vrijdag 17 maart 2023

De waarheid bekijken van alle kanten

 

Hoe kom je aan de waarheid. En wat is de waarheid. Als je een voorwerp van boven bekijkt is het heel anders dan van opzij. De beschrijving is ook heel anders. En allebei is goed,  is de waarheid. Het is zoals je het bekijkt.
Ook puzzelstukjes van een berichtgeving is heel moeilijk om alles goed te leggen.
Zo heb ik een video over de titanic gezien, waarbij gesteld wordt dat de Olympic en de titanic verwisseld zijn. Ook een video gezien waarbij aangegeven wordt dat de titanic niet tegen een ijsberg is gebotst, maar ontploft  en wel met opzet. En de ijsberg als excuse is gebruikt om het een ongeluk te lijken.
Dat zijn puzzelstukjes om te bekijken of ze bij elkaar passen.
Ook het eerste komt hier tot uiting: kijk je naar de schade, of kijk je naar de ijsberg , of kijk je naar de Olympic of kijk je naar de titanic.
Het beste is natuurlijk om alle rijden te bekijken, dan pas krijg je een totaal beeld.
Bijna alles wordt zo eenzijdig laten zien, dat we geen goed beeld krijgen.
Neem de moord op kennedy. Kijk je naar de zapruder film dan zie je een schott van voren komen, kijk he naar tv beelden dan zie en hoor je maar 1 schot. Kijk je naar beide dan  weet je dat het een complot moet zijn.
Zo is het mij duidelijk geworden over: titanic, moord op kennedy, moord op pim fortuyn, 11 september, now, wef,  de nederlandse regering die liegt en bedriegt, de maanlanding, onze geschiedenis, hitler die ook goeie dingen had maar gedwongen werd in een oorlog, de wo2 en wo2, de oorlogen in de wereld, de rol van de pharmacy, de kahzarians, tartaria, de rol can de Rothschild en rockefellers, en zo kan ik nog ff doorgaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten