zondag 26 maart 2023

Uitleg dat het einde komt en mooi is 26 maart 2023

 

Het is te laat voor mensen om nu wakker te worden, we zijn bij het eindspel. Ik hoop dat jullie allemaal klaar zijn voor wat komen gaat. We zullen meer dan ooit nodig zijn om te helpen genezen en de mensheid vooruit te helpen. Er zullen veel vragen komen van de slapenden als ze uit hun coma ontwaken. Geen tijd voor 'ik zei het toch', dit gaat over de mensheid samenbrengen en helpen met het collectieve bewustzijn. Het moest echt zo zijn mensen. Het is niet alleen een oorlog op aarde, dit is groter dan we ons ooit konden voorstellen. We kennen het draaiboek niet, we kennen de tijden en data niet, maar we weten dat het komt en het komt snel! Het zal een schok zijn voor zoveel mensen die dit allemaal niet weten.
Ik heb mijn kanaal gemaakt om mensen samen te brengen, om elkaar te steunen terwijl de gemeenschap elke dag snel groeit. We gaan niet terug naar die oude wereld die niet meer bestaat, het zal alle hens aan dek zijn als we onze nieuwe mooie wereld gaan bouwen. Velen zullen onze nieuwe aarde niet aanvaarden, zij zullen de waarheid sluiten, velen zullen verloren en bang zijn. Er zal grote paniek en woede zijn en velen zullen verward zijn. Ze zullen gedwongen worden om wakker te worden!
De banken stappen al over op de QFS regenboog/goud/zilver munten, weg van de Fiat munteenheid van de Cabal. Er zullen in de toekomst eerlijke verkiezingen zijn, gebruik makend van Blockchain technologie en Quantum. Medische bedden worden al geïnstalleerd in ziekenhuizen over de hele planeet. Er komt zoveel grootsheid aan, het ging nooit om de verkiezingen van 2020 of COVID-19 het is zoveel groter dan dat! De laatste 5 jaar zijn er wereldwijd massale arrestaties geweest, maar we weten dat het plan al vele jaren bestaat (sinds JFK). Als Trump en de Alliantie nooit de corruptie en het kwaad op de planeet zouden blootleggen, zouden de mensen nooit de omvang hiervan leren kennen. Ik ben zo trots op een ieder van jullie die de afgelopen anderhalf jaar tegen deze tirannie is ingegaan. Het was moeilijk, ik weet het, het was pijnlijk. Maar kijk hoe ver de mensheid is gekomen sinds alle sluitingen begonnen over de hele wereld. We hebben hard gevochten in deze oorlog, de grootste oorlog in de menselijke geschiedenis, de enige oorlog zonder wapens. Dit was een oorlog tegen ons bewustzijn, een spirituele oorlog tegen onze geest.

Binnenkort zullen de mensen de waarheid leren over de wereldwijde kindersekshandel en de adrenachrome, orgaanoogst (ter waarde van 150 miljard dollar per jaar)
satanisch ritueel misbruik, DUMBS, elites, Cabal, Hollywood, Disney, Epstein Island (topje van de ijsberg) Deepstate, Antarctica, geheim ruimteprogramma, leven op andere planeten, UFO's, Tesla Technologie, en andere geavanceerde technologieën die de Cabal honderden jaren voor ons verborgen heeft gehouden, Het goud en zilver dat is gestolen van ons mensen, eindeloze oorlogen die allemaal gepland waren, de genezing van kanker, HAARP, CERN, Chemtrials, COVID-19, NWO, NASA, VN, NAVO, muziekfrequentie, onderwijs, gezondheidszorg, Amerikaanse verkiezingen, wereldwijde verkiezingen. De waarheid over abortusklinieken, Big Pharma, MSM, regeringen, genetisch gemodificeerd voedsel.
ET's, Reptilians, Luciferians, Bill Gates, Globalisten, massavernietigingswapens, Wayfair, Evergreen, NXIVM, Rockerfella Foundation, Mockingbird, CIA, MOSSAD, MK ULTRA, Centrale Banken, The Fed, Wall Street, Clinton Foundation, Alle boeken van de Bijbel, Geboortecertificaten (verkocht bij de geboorte) Vaccins, Misdaden tegen de mensheid, Genocide, Koninklijke families, Bohemian Grove, Menselijke jachtpartijen, Vaticaan, De elite-eilanden, 5G, nanotechnologie, A. I, meer land op aarde dan ons is verteld, Supersoldaten, Economisch Forum, Operatie Lockstep en ze zullen zo veel meer zijn.....

Ik zou een week lang een lijst kunnen maken, maar je begrijpt waarom het zo moest gebeuren. Het is een enorme pil om te slikken. We weten dat we Justitie gaan zien op een massale wereldwijde schaal.

Wat binnenkort komt is een prachtig nieuw systeem dat velen zal helpen genezen die aan trauma's lijden als het allemaal aan het licht komt. Het zal worden uitgevoerd op een manier dat mensen het kunnen opnemen over wat er al 1000 jaar op onze planeet gebeurt.

Niets kan dit nu nog tegenhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten