zaterdag 21 oktober 2023

Zoals rik van wwg1wga totaal

 Zoals Rik van wwg1wga totaal op telegram al schreef.

Het kan zijn dat jim Jordan niet gekozen wordt omdat hij 17 stemmen mist.

17 is toch een steeds terugkomend getal (=Q), wat ook voor mij betekent dat de WH in volle controle zijn.

Waarom dan steeds die vertraging, want als je in volle controle bent kun je het toch afmaken??

Precies, dat dacht ik eerst ook.

Maar de hoofdmannen van de Cabal zijn al of op een zijspoor, of opgeruimd.  Blijven over de mindere goden van de Cabal, die nog best rotzooi kunnen trappen, omdat ze denken nog macht te kunnen uitoefenen.  Die gebruiken ook  " de techniek van de verschroeide aarde". Aangezien die geen leiding meer hebben en krijgen en geen opdrachren meer krijgen ( ze hebben de oude opdrachten nog) , moeten zij dit volhouden om zo lang mogelijk in leven te blijven. Want zij beginnen ook te beseffen dat hun leven binnenkort ten einde komt.

Over Israel:

In mijn blog heb al aangegeven hoe ik denk dat het is: een 2e pearl harbour, 9-11 , valse vlag.

Hoezo?

Hamas is gecreeerd door de Cabal regering van Israel. Dus 2 handen op 1 buik. Hamas mocht zo doorlopen door die ontzettend zwaar beveiligde en bewaakte grens, omdat de regering dan een excuus heeft ( ze zijn dan zielig) om terug te slaan. M.a.w. ze slachten hun eigen volk af ( bij 9-11 heeft de eigen regering=cia ook de eigen bevolking omgebracht).

De Caval regering van Israel wil alle palestijnen uitroeien. 

Besef ook dat de Israelische regering een hoofd vestiging van de Cabal is en de communicatiesatellieten onder controle hebben/ hadden. Vandaar dat de msm o.a. nog narratieve berichten geeft en bijna alle berichten 180 graden  omdraait.

De WH laten dit gebeuren om dit laatste bolwerk af re breken.

Dit kost levens, ja helaas wel. Echter als ze niet alles opruimen en er komt een burgeroorlog, of wo3, of zoveel verdeeldheid in de wereld dat overal opstanden komen, dan kost dat nog veel meer levens.

Besef ook dat de Cabal al honderden jaren de touwtjes in handen heeft en dat de Cabal(=ook WEF) in alle regeringen geinfiltreerd is en daar de touwtjes  in handen heeft.

Alle regeringen zijn dan ook marionetten van de  Cabal.

Ook die Cabal mensen ( de mindere goden) die dienen opgeruimd te worden.

Daarom denk ik dat ze proberen nog roet in het eten te strooien met maatregelen en verkiezingen ( die naar ik vermoed of niet door gaat, of heel tijdelijk zal zijn).

Houdt de moed erin mensen,, steun die valse regering niet.

Ik las ook al weer dat als je gaat stemmen je instemt met het systeem, dus.........


Veel liefde volle wensen voor iedereen en op naar een nieuwe toekomst ( een republiek?)

Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten