zaterdag 25 maart 2023

De overheid is een moord machine geworden

 


Wat was het doel van de kovit prikjes?

Voor het publiek werd voorgespiegeld dat het ter voorkoming was van een ziekte welke dodelijk was.

Maar de roverheid wist van te voren welk het eigenlijke doel het was:

1, om mensen ziek te maken, goed voor de pharmacy

2, om het aantal mensen in het land te verminderen op termijn

3, om op ouderen in tehuizen te genocide te plegen. In tehuizen , want die konden ze controleren en bevelen.

4, om niet in de verdenking te komen , omdat er teveel mensen zouden komen te overlijden hebben ze 3, categorieën ingesteld: A, een placebo B, een prik die wel ziek maakt op den duur, = het immuunsysteem onklaar te maken en C, de meest gevaarlijke variant die hart aandoeningen geeft, nieren doet falen, zenuwstelsel problemen geeft, huidaandoeningen en nog veel meer en een snellere dood veroorzaakt.

Degene die een placebo hebben ontvangen hebben geluk gehad, die zullen niet veel last hebben. De tweede groep krijgt over langere aandoenigen zoals, parkinson, Alzheimer, kanker, hiv.


Met andere woorden, de overheid is een moordmachine geworden. En iedereen maar denken dat ze voor de bevolking zijn. In tegendeel, ze zijn juist tegen de bevolking.

En waarom?

Ze hebben een contract getekend met de WEF, welk contract dodelijk is.

Dodelijk?

Jawel, het contract houdt in dat je je ziel hebt verkocht aan hen en hun opdracht dient uit te voeren. Die opdracht luidt dat je mee moet gaan met globalisering, genocide, klimaat , co2, beperkingen voor de bevolking, inentingen, en nog veel meer.

Weiger je , dan wordt je gechanteerd, bedreigd, of je krijgt een ongeluk, of je pleegt zogenaamd zelfmoord en komt aan een deurknop te hangen.

Doe je wel mee, dan doe je mee aan genocide=moord, verkrachting, ontvoering, landverraad. Dit laatste ( wel mee doen) betekent dat je een hele zware straf krijgt van de bevolking, of internationaal recht ( als dat eerlijk is).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten