woensdag 22 maart 2023

Het schiet me nu te binnen bbb is onderdeel van kabal en de uitslag is doorgeschoten

 

Het schiet me nu te binnen. Het kabinet heeft er op toegezien dat op 1 okt 2019 bbb opgericht is door iemand die banden heeft met de zwarte hoeden (=kabal). Wel het programma om de boeren te wippen lag er al en om de bbb nu positief te koppelen aan de boeren ( bbb is voor de boeren en tegen onteigening) zullen veel mensen op de bbb stemmen. Plus dat we fraude kunnen plegen,  dan hebben we weer meer overwicht om onze plannen door te drukken.
Echter, het is eigenlijk te ver doorgeschoten. Die uitslag is eigenlijk te extreem. En dat ziet de bevolking nu ook. We hebben ons zelf in de voet geschoten, omdat het nu duidelijk is geworden dat we ( vvd, d66, het narratieve kabinet) vals spel spelen.
Nu moeten ze bbb of chanteren, of dwarsliggen, of gewoon overnemen om hun programma uit te voeren.
Je ziet hoe vernuftig alles wat het valse kabinet doet in elkaar zit.
Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat de hele regering onbevoegd is sinds mei 1940.
Dat de  (r)overheid een staatsgreep heeft gepleegd in 1945 om er een politiestaat van te maken, is nu wel duidelijk geworden.
Alle (r)overheden zijn sterk verbonden met de WEF doctrine, die een wereld heerschappij wil,  waarbij 1 centrale (r)overheid is voor de hele wereld,  een vermindering van de wereldbevolking door genocide ( de prikjes), met een slogan: je bezit niets meer en bent heel gelukkig.
Daarnaast is (r)overheids controle over alles en iedereen opgebouwd. Hierdoor bepaalt de (r)overheid alles en als je niet gehoorzaamd krijg je  straf en mag je niets meer.
Dat is hun programma.
Mijn volgende  vraag is dan: waarom lopen al die mensen hierin mee?
Als de poppetjes hun opdracht hebben vervuld ( rutte, kaag en die andere wef poppetjes) worden ze afgedankt en opgeruimd.
Worden ze met valse beloften gepaaid?
Worden ze gechanteerd?
Worden ze gedwongen?
Of zijn ze al klonen die geen ziel en geen empathie hebben? Het laatste lijkt het geval te zijn.


Nu wordt het gelukkig beter met alle protesten. Wat ik al veel eerder heb vermeld is dat een opstand en protesten moeten groeien en zelfs uitgroeien tot een revolte wil er iets veranderen.

Dat zie je ook bij de meeste mensen: ze worden gepest, of geminacht, en zeggen daar nog niet veel van. Het gaat maar door, totdat de grens is bereikt en er een uitbarsting van woede komt. Vervolgens begrijpt de tegenstander niet waarom er zo'n woede aanval komt.

Dat gebeurt nu ook over de hele wereld met de opstanden, de protesten. De narratieve overheden gaan maar door met burgers en boeren pesten, totdat de grens bereikt is. Dan wassen de (r)overheden hun handen in onschuld en vinden dat ze niets verkeerds hebben gedaan.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten