woensdag 22 maart 2023

Wat eenklucht is de huidige situatie in ned en in de wereld

 

Wat een klucht, in Nederland en America. Het wordt een beetje, " theater van de lach" met Donald Trump als John Lanting in de hoofdrol en Biden als Swiebertje.
In nederland is de hoofdrol voor Kaag/ bbb met Rutte als Swiebertje. Ook zo'n klucht. Het gekste kan nog gekker. Helaas kan het publiek ( een groot deel van het nederlandse volk) de klucht niet waarderen en lopen de zaal uit. De geuzen/patriotten lachen zich een bult wat er allemaal op het toneel gebeurt.
Het toneelstuk doorzien is ook moeilijk en ik zie op bv smoelenboek en ook op andere alternatieve media, veel klagen en reageren op elk detail wat naar voren gebracht wordt.
Het grote geheel dat er totaal andere wind gaat zwaaien, zowel in Nederland als in de rest van de wereld, ontgaat een heleboel mensen.
Ook alle narratieve maatregelen horen bij die verandering. Je moet het de mensen laten zien, anders geloven ze het niet. Want de narratief is zó groot dat het bijna niet te geloven is:
kinderhandel, adrenochrome handel, biolabs, genocide, globalisering (wef), klimaat hoax, co2 hoax, de boeren wegkopen, virussen die nooit besmettelijk kunnen zijn, zgn vaccins wat gifspuiten zijn, onbevoegde (r)overheid, de royals, kazaria, zionisten, verkiezingen met fraude, de staat nederland is/was een bedrijf, jouw trust, ons politiestaat landje, de bevolking is een geldslaaf, het recht wordt met voeten getreden, RECHTERS lijken of omgekocht, of gechanteerd te zijn, of enorm veel geld geboden om onrecht te spreken ( ze zijn ook onbevoegd), de Rothschilds en Rockefeller families die ons als geldslaaf houden, tartaria met vrije energie, de wereld geschiedenis die anders is dan ons verteld ( ook wo1 en wo2).
En nog veel meer.
We komen er mondjes maat achter, alhoewel de patriotten/geuzen al een groot deel weten.
Misschien is eind maart of begin april een duidelijker beeld te vormen van wat er.komen gaat.
Voor veel patriotten die toch niet helemaal in de gaten hebben wat er speelt, duurt het eigenlijk te lang dat de verandering komt.
We moeten niet vergeten dat de kabal ( de narratieve beweging waar het Wef ook deel van uitmaakt, al ruim 300 jaar bezig is de mensheid dom te houden en als geldslaaf te ge- misbruiken.
Over de hele wereld zijn zoveel meelopers met die narratieve beweging dat het lang duurt voor ze allemaal opgeruimd zijn.
Zij doen mee omdat: ze of een hoop geld geboden krijgen, of een belangrijke functie in bedrijf of in de regering krijgen, of gechanteerd worden of bedreigd. Die personen kunnen ook nooit terug, want als ze er uit willen stappen dan is hun carrière voorbij, of ze worden vermoord, of ze mogen naar een gesticht gaan, of krijgen een ongeluk.
Dus, mensen geduld is een schone zaak.
Herinner je ook nog eens aan president Kennedy die hier ook al mee bezig was samen met president Soekarno van Indonesie en die beide aan de kant geschoven zijn ( kennedy vermoord en Soekarno op een zijspoor).

Wwg1wga

ncswic







Geen opmerkingen:

Een reactie posten