zondag 26 maart 2023

Gewoon doorgaan maar wel nog een weg met hobbels

 

Gewoon doorgaan met leven. Er gebeurt zoveel in de wereld dat het amper bij te houden is.
Ook in nederland gebeurt van alles, om maar niet te spreken over Frankrijk. De Fransen zijn alle beperkingen goed zat. 1789 op 5 mei 1789 begon daar de revolutie en duurde tot 9 november 1799. Een omwenteling van enorme omvang. Toen had de monarchie ook 2 eeuwen geduurd en het hele regeringsstelsel was bom vol monarchisten. Voordat die allemaal verdwenen zijn en hun invloed verdwenen was, duurde een tijdje ( 10 jaar lang).
Dat is nu ook het geval. Echter nu is het wereldwijd. En worden bijgestaan door het Q team..
Besef wel dat het Q team al 10 tallen jaren bezig is om de kabel te bestrijden. President Kennedy en president Soekarno zijn daar ook ingedoken met als resultaat , Kennedy vermoord en Soekarno aan de kant gezet, ook kolonel Gaddafi van Libië heeft zijn leven moeten geven hiervoor ( officieel bericht).

De illuminatie=kabel=khazarian=zionisme= valse joden=Rothschild en Rockefeller familie = satanisch rituelen=WEF, is nu overal doorgedrongen en geinfiltreerd waardoor de hele wereld als geldslaaf is veroordeeld en de wereldbevolking onder het juk van deze groeperingen moeten leven.

We zien alle regeringen, alle rechtseenheden, alle politieke partijen, alle roverheidsinstellingen, politie, medici, scholen, etc. geïnfiltreerd zijn met WEF mensen die allemaal het genocide verhaal volgen en dus allemaal strafbaar zijn.

Wat gebeurt er in Nederland?

Wel, volgens mij hebben de witte hoeden, = alliantie= Q-team, alles in de hand en laten de lagere poppetjes van de WEF het werk doen, zodat we ( de bevolking) kunnen zien wat voor een slechte mensen het zijn. De alliantie laat dan ook berichtgeving naar buiten komen, wat de WEF van plan is.

Ja, van plan is, maar tot uitvoering komt het niet, omdat de alliantie daar een stokje voor steekt.

bv. de CBDC , willen ze in- en uitvoeren, maar zoals we in Nigeria hebben gezien, maximaal heeft het daar gepromoot, de chaos is daardoor gigantisch daar. En waarschijnlijk komt er ook opstand.

Als de zwarte hoeden (kabel) de touwtjes wel in handen zou hebben, dan zouden we nu veel strengere maatregelen hebben. En zou de CBDC ook, hier al ingevoerd zijn, en zouden de boeren al weg zijn.

Hierover gesproken:

op de msm ( tv, radio, krant) , en ook op de alternatieve kanalen, zijn zoveel berichten, die mijns inziens niet juist zijn of sterk overdreven, dat ik denk dat hierdoor mensen beginnen te beseffen dat het menens is. Er zijn een hoop berichten niet helemaal juist , ook over de boeren niet. Bv, die hebben niet allemaal op de BBB partij gestemd. Dat doet de msm wel voorkomen alsof dat wel zo is.

Het is echter een vuil en slim spelletje van de overheid geweest om BBB naar voren te schuiven.( zie mijn vorige bericht).

Mensen blijf positief, het is nog niet gedaan, er volgt nog een weg met hobbels, maar het gaat de goede kant op.

Nog even dit:

Als je denkt dat de roverheid eerlijk is kan je dat vergeten.

Als je denkt dat de poppetjes van de regering nog echt zijn, kan je dat vergeten ( cgi, maskers, klonen, groene scherm of anders).

Als je denkt dat onze geschiedenis is zoals we gehoord hebben, kan je dat vergeten ( misschien wel 180 graden gecrasid). ( tartaria).

Als je denkt dat alleen in Nederland rotzooi is, kan je dat vergeten.

Als je denkt dat Frankrijk geen demonstraties heeft, kan je dat vergeten, ook hier 180 graden gedraaid, het barst er van de demonstraties en misschien wel naar een revolutie.

Als je denkt dat GITMO ( gevangenis van de usa in cuba) klein is, kan je dat vergeten, dat is gigantisch groot. Plus er zijn al meer dan 10 extra locaties daarvan op de wereld bij gekomen, en het wordt nog veel voller daar.

Volgens ingewijden zijn er al zoveel mensen die of verraad hebben gepleegd, of kinderontvoeringen of erger hebben begaan, of satanische rituelen in dumbs hebben gedaan al gearresteerd en daarom is Gitmo zo uitgebreid.

Tot zover

wwg1wga

ncswic

mlmbd



p.s. Hiervoor heb ik verschillende mensen aangegeven die vermoord zijn. Het zou mij niet verbazen als zij ook onderdeel zijn geworden van een beschermings programma, net als prinses Diana, Jfk jr, Elvis, en nog vele anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten