zondag 19 maart 2023

Pim had gelijk.

 

Pim Fortuyn had wel gelijk. Nederland gaat naar de verdommenis. Hij had het al in de gaten dat de hele regering een corrupt zootje is. Niet alleen Nederland, ook de hele wereld.

Hij is omgelegd door een figuur die totaal niets had met de overheid of er tegen was. Dat was een persoon, uitgekozen om de daad te verrichten, maar was hij het wel?

Ik weet dat hij het niet was die de fatale schot(en) lostte. En dat er binnen de kortste tijd politiehonden op het terrein waren en dat het hek gesloten was, etcetera.

Maar ja, officieel is het verhaal anders.

Wat is officieel?

Dat is wat de overheid je wijsmaakt en dat hoeft natuurlijk niet de waarheid te zijn.

Dat hebben we ook gezien bij: de titanic, de moord op Kennedy, de maanlanding, de omwentelingssnelheid van de aarde, 11 september, het ongeluk van Diana, Michael Jackson dood, Elvis, Marilyn Monroe, John denver, de "aanslag" in Apeldoorn, en nog veel meer.

De (r)overheid doet alles om de bevolking dom te houden, nee, nog erger om de bevolking te decimeren door middel van genocide via de prikjes.

Daarom werken (? ?? Ik bedoel opdracht uitvoeren) ze samen met het WEF, waar maxima en mabel en rutte en kaag ook lid van zijn, om het globalistische programma uit te rollen ( je bezit niets en bent heel gelukkig).

Deze personen zitten zo diep in deze shit, dat ze niet meer terug kunnen krabbelen. Want een opdracht van de WEF betekent: uitvoeren tot het eind, anders liquidatie van jou.

Deze ontzielde figuren beseffen waarschijnlijk niet dat ze straks verantwoordelijk worden gehouden en een straf voor hoogverraad aan hun broek krijgen.

Dus via de ene weg verdwijnen ze en via de andere weg ook ( te meer omdat ze , als ze hun werk hebben gedaan, overbodig zijn geworden) en dan als oud vuil weggegooid worden.

Intussen zitten wij midden in deze shitzooi.

Sommigen zullen nog niet weten dat sinds 13 mei 1940 er geen staatshoofd meer is en geen regering omdat ze naar het buitenland zijn gevlucht ( art 21 van de toenmalige grondwet).

Dus alle regeringen daarna zijn onbevoegd en illegaal. Ze hebben gewoon een staatsgreep gepleegd en we zitten nu in een politiestaat. Dat is ook herkenbaar aangezien bij vredige demonstraties demonstranten gewoon in elkaar geslagen worden. ( waarschijnlijk door buitenlandse romeo's, maar die dienen onder de politie, dus is de politie aansprakelijk).

Maar, we zijn niet alleen, over de hele wereld zitten we in de shit van NWO ( nieuwe wereld orde) en de WEF ( wereld economisch forum), die en genocide op de wereldbevolking willen uitvoeren en globalisering willen ( je bezit niks en bent heel gelukkig).

Ik heb niet alleen de hoop, maar ook sterke aanwijzingen dat binnenkort grote veranderingen aankomen en dat we verlost gaan worden van deze (r)overheid, die niet alleen vals is, maar ook grove leugens verspreidt, en valse onbevoegde maatregelen oplegt ( welke door de valse politie uitgevoerd wordt).

Dan doel ik ook op: QFS, RV, Brics, Oekraïne, Taiwan, de EU, de euro die gaat verdwijnen, de royals over de hele wereld, energie die gratis is/wordt, banken die omvallen, meubels, ziekenhuizen die overbodig worden, hypotheken die verdwijnen, geen belasting meer, co2 en stikstof hoax verdwijnen, klimaat drammerij over is, veel arrestaties komen wegens hoogverraad, verraad tegenover de mensheid, illegale kinderhandel, illegale orgaan handel, msm die de nek wordt omgedraaid, eerlijke berichtgeving, eerlijk geld gebruik gebaseerd op goud, en nog veel meer.

Lees meer op de telegram kanalen ( let op , want hier zitten ook verkeerde berichten tussen) en op mij blog.

Let wel, dat zijn mijn interpretaties in mijn blog. Als je het er niet mee eens bent is dat oké. Doe dan zelf je onderzoek.

Ik probeer daar zoveel mogelijk aan te geven, wat ik denk dat er aan de gang is en wat er misschien komen gaat. Ik ben heel optimistisch over de toekomst.

Alleen degene die de prikjes hebben genomen, krijgen of spijt, of worden boos, en/of zoeken oplossingen voor hun ( door de prikjes veroorzaakte) kwalen.

Het is toch verschrikkelijk dat er zoveel oversterfte is.

En ze gaan niet onderzoeken hoe het komt!!!!!!!

Nee, natuurlijk niet, want dan komt uit wie er verantwoordelijk voor zijn.

Lieve mensen houdt moed, iedereen is mij even lief en respecteer elkaars handelingen, al ben je het er niet mee eens, en vind ik het jammer dat er zoveel mensen nog zijn die gehypnotiseerd naar de tv kijken en bijna alles geloven wat daar verteld wordt.

Ook zijn er nog zoveel mensen die geloven dat de (r)overheid het goeie voor de mensheid wil en dat ze er zijn vóór de bevolking.

MIS !!!!!!!!!!!!


DE (R)OVERHEID IS ILLEGAAL, ONBEVOEGD EN ALLEEN VOOR ZICHZELF BEZIG. DE BEVOLKING IS EIGENLIJK MAAR EEN BLOK AAN HUN BEEN.

ZIJ WILLEN TOTALE CONTROLE.


Kijk maar eens op bobbie139.blogspot.com

Veel succes en hou je haaks, maak vrienden, geen vijanden ( dat doet de (r)overheid wel).

Wwg1wga

Ncswic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten