maandag 9 oktober 2023

Brief van david sorensen

 

Mag ik alsjeblieft eens wat waarheid spreken over Israël? Zonder dat ik meteen het stempel “Jodenhater” krijg? Alsjeblieft? 

De huidige staat Israël werd opgericht door de Rothschilds, om te dienen als toekomstig centrum voor de tirannieke wereldregering die we overal om ons heen gevormd zien worden. 

De Rothschilds staan erom bekend aan de top van het wereldwijde satanisme te staan. Ze staan ook aan de top van vrijmetselarij. Bovendien staan ze aan de top van het internationale financiële systeem, dat al meer dan een eeuw lang de mensheid op verschrikkelijke wijze in slavernij houdt. 

Ze bezitten meer dan 160 centrale banken, en hebben in Amerika de Federal Reserve en de extreem misdadige IRS (belastingdienst) opgericht die driehonderd miljoen Amerikanen genadeloos plundert voor eigen verrijking. 

De Rothschilds staan erom bekend extreem gruwelijke en perverse feesten te organiseren, en kunst van de meest beestachtige artiesten te promoten, waarin gewelddadige verkrachting en brute moord gevierd wordt. 

De Rothschilds zijn centraal onderdeel van wat men noemt de “elites” die opereren vanuit de souvereine staat “the City of London”, een onaantastbaar gebied in het hart van Londen, dat boven elke wet staat. Van daaruit voeren ze hun operaties voor werelddominantie uit. 

Ze staan aan de top van BlackRock en Vanguard, twee bedrijven die in principe de hele wereld bezitten en dit misdadige monopolie gebruiken om de mensheid zwaar te terroriseren, zoals we zagen tijdens de pandemie: omdat zij alle ziekenhuizen, vliegtuigmaatschappijen, nieuwsmedia, enz. bezitten, gebruikten ze die macht om totale terreur te zaaien onder de hele mensheid, met de dood van honderden miljoenen als gevolg. 

Deze elites staan ook achter de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties, de Europese Unie en het World Economic Forum. 

Alle insiders van deze elites die besloten hebben hen te ontmaskeren, zeggen hetzelfde: Jeruzalem is bedoeld om het centrum te worden van hun diabolische wereldregering. Daarom hebben ze de staat Israël opgericht. 

Daartoe zijn ze met tanks en soldaten dat gebied binnengedrongen, waar ze miljoenen gezinnen beroofd hebben van huizen en boerderijen, landerijen en wijngaarden, en hen als vuil uitgedreven hebben. 

Ontelbare vaders zijn bruut afgeslacht voor de ogen van de moeders en kinderen, ontelbare kinderen zijn opgesloten in de gevangenissen van het nieuwe Israël waar ze gemarteld worden. De monsterlijke misdaden die bedreven werden tegen deze mensen zijn met geen pen te beschrijven. Amnesty International heeft diverse hartverscheurende rapporten gepubliceerd over de schrijnend me misdaden gepleegd door Israël, tegen de weerloze Palestijnse gezinnen. 

Miljoenen mensen zijn opgesloten in de grootste openluchtgevangenis ter wereld, in Gaza, waar de meeste zelfmoorden ter wereld gebeuren omdat het leven er een echte hel is. 

Om de steun van de wereldwijde christelijke kerk te krijgen voor dit nieuwe Israël, werd in de 19e eeuw een criminele advocaat onder de arm genomen: Cyrus Scofield. Deze man was veroordeeld wegens fraude en vervalsing en stond bekend als een genadeloze bruut die zijn vrouw mishandelde. Hij werd gecontacteerd door de Rothschilds om een nieuwe Bijbel te maken, de Scofield Study Bible. Deze Bijbel werd op diverse punten vervalst en bevatte honderden voetnoten die het idee introduceerden dat God een nieuwe politieke en militaire staat Israël zou oprichten. Dat zou de vervulling zijn van Gods beloften aan Abraham om hem “het beloofde land” te geven. Deze vervalste Bijbel werd breed verspreid in heel Amerika en legde het fundament voor een heel nieuwe leer, die zich met hart en ziel achter dit nieuwe Israël schaarde. Mensen die er kritiek op hadden kregen het stempel “Jodenhater”. 

Er werd een psychologische campagne opgezet om sterk emotionele sympathie te wekken voor de “vervolgde Joden”, waarbij uiteraard met geen woord gesproken werd over de miljoenen vaders, moeders en kinderen die door Israël bruut verkracht, vermoord en gemarteld werden, en van alle bezit beroofd werden. Sterker nog: mensen die opstonden om het voor deze mensen op te nemen, werden opnieuw “Jodenhaters” genoemd. 

Iedereen die verhuisde naar de nieuwe politieke staat Israël kreeg het stempel “uitverkoren volk van God”. Of ze nu uit Amerika, Europa, Afrika of Azië kwamen, en of ze nu wel of niet gelovig waren (de overgrote meerderheid is fel atheïstisch) speelt geen rol. Woon je in deze nieuwe staat, dan ben je opeens deel van het “uitverkoren Joodse volk” dat boven de rest van de mensheid staat en daarom het recht heeft andere mensen te vermoorden, beroven en terroriseren.

Israël richtte de terreurorganisatie Hamas op, om vervolgens nog meer medelijden te kunnen wekken bij de wereld. Want ocharme ze waren opeens wel heel erg zielig, nu de gemene Hamas hen het leven zo zuur maakte. Zo werken misdadigers altijd: ze controleren beide partijen, om een psychologisch spel te voeren. Het doel is de sympathie van de hele wereld op te wekken voor Israël en hun verschrikkelijke oorlogsmisdaden tegen miljoenen ongewapende mensen te doen vergeten. 

Het denkbeeld werd verder verspreid dat deze staat “Gods land” is en dat niemand er een vinger naar uit mag steken. Wie dat wel doet, of wie zelfs nog maar durft een verkeerd woord te spreken tegen deze tirannieke misdadige staat wordt “vervloekt door God Zelf”. 

Terwijl miljarden gelovigen wereldwijd wijsgemaakt wordt dat Israël “Gods heilige land” is, is deze staat in werkelijkheid een van de meest atheïstische landen ter wereld, en een internationaal centrum van seksuele perversie. Tel Aviv organiseert de grootste pride parade van het oostelijk halfrond en Israël is een veilig toevluchtsoord voor pedofielen die in andere landen door de politie gezocht worden. 

Van “heilig land” is geen sprake. Het is schril het tegendeel. Bovendien is Jeruzalem een centrum van de wereldwijde vrijmetselarij, wat in feite een verkapte vorm van satanisme is. Hoezo “Gods land”?

De hele ideologie dat Joden het “uitverkoren” volk van God zijn, is de basis voor de ergste vorm van racisme en volkeren haat ter wereld. Het is de dekmantel voor sommige van de ergste misdaden die ooit tegen de mensheid gepleegd werden. Want de “Joden” mogen alles doen wat ze willen. Zij zijn immers uitverkoren en die andere volkeren zijn minderwaardig.

Daarom zie je dat er over de hele wereld opgeroepen wordt om te “bidden voor het Joodse volk” en “bidden voor Israël”, maar niemand roept op om te bidden voor de verschrikkelijke verdrukte miljoenen Palestijnse families die al sinds 1948 onder een afschuwelijke terreur leven. 

Religieus racisme is de ergste vorm van medogenloosheid die er bestaat. God wordt afgeschilderd als een monster die sommige mensen zegent en anderen vervloekt, puur op basis van etniciteit.

In werkelijkheid zijn het echter de Palestijnen die genetisch veel dichter bij de oorspronkelijke Joden, ofwel Hebreeers, staan. Zij wonen al duizenden jaren in dat gebied, terwijl iedereen die door de Zionisten naar Israël gehaald is, geen enkele genetische verbondenheid met de authentieke Joden hebben. Israël heeft het belijd dat om het even wie zich in hun land kan vestigen en de status van “Jood” kan krijgen. Jood zijn wordt dus herleid tot letterlijk niets. Elke Aziaat, Afrikaan, Amerikaan en Australiër kan “Jood” worden in Israël. 

Over de hele wereld is de Orthodoxe Joodse gemeenschap, de echte gelovige Joden, van meet af aan heel sterk gekant tegen deze nieuwe militaristische staat. Er zijn vele betogingen geweest tegen Israël, en de gruwelijke misdaden tegen de Palestijnse mensen worden zwaar veroordeeld door de authentieke Joodse gemeenschap wereldwijd. Dat weet echter bijna niemand. Want het wordt doodgezwegen. 

Hoe zit het met God en zijn zogenaamde “uitverkoren” volk? In de Bijbel wordt er met grote nadruk gezegd dat God de ene mens niet boven de andere stelt en dat alle mensen gelijk zijn. Er is geen onderscheid! God is geen racist. De mensen die God als Zijn geliefde kinderen beschouwt zijn diegenen die net als Abraham niet meedoen met de demonische kwaadaardige cultuur van hun omgeving, maar die God liefhebben en vanuit deze omgang met God hun medemensen liefhebben en helpen. Een “Jood” is volgens de Bijbel iedereen die zijn hart heeft laten transformeren door de liefde van God.

De naam “Israël” betekent “prins van God” ofwel “Koninklijk kind van God”. Het wordt gegeven aan iedereen die met een oprecht hart God liefheeft en dus Zijn kind is. Dat heeft niets te maken met genetische afstamming, religie of politiek. Elk mens, om het even uit welke cultuur of land, of huidskleur of taal, kan een kind van God zijn. Er is geen enkele vorm van rassenonderscheid. 

Dat werd duidelijk gemaakt door Jezus die bijvoorbeeld mensen uit Samaria, die door de Joden als “honden” bestempeld werden, met liefde en waardering bejegende. Het oude Israël was extreem racistisch en zij bestempelden andere volkeren als onwaardige dieren. Jezus ging daar tegenin door juist mensen uit die volkeren openlijk te omhelzen, en te genezen. Jezus maakte het duidelijk dat het God te doen is om het hart van de mens. 

De politieke staat Israël heeft niets te maken met wat God verstaat onder “Israël”. Het is opgericht door mensen die door de Bijbel juist “kinderen van de duivel” genoemd worden. Reeds in de tijd van het oude Israël noemde Jezus de leiders van het toenmalige Israël “zonen van de hel”,  “kinderen van de duivel” en “leugenaars en huichelaars”. Jezus hekelde hun religieuze schijnheiligheid en zei dat het slechts een dekmantel was voor hun satanische praktijken. Jezus zei tegen de Joodse leiders dat echte kinderen van God die mensen zijn die luisteren naar wat God zegt en dat doen. Daarom werd Jezus vermoord door hen. Hij ontmaskerde hoe kwaadaardig ze waren, al beweerden ze het “uitverkoren” volk te zijn. 

Het woord “Israël” werd in feite gestolen door satanisten om opnieuw een religieuze dekmantel te hebben voor hun plan van wereldoverheersing. Ze infiltreerden de christelijke kerk wereldwijd, om de steun van miljarden christenen te krijgen. Ze zijn daarin geslaagd. 

Er kan nog veel meer gezegd worden over dit onderwerp. Maar ik wilde even enkele kernfeiten opsommen, om aan te geven hoe gruwelijk hypocriet het is om altijd medelijden te hebben met de huidige staat die zich onterecht “Israël” (kind van God) noemt, terwijl de volkeren die door hen uitgemoord worden altijd genegeerd worden. 

Het is letterlijk de volgende situatie: een bandiet overvalt op straat een gezin, doodt de vader, verkracht de moeder en slaat de kinderen bont en blauw. Dan gaat deze bandiet naar hun huis, rooft er alle bezittingen en claimt het huis als het zijne. Als de kinderen van het beroofde gezin vervolgens boos worden en proberen het huis terug te krijgen, staat de bandiet op straat moord en brand te roepen, waarna de kinderen in de gevangenis geworpen worden. De bandiet wordt gezien als slachtoffer en het gezin dat overvallen werd, is de slechterik. 

Dat is letterlijk de exacte situatie van Israël. Niets meer en niets minder. Zij zijn een gebied binnengevallen, hebben de vaders vermoord, de vrouwen verkracht, de kinderen mishandeld en hebben vervolgens alle huizen in bezit genomen. Als er tegenstand kwam, speelden ze zelf slachtoffer en de wereld trapte erin. Einde verhaal.

Ze richtten zelfs de tereurgroep Hamas op, om slachtoffer te kunnen spelen. Een duivels spel van manipulatie om zelf vrijuit te kunnen gaan.

Als we zeggen dat we “liefde hebben voor het Joodse volk” laten we dan eerlijk zijn en ook liefde hebben voor het Palestijnse volk. Want er is geen onderscheid bij God.

Het is waanzinnig absurd om een staat die opgericht is door de top van het wereldwijde satanisme, en die een van de meest atheïstische Staten ter wereld is, waar pedofilie beschermd wordt en elke vorm van perversie gevierd wordt, te beschouwen als “Gods heilige land”.

Wees alsjeblieft geen meedogenloze religieuze racist die beweert “liefde” te hebben voor een groep mensen, zonder een greintje bewogenheid te hebben voor andere mensen die juist gruwelijk mishandeld worden. 

Ik had eens een droom over de oorlog in het Midden Oosten. In de droom zag ik Israëlieten die oorlog voerden tegen Palestijnen. Er was een intense haat in het hart van beide groepen. Toen hoorde ik opeens een luide stem roepen: “Er is geen verschil tussen Israëlieten en Palestijnen. Beiden zijn zondig en hebben Gods vergeving nodig.” Toen zag ik dat deze groepen elkaar om de hals vlogen. Er was vrede. 

Vrede kwam door te erkennen dat we allemaal gelijk zijn. We hebben allemaal gezondigd tegenover God en elkaar. We hebben allemaal vergeving nodig. Als we dat beseffen, kunnen we elkaar omhelzen en valt elke haat weg. 

Die droom was een duidelijke boodschap voor de hele wereld. 

De oorlog die nu woedt in Israël is ongetwijfeld een zoveelste spel. Want Hamas is opgericht door dezelfde machthebbers die Israël opgericht hebben. Ze financieren altijd beide partijen van elke oorlog. Zo spelen ze hun spel en manipuleren ze de mensheid. Welke agenda hierachter zit weet ik niet, maar het is alleszins een duivels plan, zoals altijd. 

Trap er alsjeblieft niet in. Wees wijzer dan dat. Speel hun spel niet mee. De mensen zijn altijd het slachtoffer van deze diabolische strategieën. Als je wilt bidden voor wat er gaande is, bid dan alsjeblieft dat de misdadige entiteiten die achter al dit leed zitten, ontmaskerd worden en dat waarheid zal zegevieren in dit hele gebied. Bid dat er een einde komt aan de kunstmatige georchestreerde haat tussen twee groepen mensen. Bid dat er liefde mag komen tussen hen, en dat de ogen van mensheid mogen opengaan voor wat er werkelijk gaande is.

En als er mensen mij “Jodenhater” noemen omdat ik deze fundamentele waarheden zeg, dan is dat maar zo. Ik weet dat ik echte liefde heb, zowel voor mensen die zichzelf “Jood” noemen als voor mensen die in de hoek geduwd worden als “vuile Palestijn”. 

Liefde hebben voor verdrukte mensen is geen “haat”. 

Verspreid dit bericht alsjeblieft, want het is echt nodig dat mensen tot inkeer komen en echte liefde gaan krijgen voor alle mensen, in plaats van racistische voorkeur. Dan pas komt er echt vrede. 

David Sorensen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten