zaterdag 4 maart 2023

15 redenen om de overheid op te eten.

 

Wat een enorm enerverende tijd leven we in. Dat hadden we niet verwacht.

Toch zijn er nog heel veel mensen die in het oude “goede” leven geloven en dat de problemen over zijn. Op vakantie, wintersport, festivals, leuke tv programma's ,er gebeurt bijna niks, wat een leventje, toch, hoor ik om me heen.

We gaan weer ons oude leventje oppakken en leven. We hebben het toch goed.

Het wordt wel duurder en door de oorlog is de energieprijs omhoog. Dat is wat ik hoor. Zoveel onbegrip en misschien wel onbenul om niet verder te kijken.

Laat ik een stuk of wat onderwerpen geven om te laten zien dat er wel degelijk VEEL aan de hand is.


Ten eerste de oorlog in Oekraïne is een opruiming van de valse nazi's die daar in 2014 de macht hebben genomen ( onder westerse invloed en dadendrang).

In de tweede plaats de enorme fraude die gepleegd wordt bij de verkiezingen. Niet alleen in nederland, maar overal in de wereld.

In de derde plaats het liegen van de regering, die alles 180 graden omdraaien wat betekent dat precies de andere kant de schuld krijgt.

In de vierde plaats de overeenkomst die de westerse regeringen met Rusland hadden gemaakt, om niet de westerse invloed naar Rusland toe, uit te breiden. In tegendeel. Het westen heeft juist haar invloed uitgebreid ( Duitsland, Polen, Turkije, Roemenië, Griekenland , Oekraïne zijn allemaal onder westerse invloed ( onder dwang??). Logisch dat Rusland dat niet wil.

In de vijfde plaats zijn we gebonden aan het banken systeem met hypotheken, leningen, belasting, salaris, heel veel kosten van de overheid.

In de zesde plaats hebben mensen niet in de gaten dat de illuminatie hier achter zit ( ook wel kaa bal genoemd).

In de zevende plaats hebben mensen nog nooit van de WEF gehoord en van Klaus Schwab ( ook wel klaas zwabber genoemd), die regeringen hebben omgekocht of gechanteerd om de NWO ( = de nieuwe wereldorde en de globalisering met 1 wereldregering ( van de WEF = je bezit niets meer en bent heel gelukkig) te vormen.

In de achtste plaats hebben mensen nog nooit gehoord van de bindende overeenkomst tussen “onze” regering en de WEF. , welke overeenkomst niet geweigerd kon worden ( pistool op de slaap figuurlijk gezegd).

In de negende plaats weten de mensen niet dat “onze” staat een bedrijf is en dat elke Nederlander beschouwd wordt als werknemer. Met daarnaast ( wizzard van OZZ musical) met stroman en tinnenman, die de mens moeten vertegenwoordigen.

In de tiende plaats weten de mensen niet dat de regering sinds 13 mei 1940 onbevoegd is en nooit veranderd is. ( toen vluchtte Wilhelmina met de regering naar Engeland en volgens de toenmalige grondwet ( art 21) mocht de regering en het staatshoofd nooit buiten het Nederlandse grondgebied opereren.).

In de elfde plaats weten de mensen niet dat niet alleen onze regering, maar ook buitenlandse regeringen in Europa, zich door Brussel ( Europees parlement) laten besturen, terwijl alle leden van het Europees parlement ongekozen mensen zijn.

In de twaalfde plaats is er een overeenkomst gesloten met de WHO ( wereld gezondheidszorg instituut ( vertaald)) dat dat instituut de bevoegdheid krijgt bij een , willekeurig gekozen, pandemie de maatregelen te nemen om het land op slot te doen.

In de dertiende plaats is het plan van de “valse en onbevoegde” regering om “smartcities” te laten ontstaan in nederland, waarbij bewoners niet verder mogen reizen dan 15 km en alles in 15 min bereikbaar moet zijn.

In de veertiende plaats wil de regeting de CBDC invoeren ( centrale bank digitale currency=munt). De digitale munt is programmeerbaar en dus gekoppeld aan je bestedingsvermogen en aan de eisen van de regering. m.a.w.

Jouw geld en gedrag kan beperkt of zelfs opgeheven worden als je niet aan de voorwaarden van de regering voldoet.

In de vijftiende plaats, wat gebeurt er in Amerika, wat zijn de BRICS landen, is Biden wel de president, hoe zijn Putin, Trump, Modi, Chi, het midden oosten gekoppeld met elkaar.


De regering promoot elektrische auto's de CBDC, de smart cities, benzine auto's moeten weg, middenstand moet weg, de zorg wordt wegbezuinigd, de boeren moeten weg ( om voedsel te maken in fabrieken, welke voeding gemanipuleerd is met en ziektes, en nanodeeltjes, en je immuunsysteem verwaarloost, grafeen oxide, etc .



Begin je nu te begrijpen waarom de overheid de bv elektrische auto promoot?

( die kunnen ze op afstand uitzetten).


Zo kan ik nog een tijdje doorgaan om te laten zien dat er zoveel aan de hand is

, maar de mensen willen het niet zien.

Trouwens weet je dat voor het gebouw van het Europees parlement in Brussel een monument staat met struisvogels met hun kop in het zand ( wat misschien wel betekent dat ze niks willen zien).


Genoeg om duidelijk te maken dat een heleboel mensen niet (willen of kunnen) beseffen wat er werkelijk aan de hand is.


HET IS NU TIJD OM TE ETEN OF OM GEGETEN TE WORDEN.


Wij , de bevolking, moet de overheid opeten= wegdoen , zo niet dan worden we door de overheid opgegeten (ZIE HIERVOOR).


Wil je meer weten kun je kijken op https:// bobbie139.blogspot.com

ook andere kanalen bv op telegram staat heel veel info.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten