zaterdag 21 oktober 2023

Veel afleiding

 

Wat is er veel afleiding van het feit wat er werkelijk speelt.
In de achterkamertjes wordt zoveel gekonkeld, wat wij niet weten: minister die een verslag tekent dat de bevolking bv de WHO regels moet volgen,  het vertragen van de voorzitter van het huis in de us,, het openzetten van de genezen in de gazastrook, het hele oekraine verhaal,  het Taiwan verhaal waar we heel weinig over horen,  de khazarians die honderden jaren de hele wereldbevolking terroriseert, het gelieg van de hele regering, het weglopen van een groot deel van de regeringsmensen, het illegaal zijn van de regering sinds 13 mei 1940, het onbevoegd zijn van het hele RECHTERLIJKE systeem, diefstal van je naam bij geboorte en daaraan een stroman koppelen, belastingen wat diefstal is, de politie die geweld gebruikt tegen de bevolking , de oversterfte door de prik en nog heel veel meer.
Wat gebeurt er dan werkelijk?
Wel de Nwo( is ook WEF) will een globalistische regering, 75% van de wereldbevolking moet dood. Dat willen ze doen door ziektes aan te praten en een oplossing te geven met een dodelijk prik. Door weersbeinvloeding,  door 15 minutes steden te willen, door de cbdc re willen invoeren.
Wat zijn dat voor monsters die dat willen?
Rothschild, Rockefeller,  khazarians, zionisten en hun volgers: bush, Clinton, obama, en bijna alle  illuminatieleden.
Ze creeerden  geldslaven ( wij) en eisten alles op.
Maar schieten ze niet in hun eigen voet door de wereldpopulatie met 75% te verminderen, door dodelijk ziektes los te laten, door het voedsel te vernietigen,etc.
Ze exposen zichzelf nu wel heel erg en de wereldbevolking begint het te doorzien. Hoe mooi is dat.
De tegenbeweging: Brics, Het Q-team, de  alliantie= witte hoeden is gelukkig bezig de zwarte hoeden = Cabal af te breken.
Alleen in Nederland is dat niet haalbaar, maar ze zijn over de hele wereld bezig de cabal op te ruimen. Omdat het zo groot en uitgebreid is er er zoveel monsters bij betrokken zijn , duurt het een flinke tijd dat alles opgeruimd is.
Eerst moet het oude weg dan pas kan opnieuw opgebouwd worden..
Vandaar ook de vele failliesementen.
Indien de mkb Jensen eerder hadden geprotesteerd en niet meegedaan hadden met het narratief, dan was sneller gegaan. Maar ook dit geldt voor de hele wereld.
Bijna alle mensen werden gehypnotiseerd door de tv, radio, kranten en het gevolg was cognitieve dissonantie= is het ontkennen van iets dat er is.
Tot zover maar weer.
Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten