dinsdag 10 oktober 2023

Gtb 1019

 Okt. 10, 2023

GTB 1019.

.....EN ISRAEL.....

Natuurlijk gaat cabal Nederland achter Israel staan.
Want ons kabinet is in zijn geheel Cabal. Oftewel het aftreksel van de WEF, een verlengstuk van de Cabal.
Het volk denkt over het algemeen heel anders dan het corrupte kabinet.
Als je wist hoeveel mensen geen producten meer kopen uit Israel, dan heb je de picture goed te pakken. Het kabinet, (lees Rutte, )trekt ons zonder te vragen bij de Ukraine EN DUS OOK bij de oorlog in het midden oosten.
Dat daar een volk volledig onderdrukt wordt, de laatste vijftig jaren, is voor Rutte vanzelfspreken, want dat is cabal- nazi related.
Dat er nu 300.000 reservisten opgeroepen worden in Israel vernietigd de oppositie tegen Nethanyahu. En het is vrij makkelijk bommen op gebouwen te gooien in Gaza, en zogenaamd rechtmatig genocide te plegen. De Laatse keer was de verhouding 163 israelische en 1700 palestijnse burgerdoden.
Ausradieren noemen men dat, en die pure moord wordt door Rutte, de cabalist,  onvoorwaardelijk gesteund.
Er zijn dus verschillende scenario’s waarlangs dit loopt.
Wij hebben al de Cabal gesteund in het ausradieren van het midden oosten, zoals Libanon, Irak, Syria, Afghanistan, Libie, Jemen, en de Ukraine.
En maar geld naar zulke gebieden sturen, zonder grondige controle en tegen de wil van het Nederlandse volk.
En nog steeds lijkt het erop dat de Nederlanders de VVD steunen....Dat klopt niet.... Dat kan niet kloppen.....
Daar wordt weer gerotsooid met peilingen, met opinies, met gegevens.
Een kabinet wat tijdens zijn regeer periode het onderwijs naar zijn moer jaagd, porno op de scholen verspreid, pedofilie promoot, voedselbanken doet groeien, de visserij naar zijn moer helpt, de boeren probeerd de keel dicht te drukken, en een programma uitvoerd, uitgedacht door een groep miljardairs, en volledig het gedachten goed van de Nederlandse burger negeerd, DIE KAN NOOIT STEEDS ALS GROOTSTE PARTIJ BIJ DE VERKIEZINGEN UIT DE BUS KOMEN....
DAAR WORDT DUS OOK MEE GEROTSOOID, DAT IS ZO ZEKER ALS WAT...!!!!
En kijk naar dat onzinnige klimaat gedoe, 0,3 graad opwarming de laatste 50 jaar. Het onzinnige stikstof beleid ; 3 % wordt door de mens beinvloed van de 0,4 % bestaande stikstof deelname.
HET IS BIJ DE WILDE KNORHANEN AF.....EN DE NEDERLANDER IN GENEREL KIJKT NETFLIX, EN VOLGT KOOK CURSESSEN EN NATUURFILMS, WANT DAAR LEER JE VAN.....!!!!!
GTB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten