maandag 9 oktober 2023

Israel oorlog is een afleiding voor de nederlaag in oekraine vancedeep state

 Wie profiteert het meest van de terreur in het Midden-Oosten?


De deep state.


Ze hebben een nieuwe media-afleiding. Nu hoeven ze geen verslag uit te brengen over hun kolossale mislukking in Oekraïne. De schapen zullen Oekraïne snel vergeten, net zoals ze de Russische hoax, BLM, C19, enz. zijn vergeten.


De publieke steun voor Oekraïne was voorbij het punt van terugkeer geslonken. America First GOP heeft voorzitter McCarthy afgezet vanwege financiering voor Oekraïne. Het Amerikaanse volk zette zijn voet op de grond. De Deep State had moeite om de leugen in stand te houden en had dringend een afrit nodig.


Kijk, een week later ontvouwt de terreur in Israël zich. De gruwelijke beelden roepen een emotionele reactie van het publiek op, en poef, de Deep State heeft onmiddellijk de wens van het Amerikaanse publiek aangewakkerd om oorlog aan de andere kant van de wereld te financieren.


Het maakt de Deep State niet uit uit welke door oorlog verscheurde landen zij het geld wegsluizen, zolang het geld maar stroomt. Zij zullen deze catastrofe graag gebruiken om hun geopolitieke agenda vooruit te helpen.


Aangezien de Deep State de belangrijkste weldoeners van deze situatie zijn, zijn zij verdachte nummer 1. Als je het geld vervolgens volgt, leidt het terug naar Amerikaanse Deep State-politici. Obama’s Iran-deal.


Alle wegen leiden terug naar Obama.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten