zondag 12 maart 2023

Oh wat is er gebeurd begin maart en hoe verder met bv stemmen

 

Oh, wat was er weer gebeurd? Banken storten in, de aandelen markt stort in, grote trekkerprotest in den haag, veel heel veel reclame om te gaan stemmen.
Ik ben het eens met Eric ( eric zegt het op telegram) en Rik ( wwg1wga totaal op telegram) en ook anderen: ga niet stemmen want je geeft toestemming als je gaat stemmen aan de ka bal om je stem te misbruiken. Daarnaast zal dmv de dominion apparatuur de verkiezingen vervalst worden ( al 40 jaar zo).
Bij niet stemmen zullen ze evengoed proberen de stemmen te vervalsen door dubbel mee te tellen, dmv dominion apparatuur de stemmen te vervalsen, dode mensen laten stemmen, blanco stembiljetten te gebruiken, etc.

Als je stemmen wil, stem dan op FVD in de hoop dat zij de boel om kunnen gooien.
Verder is het belangrijk dat wij allemaal, stuk voor stuk, ons realiseren dat we zelf macht hebben. Voor en over jezelf, maar gezamenlijk ook over de gemeenschap.

Harriet Algra kan het duidelijk uitleggen: de kracht zit in jezelf om uit de simulator te stappen. We leven in een simulator en in een simulator krijg je alleen te zien wat "zij" ( de controleur=instructor die buiten de simulator zit) je willen laten zien.
Stap je uit de simulator dan ontdek je de werkelijk wereld en zie je heel veel andere dingen.
De simulator is de regels van de ka bal, het bedrijf wat regering heet. En als jij je daarmee vereenzelfigt dan geloof je wat zij zeggen.
Geloof je hen niet meer en stap je uit de simulator dan besef je dat er een totaal andere vrije wereld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten