donderdag 16 maart 2023

De bbb heeft schijnbaar gewonnen

 

De BBB ( BOERburger beweging) heeft schijnbaar een grote overwinning behaald. Schijnbaar, want volgens mij is er weldegelijk fraude gepleegd met de stemmen. BBB doet net of ze vóór de boeren zijn, maar bij een demonstratie van de boeren zijn ze niet aanwezig.

Wat ik al eerder heb gelezen kan het zo zijn, dat de BBB is opgericht als kleine VVD partij en om meer stemmen te krijgen ( voor het publiek zichtbaar) hebben ze zich vóór de boeren uitgesproken.

Onderhand hebben het middenkader van de WEF gedacht ( of bevel gekregen) de verkiezingen zodanig te manipuleren dat het niet opvalt en toch de juiste koers ingeslagen wordt. De hoge kopstukken van de WEF zijn volgens mij al weg en het middenkader probeert uit alle macht te redden wat er te redden valt. Helaas, dat zal ze niet lukken.

Carolien vd Plas beweert ook dat “ in de provincies waar zij (bbb) zitting hebben, zullen geen boeren onteigend worden.!!!

We zijn benieuwd.

Fraude????

Ik heb al zoveel berichten gelezen over controleurs bij de hertelling, dat ze of gehinderd worden of zelfs geweigerd worden, dat stembussen niet afgesloten zijn, dat er na 12 uur 's nachts gestopt moet worden met tellen ( was dat in de usa ook niet zo) en dat er dan in de nacht zoveel blanco biljetten bijkwamen die allemaal voor de bbb partij waren.

Nee, het stinkt aan alle kanten en dat wisten we al.

Wat ik ook altijd zeg:” je moet de tegenstander de fouten laten maken, voor gek laten staan door hun eigen fouten”. Dan kun je ze aanpakken.

Goed, de banken crisis.

Wat ik al meerdere keren heb vermeld is, dat dit hele circus al 1 ½ jaar geleden geëindigd is, maar dat voor het publiek de laatste hoofdstukken nog moeten uitgespeeld worden. Dit omdat een groot aantal mensen in de hele wereld nog niet doorhebben welk een enorme verandering gaande is.

Kijk naar Biden, die geen president is, kijk naar Oekraïne wat geen oorlog is maar een opruiming van de nazi's die daar in de regering zitten. Kijk naar de leugenachtige Rutte en Kaag die nog steeds denken dat ze belangrijk zijn, terwijl zij meegedaan hebben aan de genocide, kijk naar de zgn vluchtelingen die expres hierheen gestuurd worden voor het programma” verdeel en heers”.

Kijk naar de banken die omvallen, nu meegedeeld aan het publiek, maar die allang failliet zijn, maar in leven worden gehouden voor het grote publiek.

Let wel op, via de msm sijpelt zo langzamerhand steeds meer naar buiten dat de berichtgeving vals was en dat de zgn medici het niet goed zagen.

Bedenk wel dat artsen een eed hebben afgelegd van hippocratis, wat inhoud dat ze hun patiënten NOOIT medicatie zouden geven welke schadelijk voor ze is.

DIE EED HEBBEN ZE GEBROKEN, waarop uitsluiting moet volgen van hun praktijk en beroep en dat ze zelfs vervolgt moeten worden.


Tot zover een reactie op de verkiezingen en een zijdelingse opmerking over artsen, banken, het toneelstuk waar de laatste scènes nog gespeeld moeten worden.


Wwg1wga en ncswic




Geen opmerkingen:

Een reactie posten