zondag 19 maart 2023

Mensen denk eens na

 

Mensen denk eens na. Beschuldig de boeren niet allemaal. Dat is wat de overheid wil. Dat wij, de bevolking , de boeren de schuld gaan geven. VERDEEL EN HEERS.
Door de dominion computer is het mogelijk om percentage gewijs alle stemmen zodanig te veranderen dat ze naar een andere partij gaan.
Dat heeft de roverheid laten doen.
Zogenaamd was/is de bbb een partij voor de boeren, maar carolien wordt ook gemanipuleerd, en de bbb is een splinter partijtje  van de vvd. Carolintje heeft toch ook 2 vvd mensen gevraagd voor de informatie!!!!!!!!!
Hoe  duidelijk wil je het hebben.
Hoe duidelijk wordt het niet dat ze ( de roverheid) hun eigen graf aan het graven zijn.  Het fijne is dat achter de schermen alles al geregeld is in 2021, maar voor het grote publiek komt het nu pas naar buiten, mondjesmaat. En dit is over de hele wereld!!!!
Weet je nog dat publiekelijk werd verteld en aangekondigd dat Elizabeth van engeland was overleden? Voor het publiek ja, toen was ze al 1 1/2 jaar terug overleden. Hetzelfde was gebeurd met Philip.
Dat is nu ook aan de gang , brics, alle regeringen, staatshoofden, royals, etc hebben allang hun gevolgen gehad en is allemaal al geregeld .
Waarom?
Wel om de eenvoudige reden dat, als iets te plotseling gebeurt de mensheid dat moeilijk kan verkroppen en dan boos wordt en nog erger een burgeoorlog ontstaat. OVERAL OP DE WERELD OMDAT NU ALLE LANDEN BETROKKEN ZIJN BIJ DE OVERHEDEN.
Daarom worden we voorbeteid op de grote verandering ( niet de WEF verandering- je bezit niks en bent heel gelukkig) , maar de vrije verandering naar vrijheid, gratis energie, zelfbestuur, genoeg eten en geld, geen geldslavensysteem meer.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten