donderdag 16 maart 2023

Verkiezingen gefraudeerd

 

Het verwachtte resultaat is daar.

Maaar, toch weer anders dan verwacht.

Die valse Carolien vd plas die zegt voor de boeren te zijn, ging niet eens naar een demonstratie van de boeren.

Wat wel in de lijn der verwachting lag was het gegeven dat er gemanipuleerd met de verkiezingen zou worden. En dat de VVD en D66 hoge ogen zouden gooien door die manipulatie.

Dit is anders geregisseerd: omdat het te opvallend zou zijn dat vvd en d66 veel winsten zouden hebben, hebben ze ( de valse regeringsmensen) bedacht om bbb maar de hoofdrol te geven. Dan valt het minder op dat er gerotzooid is met de stemmen.

Bbb was totaal niet in het beeld, alleen deden ze zich voor om voor de boeren te zijn en heel veel boeren zijn er ingestonken!!!!

want overal zag je in weilanden de bbb posters verschenen voor de verkiezingen.

Het lijkt dus goed gewerkt te hebben en gaan ze nu vertellen om de fraude maar even aan de kant te schuiven, zodat niemand dat in de gaten heeft en niemand de nijging heeft om te onderzoeken. Als dat gebeurt dan komen ze er mee weg.

Maar , gezien alle commotie over co2, stikstof, boeren weg, de prikjes, het gelieg, lidmaatschap wef, etc. is het onwaarschijnlijk dat deze uitslag eerlijk is verlopen.

Ook de problemen met de controleurs liegen er niet om, de containers van de stembussen waren niet afgesloten, 's nachts werd er een pauze ingelast omdat de controleurs te moe waren ( was dat in de usa ook niet zo )en kwamen er toen duizenden stembiljetten bij, welke alleen voor de bbb vooraf waren ingevuld. Met de controle ging het dus ook fout en daarna ?????!!!

Dan worden de stembiljetten uitslagen op het gemeentehuis huis in een computer ingevoerd, EN DAT WORDT NIET GECONTROLEERD.

Hebben jullie ook gehoord van een dominion computer invoer apparaat??

Bij dat apparaat wordt de uitslag ingevoerd en het apparaat zelf kan percentage gewijs de de uitslag wijzigen.

Dus bv invoer voor fvd was 6000 stemmen, welke automatisch veranderd kan worden in 2000 voor en 4000 naar de tegenstander ( in dit geval de bbb).

Op internet kan je een filmpje vinden hierover welke live laat zien dat dat gebeurt.

Volgens mij krijgt deze verkiezing nog een staartje.

Nog maar niet gesproken over het feit dat de regering onbevoegd is sinds 18 mei 1940, en dat het nederlands grondgebied nog steeds onderdeel is van Duitsland en dat Duitsland nog steeds onder de SHAEF wetten valt en dus ook Nederlands grondgebied, en onder de shaef wetten mag geen verkiezing gehouden worden, dat de regering een juridisch contract heeft afgesloten met de WEF zonder de kamer EN HET VOLK daarover in te lichten, en nog maar niet gesproken over het verraad van de regering over de prikjes met genocide tot gevolg.

Er zijn nog zoveel valse zaken door de regering gepleegd dat het misschien wel een a4 pagina vol kan zijn met aanklachten.

EN ZE DENKEN HIERMEE WEG TE KOMEN???????

Gezien alle verdraaiingen en plotselinge uitspraken van politici en de msm begint nu ook, dat alles toch anders is dan ze verteld en doorgeduwd hebben, verwacht ik een enorme opschudding. Ook FVD zal niet stil blijven.

Mensen blijf vertrouwen hebben in een goede uitkomst.

Trouwens, ik heb vernomen dat bijna alles al geregeld is en dat de ommezwaai reeds in 2021 is gedaan. Nu pas komt dat naar buiten voor het publiek. Weten we nog dat Elisabeth van Engeland werd gemeld dat ze was overleden ( voor het publiek)? Toen was ze al 1,5 jaar daarvoor overleden.

Al deze vertraging voor het publiek wordt gedaan om het grote deel van de bevolking, die nog niets in de gaten heeft, door elkaar te schudden, zodat ze eindelijk inzien dat er iets groots aan de hand is. Hetzelfde met de financiële wereld.

Mark my words, het komt goed.

Wwg1wga en ncswic

meer info? bobbie139.blogspot.com




Geen opmerkingen:

Een reactie posten