zondag 15 oktober 2023

Het hele plaatje van het huidige narratief=cabal

 

Zoveel mensen die naar een onderdeel van het geheel kijken en niet begrijpen waar alles toe leidt en hoe alles bij elkaar hoort.

Dat heb ik ook gedaan, omdat ik ook niet alles wist te verklaren en omdat ik te weinig info had. Er was ook zoveel, dat ik door de bomen het bos niet meer zag.

Nu de toestand in de wereld voortduurt heb ik in de gaten gekregen hoe het in elkaar zit en wat de mensheid kan doen.


Het is ook wel logisch dat mensen op onderdelen gaan praten discussieren en conclusies trekken. Echter als je het grotere plaatje niet in de gaten hebt , zal jouw conclusie waarschijnlijk niet juist zijn.

Het is mooi als je denkt dat je het grote plaatje ziet, want dan heb je een overzicht voor jezelf en begrijp je ook de gevolgen.

Het is mìjn grote plaatje en ik kan er hier en daar ook naast zitten, maar mijn overzicht scheelt enorm om de zaken te zien en hoe het spel gespeeld wordt.


Ik heb het over het wereldplaatje.

Wat gebeurt er in de wereld ?

Even een chronologische volgorde.

Al honderden, al is het niet duizenden jaren wordt de wereldbevolking geknecht en onderdrukt.

Maar laat ik het over de laatste honderden jaren hebben.

Er zijn verschillende voorvallen geweest waar de wereld

bevolking voorgelogen is. Ik noem er een paar:

A, de Titanic is niet gezonken, maar de Olympic

B, president Kennedy is niet vermoord door 1 man, maar door de CIA ( het lijkt erop dat een clone van kennedy is omgebracht, want de oude man schijnt nog te leven).

C, de maanlanding heeft nooit plaatsgevonden, dat was een film.

D, 9 september, daar waren geen vliegtuigen.

Enzovoort.


Janet Ossebaard heeft de video “ de val van de Cabal” gemaakt waarin ze laat zien hoe het Khazarenrijk is ontstaan en hoe de valse joden zijn ontstaan.


Goed, de Khazaren( wat een gewelddadig volk was en is die plundderend en moordend gebied veroverden) werden uit het toenmalige ( rond 1700) Rusland (Oekraine) verdreven.

Zij vluchtten en namen het joodse geloof aan ( deden alsof, waardoor ze èn niet herkend werden, èn verborgen hun macht uitbreidde). Dus het zijn valse joden= zionisten.

Toch werd hun macht steeds groter door invoering van banken. Ze leenden mensen en overheden geld ( eerst in het klein, maar het werd steeds groter) en die dienden met rente terug betaald te worden. Ook ontdekten ze, dat als ze beide kanten financierden bv. Een oorlog en ze richtten oorlogsindustrie op, dat beide partijen bij hen kochten. Zo verdienden ze dubbel.

Die techniek hebben ze in vele oorlogen gebruikt. Hierdoor kregen ze heel veel macht. Macht over de bevolking, maar ook macht over regeringen. Dit laatste betekende dat de zionisten konden bepalen welke regels er voor de bevolking kwamen.

Ze hadden de regeringen zodanig geïnfiltreerd dat hun macht uitzonderlijk groot werd. Je moet bedenken dat ze dat over de hele wereld deden.

Hierdoor zijn ze zo arrogant geworden dat zij alles konden bepalen en dat ze de touwtjes in de handen hadden.

Ze zijn ook zo slim geweest om de bevolking heel langzaam af te knijpen, omdat ze ook weten dat als ze te snel afknijpen de bevolking in opstand komt.

Onzichtbaar worden steeds meer beperkingen opgelegd, met de vermelding dat het juist ten goede van de bevolking is.

Een voorbeeld: belasting betalen en dan vermelden dat het voor verbetering van de wegen is ( er zal best een klein gedeelte voor de wegen gebrukt zijn, maar het merendeel verdween in de zakken van de zionisten. Dat hadden ze afgekeken van de romeinen. Die hadden in verschillende gebieden prefecten die belasting inden. Deze prefecten ( niet alle denk ik) geven 20% aan Rome en de rest hielden ze zelf.


De regeringsleicers stonden en staan dus onder bevel van ( nu de FED) en die moesten de bevelen van de zionisten= illuminatie= Cabal= valse joden opvolgen.


In 1950er en 60er jaren wilde president Kennedy die macht al vernietigen, maar de macht van de zionisten was te groot.


Even tussendoor: waarom worden we toch steeds voorgelogen?

Om het verleden, toen er vrije energie bestond, toen bijna alles vrij was en geen oorlogen waren, ons niet te laten weten.

Bv electriciteit werd door Tesla ( her) ontdekt wat vrije energie was, electriciteit kon uit de ether gehaald worden, maar die werd tegengehouden en op een zijspoor gezet.

De bevolking werd verteld dat electriciteit opgewekt moest worden en er voor betaald moest worden. Hiertoe richtten ze zgn kolencentrales op om te laten zien dat het werkelijk zo was. Maar de meeste electriciteit werd uit de ether gehaald en de bevolking diende ervoor te betalen. ( dus afhankelijk van de heersers). Kijk ook maar naar de hoogspanningsmasten, die energie uit de ether halen. Soms stopppen die hoogspanningskabels en gaan nergens naar toe!!


Dus de wereldbevolking werd de duimschroeven aangedraaid.

Nu is de mens zo, dat die zich kan aanpassen, dus die bedacht van alles, bv de vrouw gaat werken, om voldoende geld te hebben, ook voor andere zaken werd een oplossing gecreeerd.

De Cabal merkte dat ook en paste de situatie weer aan, ten nadele van de burger, bv de aardolie ( welke door de aarde wordt gefabriceerd en die onuitputtelijk is) , daarvan werd verteld dat die eindig en beperkt was, dus moesten we zuinig zijn en er meer voor betalen.

Het geldslavensysteem was toen al volledig aan de gang.


Goed, Washington DC kwam ( overheden), London City ( financieel), het vaticaan ( religie) kwamen om de wereldbevolking èn vals voor te lichten met bv geloofkwesties, èn geboorte bewijzen te verhandelen, èn geld bijdrukken zonder tegenwaarde ( FED). Hierdoor is de wereldbevolking

gevangen in hun web.


Er zijn veel mensen die dan kijken naar een gedeelte van dit geheel en hebben daar een mening over.

Echter de meeste mensen voegen zich naar de heersers en volgen hun instructies zonder protest.

Gelukkig zijn er ook mensen die de gedwongen restricties niet willen accepteren en er tegenin gaan. Maar de (r)overheid is te groot om enig invloed te kunnen uitoefenen..


Goed nu het grotere plaatje:

de Cabal vist dus overal geld vandaan, en van belastingen, en van industrien ( die ze zo langzamerhand allemaal hebben opgekocht), zoals zonnepanelen industrie, windmolens, electrische auto's industrie, warmtepomp industrie. En daarom promoten ze die “ millieuvriendelijke toepassing” zo erg.

Daarom wordt ook de klimaat hoax en de co2 hoax erbij gehaald, om de bevolking voor te liegen en over te halen de zgn millieuvriendelijke toepassingen te gebruiken en dus te kopen.


Omdat het Q-team en Donald Trump dat inzien hebben ze met hun energie en machtsovername verschillende zaken voor de Cabal geruineerd.

Het begon ( waarschijnlijk al eerder, maar dat weten we niet) met de wereldreis van Donald Trump, waarbij hij over de hele wereld de regeringen meekreeg om de Cabal neer te halen en vrede te hebben.

Zoals de failliet verklaring van de FED, het ontruimem van het wittehuis, de failliet verklaring van Washington DC, het sluiten van London City ( koningin Elisabeth overlijden), het ontruimen van het vaticaan.

In Oekraine waren witwaspraktijken van de Cabal, kinderhandel, orgaanhandel, drugshandel, biolabs waar dodelijke ziektes werden gemaakt, dus meneer Putin ( de 2e, de eerste was een kgb man die weggehaald is) wilde dat naast zijn land niet, dus begon hij op te ruimen.

Zie de video dat meneer Putin de voetbal aan Donald Trump geeft ( hier heb je alle gegeven, nu ben jij aan zet).


Ook in Taiwan is dat het geval. Daar horen we weinig over, maar is waarschijnlijk al opgeruimd.

In China heeft meneer Chi de ccp ( communistische partij) opgeruimd en is dus ook mee met de witte hoeden.

Om het oude systeem op te ruimen hebben de witte hoeden , de alliantie, de BRICS, opgericht ( Brasilie, Rusland, India, China, zuid afrika).

De witte hoeden in die landen hebben zich bij de BRICS aangesloten. De zwarte hoeden=Cabal in die ( en bijna alle landen) landen zijn daar natuurlijk tegen en doen er alles aan om ellende te creeeren. ( ze gebruiken daarvoor de “ techniek van de verschroeide aarde”, met het lanseren van de covid met alle restricties, klimaat hoax, co2 hoax boeren wegpesten, en vroeger al met ozon laag, zure regen, spaanse griep om mensen maar in angst te jagen, zodat ze luisteren naar hun bevelen.)

Goed nu zitten we in de laatste fase van deze ellende en wat zien we:

oorlog in Israel. Waarom daar?

Nou, dat is simpel. Ds valse joden hebben een joodse staat Israel gesticht om als schuilplaats te dienen voor de valse joden = zionisten. Daar zal men hen niet zoeken.

Zoals overal gebeurt hebben ze hier ook een zgn val opgezet om mensen zand in de ogen te strooien door Hamas op te richten ( vergelijk Wilders, die net doet of hij tegen de regering is, maar onderwijl de regering steunt in hun Cabal gedrag).

Deze Hamas gaat dan palestijnen en israeliers aanvallen in de Gazastrook om dan een reden voor de Zionisten= israelische regering te hebben om hen aan te vallen ( want nu is israel zielig).

Waarom steunt de hele wereld regering Israel zo erg?


Ook eenvoudig, omdat alle regeringen marionetten zijn van de Cabal = WEF=illuminatie= Rockefeller= Rothschilds.


Het hoofdkwartier van de Cabal zit in Israel=jaruzalem .

Daarom heeft Donald Trump ook gezegd: “ Israel voor het laatst”.

Dus eerst heeft hij de toevoerlijnen van het geld afgesneden, zodat de Cabal in geldnood kwam, en daarna als laatste wordt het hoofdkwartier neergehaald.


n.b. De zwarte hoeden schieten volgens mij in hun eigen voet, want ze willen de wereldbevolking met 75% verminderen ( door “dodelijke virussen” te verspreiden. Hierdoor verdienen ze steeds minder aan die alternatieve ( milieu vriendelijke??) energie opwekkers ( zonnepanelen, windmolens, waterstof, electrische auto's).


n.b. 2 de WEF blijft doorgaan met pushen met :” je bezit niets en bent heel gelukkig” en de cbdc ( central bank digital currency, welke onze valse zgn koningin ( een wolf in schaapskleren) promoot), waardoor iedereen afhankelijk wordt van de overheid( die kan jouw rekening blokkeren, die kan jou beperkingen opleggen: niet meer reizen, geen behandeling wegens ziekte, etc.).


Je ziet alles hangt met elkaar samen, daarom heb ik in mijn andere bericht geschreven dat protesteren niet veel zal helpen om de regering weg te sturen. Het is zo groot en wereldwijd en de regeringsboeven worden gesteund en betaald door de Cabal.

Weten jullie dat alle belangrijke regerings mensen overal op de wereld een contract hebben getekend met de WEF dat ze ten allen tijde hun opdracht moeten uitvoeren, anders volgt er liquidatie !!!!!


Nu we doorhebben dat alles in volgorde moest gebeuren door de witte hoeden, omdat het zo groot, zo wereldwijd is, om de zwarte hoeden = Cabal= illuminatie= Rockefeller= Rothschilds= alle koningshuizen= khazaren = geldslavensysteem, neer te halen, zijn we nu toe aan het einde van de film. Er komt nog een aporteose met het vernietigen van de staat Israel.


Denk nu niet dat de ellende voorbij is, want gezien de prikken zullen er nog veel slachtoffers vallen. Ziektes, overlijdens, langzame aandoeningen zoals ALS, demensie, parkinson, kanker en nog veel meer.


Volgens mij en mijn onderzoek zijn de hoofdschuldigen bijna allemaal vervangen, gearresteerd of dood. Vervangen door een kloon ( rutte ook), een masker, cgi, groene schermen, een dubbelganger, oude video opnamen, etc.


Ook de overblijvende zwarte hoeden ( de lagere in rang zijnde die denken nog wat invloed te hebben) zullen het onderspit delven.

Zelfs de promoters die covid en de prik gepromoot hebben zullen hun straf krijgen.

Hierbij denk ik aan:

artsen, verpleegsters, prikassistenten, gezondheids berichtgevers,die bv op tv kwamen, royals, regerings mensen, advocaten, lokale overheden, politie , rechters, etc.


Ik kan de schapen die de regels hebben gehanteerd niet kwalijk nemen, want zij voelden zich gedwongen omdat hun baan op het spel stond.

Alleen het midden en klein bedrijf, zoals horeca, winkels neem ik het bizonder kwalijk dat ze meegegaan zijn in deze waanzinnige toestand met o.a. De QR code.

Ook nu weer blijkt dat ze zichzelf in de voet hebben geschoten, omdat er nu vele failliet zijn gegaan door de (r)overheidsregels.


Er komt een waanzinnige mooie tijd aan met:

vrije meningsuiting

genoeg en gifvrij voedsel, etenswaren

geen belastingen

geen hypotheek

vrije ziekte behandeling met MEDBEDS ( die werken oo helende frequenties= trillingen).

Vrij vervoer

snel vervoer

vrije energie

lokale besturen door het volk gekozen

voldoende, meer dan voldoende geld ( we gaan over naar de oude gulden denk ik)

geen werkverplichting

gaan over naar het burgerrecht

enz.


dit zal ook geleidelijk plaats gaan vinden, want alles dient opgezet ( geimplementeerd) te worden.


Zo , dit is mijn mening zoals ik het zie, na veel gekeken, gelezen, onderzocht te hebben .

Er zijn nog veel meer onderwerpen die belangrijk zijn, maar in het kort denk ik dat ik een vrij duidelijk geheel heb gemaakt.

Ook denk ik dat het hier en daar iets anders kan zijn, en dat ik dingen niet benoemd heb, maar dat komt omdat ik een duidelijk geheel wilde maken.


Veel succes alkemaal en veel liefde voor jezelf, voor je familie en geliefden en ook voor je medemens.

Veroordeel je medemens niet, maar beoordeel hem/haar alleen en trek geen conclusies.


Bob vdf dammann

mlm

ad

julius

marbo

robin



Geen opmerkingen:

Een reactie posten