vrijdag 20 oktober 2023

Covid is waanzinnig, onzinnig, moordadig

 

Bericht van Daniel Derweduwen:

Het corona vaccin is echt veilig beste mensen. Het corona vaccin is zo veilig dat je gepusht moet worden om het te nemen, tegen een ziekte die zo dodelijk is dat je getest moet worden om te weten of je het wel hebt. Dat heet: ‘waanzin in één regel uitgelegd'.  Wist je dat 75 jaar geleden, Hermann Göring tijdens het proces in Neurenberg gevraagd werd hoe de Duitsers de waanzin aanvaarden. Hij antwoordde: “Het enige wat een regering nodig heeft om mensen in slaven te veranderen is ANGST." Als je iets kunt vinden om hen bang te maken, kun je hen alles laten doen wat je wilt. De grote ironie van het huidige moment: “het kabinet en de regering maken excuses voor slavernij uit het verleden”. Dat is echt heel bijzonder omdat ze bijzonder hard werken aan een toekomst gebaseerd op slavernij en onderdrukking.

Valt het jou ook op dat er geen oversterfte is onder de ongevaccineerden? Had dat wel zo geweest, dan had in elke krant gestaan wat de oorzaak was. Ja, ik ben een wappie of beter gezegd snappie, en deze mensen krijgen keer op keer gelijk. Maar je hebt er geen enkel voordeel bij. Vele relaties zijn verstoord, vriendschappen beëindigd. Ik wordt uitgelachen en uitgescholden (gelukkig weet ik dat lachen gezond is), en ook gediscrimineerd. Dat is een groot offer. Daarvoor moet je sterk in je schoenen staan want ik had ook kunnen meedoen. Wat ook een vreemd fenomeen is: “als mensen onderzoek doen voor het kopen van een huis of auto, dan zijn het echt slimme consumenten". Maar als mensen onderzoek doen voordoet men iets in jouw lichaam laat inspuiten dan ben je plots een "complotgekkie".

‼️Bericht gaat verder in opmerking‼️

https://t.me/ditishetnieuws

‼️Vervolg bericht‼️

Misschien kun je de omvang van het kwaad in de mensen achter alles begrijpen, als je eenmaal door hebt dat de oplossing niet is gemaakt om het “probleem” op te lossen, maar dat het “probleem” opzettelijk is gemaakt om de “oplossing” uit te rollen. Maar ook goed nieuws: “VERGEET NIET dat het systeem afhangt van jouw gehoorzaamheid". Is het niet eigenaardig dat gezonde mensen gratis een spuitje krijgen terwijl zieke mensen dure medicijnen moeten betalen?

Eigenlijk vertrouw ik de wetenschap niet, want dwang is geen wetenschap. Achterhouden van gegevens is geen wetenschap. Het manipuleren van gegevens is ook geen wetenschap, en sociale conditionering is eveneens geen wetenschap. En wist je dat angst zaaien en censuur ook geen wetenschap is? Onthoud: je hebt altijd de keuze welke macht je geeft aan de informatie die tot je komt. Alleen waar je innerlijk mee resoneert heeft werkelijke betekenis. Dus zorg dat je onderbewustzijn positief geladen is.

En ik ben de paus: we krijgen hartfalen van feestdagen en de zogeheten klimaatverandering. Gelukkig hebben we de media die de oorzaak heeft gevonden van astma: “koken op gas”. De vermindering van de spermakwaliteit komt door de plastic, factcheckers zeggen dat. En bovenal valt het me op dat ambulances tientallen ritten extra moeten maken vanwege het feit dat op de vele wegen steeds trager wordt gereden. Klopt toch? Als er 10 mensen een restaurant een slechte beoordeling geven op Google Maps, dan ga je daar zeker niet gaan eten als je dit leest. Maar als er 100.000 mensen je online waarschuwen voor de gevaren van de onvoldoende geteste prikken en de vele schadeclaims die daaruit het gevolg zijn, dan zijn wij toch maar een groep van samenzwering idioten.

Ondanks dat het corona vaccin zo veilig is, liggen de ziekenhuizen vol, de crematoria overvol, de begrafenisondernemers weten niet wanneer ze verlof kunnen nemen. Dat geldt eigenlijk ook voor de ambulancediensten. Het ziet ernaar uit dat de levensverzekeraars failliet dreigen te gaan. Het woordje “plotseling “ dat plots een nieuwe betekenis gekregen heeft. Veel ziekenhuizen moeten spoedoperaties afzeggen wegens onverklaarbaar veel spoedopnames. Zoveel sportmensen, artiesten, jongeren en gewone mensen die plots hartklachten krijgen. Gelukkig dat alle leden van de regering, farma en zijn uiterst wetenschappelijke virologen dit niet krijgen. En dit onverklaarbaar gegeven kan de mainstream media natuurlijk niet verklaren. Ik heb wel een verklaring: “de collectieve angstpsychose werpt zijn vruchten af”.

https://t.me/ditishetnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten