dinsdag 21 maart 2023

Bbb is van de kartel

 Het is heel eenvoudig hoe de manipulatie van de onwetende bevolking gebeurt. 

Het is duidelijk dat de huidige partij met Rutte door de mand is gevallen. Dat weten de elites maar al te goed. Het plan om 3.000 boerderijen plat te walsen om een reusachtige Smart City te bouwen valt niet in de smaak. Er is veel verzet. 

Hoe lossen ze dat op? 

Heel eenvoudig: door een partij op te richten die zich voordoet alsof ze het gaan opnemen voor de boeren, het BBB. 

BBB is in handen van Bayer/Monsanto wat 100% cabal bedrijven zijn. BBS steunt Agenda 2030, promoot de LGBTQA beweging, en is nauw verbonden aan het WEF. 

Probleeem: er is verzet in het volk. 

Oplossing: voorzie hen van een politieke partij

Net als de PVV: Wilders doet al jaren alsof hij voor vrijheid is, maar doet altijd 100% mee met alle tirannie. Hij is getraind om de “vrijheidsstrijder” te spelen, zonder dat hij ook maar iets doet voor vrijheid, behalve wat zinloos schelden. 

Zo werkt gecontroleerde oppositie: ze praten veel, maar doen niets. Het doel is de massa zoet te houden. “Stil maar, wacht maar, wij zullen je wel beschermen.” 

Zo blijft alles bij hetzelfde, maar denkt de massa dat ze “gewonnen” hebben. 

Het goede is dat een groot deel van het volk bewust is van de criminele plannen van de overheid. Dat is toch al een belangrijke echte overwinning. Het bewustzijn begint te komen. 

De volgende stap is nu die mensen laten beseffen dat de overheid veel slimmer is dan ze denken. Het BBB is net zo goed van het kartel, en is juist opgericht als valstrik voor alle mensen die Nederland en de boeren willen redden. 

De oplossing is niet een partij die de belangen van de boeren en burgers behartigt. De oplossing is dat iedereen individueel “NEE!” zegt tegen de misdadige agenda. 

Laat anderen niet voor je opstaan, sta zelf op! 

Het enige wat ik kan hopen is dat iedereen die dit bericht leest, het zal verspreiden, zodat deze belangrijke volgende fase kan doorgaan, dat de bevolking gaat begrijpen hoe gigantisch ze bespeeld worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten