkelijkheid. Zo werd de pandemie uitvoerig aangekondigd in tientallen films en TV programma's die in de kleinste details elk aspect van de pandemie lieten zien. Zelfs dat het virus uit China kwam. 


Het denken van de mensheid wordt altijd voorbereid om klaar te zijn voor wat ze van plan zijn. "Predictive programming". 


Als ik zie wat er allemaal im hoog tempo ontwikkeld wordt wereldwijd, dan zie ik een zeer nadrukkelijke lijn in een en dezelfde richting lopen: The Matrix. Het zou me niet verbazen als hun uiteindelijk doel daadwerkelijk is om de mensheid in een fysieke slaap te brengen en hen een alternatieve wereld aan te beide, die hen echt "geluk" zal geven.


We zien dit in volle ontwikkeling met de MetaVerse. Onlangs zag ik een reclamefilmpje, waarin je een vrouw zag die ongelukkig door een grauwe, donkere, regenachtige stad reed. Ze kwam thuis en daar vond ze het geluk: de MetaVerse. Ze dook weg in de illusie van een virtuele wereld, die haar vriendschap, geluk en ruimte gaf, die ze in de stad niet vond. 


De boodschap van het reclamefilmpje was letterlijk: de MetaVerse is beter dan de werkelijkheid. 


Deze entiteiten "verkopen" al hun plannen altijd als het beste wat ons kan overkomen. Tijdens mijn opleiding voor media en communicatie aan de Universiteit voor Wetenschap en Kunst leerde ik dat de kunst van marketing erin bestaat mensen ervan te overtuigen dat ze iets nodig hebben. Dan kopen ze het. 


Zo zal het gaan met de Matrix: overtuig de mensheid ervan dat dit de "oplossing" is. Ik zie al voor me hoe ze het gaan promoten: de wereld daarbuiten is een en al ellende: ziektes, racisme, oorlog, eenzaamheid, milieuvervuiling, enz. Allemaal zaken die de heersers natuurlijk zelf veroorzaken. Maar ze zullen zeggen: 


Vertrouw ons, wij gaan de wereld herstellen. Maar terwijl wij dat aan het doen zijn, nodigen we je uit om te leven in een mooie wereld vol geluk, liefde, en vrijheid: de Matrix. Oftewel de opvolger van de MetaVerse.


In wezen gebeurt dat al: de overgrote meerderheid van de massa leeft allang in een metafysische Matrix, waarbij ze alleen geloven wat de TV hen vertelt, en alles om zich heen negeren. Ze leven al volkomen losgekoppeld van de werkelijkheid, denken niet zelf na, onderzoeken niets, nemen geen realiteit waar, en leven als zombies die 100% bestuurd worden door de media en overheid. Mensen die wel in de werkelijkheid leven, ervaren ze als een gevaarlijke bedreiging. 


Maar ik ben ervan overtuigd dat de elites dit nog een niveau hoger willen tillen, naar wat we gezien hebben in The Matrix: mensen letterlijk helemaal laten leven in een virtuele schijnwereld.


Daarom is er zo'n push om de mensheid te digitaliseren, alles afhankelijk te maken van technologie, mensen zelfs allerlei computerchips laten implanteren. De smartphones van de nabije toekomst zullen in ons lichaam zijn, zegt de CEO van Nokia. 


Er is een geweldige drive wereldwijd om de hele mensheid te koppelen aan technologie en los te koppelen van natuur, elkaar en de Schepper. De stap om dan helemaal digital en virtueel te gaan, is niet zo groot. 


Ik geloof niet dat ze gaan slagen, maar ik ervaar wel dat ik het moet ontmaskeren en mensen oproepen om ECHT (!!!) wakker te worden. Het is aan ons om er niet in mee te gaan. 


Deel dit aub heel breed, post het op andere platforms, stuur het in emails... Zelfs al lachen mensen ons uit, toch wordt het zaadje van waarheid in hun denken geplant, en als de tijd daar is, en ze zien het gebeuren, zullen ze herinneren: "Jeetje, dit is waar ze ons jaren geleden voor gewaarschuwd hebben!" En dan kunnen ze alsnog op het nippertje wakker worden en zich verzetten.


Ik hoop niet dat het zo ver komt, maar we moeten begrijpen dat dit werkelijk een strijd is tussen ongebreideld kwaad en de mensen die kiezen voor de Schepper van alle leven en het overvloedige goede dat Hij ons wil geven.


Net zoals er geen einde is aan de goedheid van de Bron van leven, is er geen grens aan het kwaad van de duisternis. Voor hen is niets te afschuwelijk. Zolang het hen maar meer macht geeft.


Als ze zo'n situatie getoond hebben in The Matrix, dan weten we dat dit hun plan is. Ze laten hun plannen altijd zien in films. Zo zijn er de afgelopen decennia honderden films gemaakt over cyborgs: de versmelting van mens en machine. 


Via films maken ze de mens gewoon aan bepaalde concepten, zodat we het vervolgens zouden aanvaarden als het in ons leven komt. 


Alle ontwikkelingen wereldwijd wijzen diezelfde richting op. Een systeem waarbij de mens werkelijk volkomen slaapt, een totale slaaf is van een systeem dat de menselijke energie oogst, en ons intussen in een schijnwereld laat leven, waar alles wat we doen gecontroleerd en gedirigeerd wordt.


Je mag me gerust gestoord noemen, maar hou gewoon je ogen en verstand open en zie wat er gebeurt de komende jaren. Het wordt vanzelf duidelijk. 


Als we niet op tijd "NEE!" zegen tegen deze extreme digitalisering van heel ons bestaan, en het loskoppelen van de mens van zichzelf de natuur, elkaar, en de Schepper, dan zullen we ons in een Matrix bevinden voor we er erg in hebben.


Het is nu tijd om op te staan en terug te keren naar alles wat natuurlijk, authentiek is, de mensen om ons heen, onszelf en de Gever van alles wat ons echt geluk geeft.


Wees alsjeblieft niet bang om dit te verspreiden, want IEMAND moet het lef hebben om de blinde massa wakker te roepen, zelfs al worden we ervoor uitgelachen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten