zaterdag 4 maart 2023

Oekraïne is dood

 Vertaling bericht Q) The Storm Rider!                                                                     OEKRAÏNE is dood 


Uit de VS. 

>Kolonel Macgregor 

_Commander 1st Squadron, 4th Cavalry.  Macgregor, is een goede vriend van Donald Trump en houdt wekelijks briefings via achterkanalen.

President Donald Trump heeft Macgregor ooit voorgesteld als ambassadeur in Duitsland,

Macgregor was Senior Adviseur van de Waarnemend Secretaris van Defensie, 

Macgregor had een top CLASSIFIED CLEARANCE die nog steeds wordt gebruikt en heeft nog steeds contact met EZRA Cohen Wozniak en PATEL.


Macgregors laatste DROPS werd gegeven aan EU-insiders met miljoenen kijkers.


"Oekraïne is dood als natiestaat"


De Oekraïense bevolking van 38,7 miljoen mensen is gedaald naar 

18. Miljoen 


Met meer dan 40% van de Oekraïense stadsinfrastructuur vernietigd.

En Oekraïners zijn niet van plan terug te keren nadat ze vertrokken zijn en een beter leven buiten Oekraïne hebben gevonden.


"Amerikaanse strijdkrachten in verschrikkelijke staat"

Het Amerikaanse leger heeft er geen belang bij om Rusland aan te vallen. De VS kan slechts 50.000 soldaten aan OEKRAÏNE leveren. De militaire beoordeling van het Pentagon, Generaal Milley is aan BIDEN gegeven.


Zelensky aan de macht houden kan nog maar een paar maanden duren.

Het geld dat naar Oekraïne gaat, is een witwasoperatie van het militair-industrieel complex dat door het Congres wordt geleid. Het geld gaat naar Oekraïne en dan terug naar het militair-industrieel complex van de VS.


China geeft wapens aan Rusland (de Amerikaanse wapenfabrieken in China helpen China om dubbel zoveel wapens te produceren als de VS) en helpt Rusland, want als Rusland de oorlog verliest, is China de volgende. Dus China neemt geen risico en steunt Rusland.


De Amerikaanse wapens die worden gemaakt, maken de oorlogsstokers in de VS en Oekraïne rijk en de wapens worden wereldwijd doorverkocht aan buitenlandse vijanden en tegenstanders.

_

DE RUSSEN ZIJN DE ENIGE DIE DE OORLOG KUNNEN BEËINDIGEN. EN DAT MOETEN ZE DOEN.


Ze zullen hun troepen uit het zuiden... Oosten en Noorden uit Wit-Rusland 

en Kiev omsingelen en de controle over Oekraïne overnemen. Dit is de enige manier om de boodschap naar de NAVO te sturen. EU dat de oorlog voorbij is.

Rusland kan en zal zich niet terugtrekken als Zelensky (NATO PUPPET) Rusland dreigt dat de OORLOG zal eindigen met UKRAINE tanks op het rode plein van Moskou.


De V.S. kan en zal geen militairen naar de OORLOG sturen omdat dit de regering Biden onmiddellijk zou doen instorten.

________

🔥

Nu weet u waarom Witte Hoeden binnen de NAVO een vergadering hadden met top EU. OFFICIALEN EN LEIDERS en Biden admin. Het Amerikaanse leger was niet uitgenodigd en de NAVO-leiders waren niet uitgenodigd.


De discussie spitste zich toe op de feiten dat de Amerikaanse militaire inlichtingendienst rapporteerde dat Oekraïne viel en dat de VS geen troepen zal sturen en dat Europese soldaten niet zullen vechten en naar het oosten naar Russisch land zullen gaan.

_____


Nu we dichter bij de ontmaskering van de pandemie komen... De creatie van het virus en de ineenstorting van het fiat banksysteem. ineenstorting van Oekraïne CIA . NATO. VN. witwasoperaties....... De WERELD DIEPSTAAT IS IN PANIEK en ging naar de OORLOG om afleiding en chaos te veroorzaken en hoopt dat de verwarring hen tijd zal besparen.....                                                                    Terwijl de militaire ALLIANCE operaties van de Wereld dichterbij komen///////


De oorlog om ALLE oorlogen te beëindigen.


DE STORM


Geen opmerkingen:

Een reactie posten