zondag 5 maart 2023

Kanker is geen vijand

 Beste mensen, stop even met te zeggen, te denken of te voelen dat KANKER een vijand is. KANKER is er niet op uit om ons te doden. Dat is een leugen dat door de farma is geïntroduceerd. Mocht KANKER werkelijk onze vijand zijn, dan waren we 50.000 jaar geleden al lang uitgestorven. Maar dat is niet zo, ook niet bij dieren. Dieren overleven gemakkelijker KANKER omdat zij het zich niet aantrekken en geen angst hebben daarvoor.

Wij mensen zijn geïndoctrineerd met het idee dat we de geniale medische staf nodig hebben om te overleven. Net zoals alle industrieën waar miljarden omgaan is de echte informatie en waarheid over kanker nergens te vinden, behalve in de Germaanse geneeskunde.

Gelukkig dat er één man is die ons een fantastisch geschenk heeft achtergelaten om de biologische en spirituele zin van KANKER te begrijpen. Ze hebben deze man in de gevangenis opgesloten. Hij werd in de gevangenis bezocht door de farmaceutische investeringsmaatschappij die zijn ontdekking wilden afkopen. Deze man, verkocht zijn ontdekking niet, gelukkig want anders ging ik de waarheid omtrent KANKER nooit te weten zijn gekomen. Deze man heet Dr. Geerd Ryke Hamer, hij is in ballingschap overleden. Dat is onze maatschappij.

Men doet er werkelijk alles aan om de angstpsychose bij KANKER op te drijven (net zoals bij alle ziekten). Mensen bang maken waardoor het erger wordt. De leugens over KANKER, dat KANKER erop uit is ons te doden eist collectief een zeer zware tol. Het wordt zelfs voor de meesten enorm moeilijk wie je moet geloven: of het lichaam kan overleven en zijn eigen algemene gezondheid creëren met zijn detox- en recyclingsysteem, of het lichaam is gigantisch ontoereikend en heeft hulp nodig van de geniale medische wetenschap om te kunnen overleven met als resultaat dat de dag van vandaag bijna één op de twee KANKER krijgt.

Als een kind kan opgroeien zonder artsen en medicijnen kan dit het grote gevaar voor de farma inhouden dat men gaat vertrouwen op de zekerheid en de zelfhelende werking van het menselijke lichaam. De grootste vijand van de waarheid zijn niet altijd farmaceutische leugens - bewust, kunstmatig en oneerlijk - maar het is de mythe. Het geloven in mythes geeft het voordeel van het hebben van een mening, zonder de moeite te hoeven nemen van het nadenken. Het gecreëerde verhaal rond “KANKER IS DODELIJK” is zo een mythe, bijna niemand die nog de moeite neemt om eens echt te denken wat KANKER precies is.

Je sterft nooit aan kanker, je sterft door de verkeerde diagnose, verkeerde behandeling en de PERSISTENTE WEIGERING om de psychologische relevantie van KANKER ONDER OGEN TE WILLEN ZIEN.

Ten eerste: KANKER is geen vijand, het zit er daar niet zomaar. Het vervult een biologische doelstelling dat opzettelijk misbegrepen wordt door de dualistische medische wereld. Onze heersende academische geneeskunde (en ook alternatieve geneeskunde) gelden alle zogenoemde ziekten en KANKER als gebrek van de natuur. (Wat een arrogantie om zoiets te denken). Te zien als iets dat kwaadaardig is, hup weer dat dualistisch denken. Ziekte wordt gezien als iets dat het organisme tracht te vernietigen. Wat een krachtige mythe die door de medische wereld is gecreëerd, en daarom moet dit met alle mogelijke middelen op een medisch militair strategie worden bestreden en uitgeroeid. Ach het MENSDOM toch met nadruk op DOM en dat heeft al miljoenen levens gekost en nog steeds hebben we de les nog niet geleerd. Hoeveel miljoenen mensen moeten nog aan de verkeerde diagnose van KANKER gaan sterven vooraleer we de mythe gaan ontkrachten?

Ten tweede: KANKER vervult een biologische overlevingsmechanismen waarmee het lichaam kan overleven op het moment dat de geest verward of gedesoriënteerd is door het oplopen van een shock of trauma. Het lichaam zal vele processen veranderen om de geest energie te verschaffen om dit conflict of trauma op te lossen. Daarbij wordt ook de spijsvertering, metabolische processen en de hormoonhuishouding aangepast en zal ergens een weefsel of orgaan structurele weefselveranderingen ondergaan zodat lichaam-geest kan overleven. Doordat de spijsvertering verzwakt ontstaat verzuring van het lichaam. Verzuring is niet de causale oorzaak van KANKER, maar correlatie met KANKER. KANKER is zelfs in staat om tijdens zijn groeiproces het lichaam te ontgiften, ontzuren en te detoxen zodat het organisme kan overleven ondanks deze verzuring. Een mooi voorbeeld hiervan is hoe KANKER  en tumorvorming het giftige geraffineerde suiker uit het bloed haalt. Dankzij de KANKER en TUMOREN. Daarom dat er schimmels en bacteriën aanwezig zijn in dit kankerweefsel, de Mr Propre van de wonderbaarlijke natuur die deze gifstoffen gaan afbreken.

Ten derde: KANKER heeft een spirituele betekenis waarin we de kans krijgen ons bewustzijn te verruimen en de causale oorzaken te kunnen transformeren. O wee, dat is voor velen teveel gevraagd zeker??? Het zoeklicht even naar binnen richten en jezelf de vraag stellen waarom je KANKER hebt gekregen? Iets uit je comfortzone? Blinde vlekken waardoor je gevoelig was door schok inslagen of trauma’s. Je kunt dankzij ziekte en KANKER jezelf zoveel beter leren kennen en uit KANKER en ziekte enorm sterk groeien en ontwikkelen. Dat is wat ik heb gedaan in mijn leven. Ziekte en Kanker op mezelf betrekken en de spirituele betekenis ervan incorporeren in mijn geest. Daarom dat ik nu gezond ben zonder ANGST voor KANKER of ziekte

Ten slot: Als het lichaam persistent tegengewerkt wordt om zichzelf te genezen door symptoombestrijding met medicijnen, chemo en radiatie zonder de psychologische causale oorzaak onder de loep te nemen, dan ga je op een dag de DOOD mogen omarmen. PUNT.  En soms weet je ook niet wat er op de agenda staat van je ziel. Mijn moeder is ook aan kanker gestorven op haar 49ste. Toen was ik nog niet mondig genoeg. Ik voelde het wel intuïtief aan dat ze mijn moeder op de verkeerde manier hadden behandeld en dat is haar dood geworden. Mijn moeder is gestorven aan de verkeerde diagnose en verkeerde dodelijke behandeling van haar kanker die feitelijk in de genezing was gegaan. De longkanker van mijn moeder was het gevolg van haar doodsangsten dat begonnen was toen ze als vluchteling over het mijnenveld van Oost-Berlijn naar West-Berlijn was gelopen in de jaren zestig van vorige eeuw. Totaal verkeerd begrepen en verkeerd behandeld door de medische wereld.

WE MOETEN AF VAN HET IDEE DAT KANKER ALS EEN VIJAND MOET BESTREDEN WORDEN, WILLEN WE SUCCES BEHALEN OM KANKER TE GENEZEN EN STERKER TE WORDEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten