woensdag 11 oktober 2023

Israel en de zionisten= khazaren= moordenaars

 

Nu dus Istael. Oekraine is afgelopen, dat kunnen de zwarte hoeden niet meer gebruiken. En de witte hoeden hebben het daar schoongemaakt (officieel wordt daar nog niets over verteld).

Blijf over China.

CHI is daar de nieuwe leider, gesteund door de witte hoeden en heeft daar opruiming gehouden bij de CCP. De laatste hebben weinig of geen macht meer, al wordt dat niet naar buiten gebracht. Net als Taiwan. Dat is ook al schoongemaakt.

Schoongemaakt betekent: de valse leiders (de narratieve CCP leiders die met Biden samenwerkten) opgepakt, de biolabs ( net als in Oekraine) opgeruimd, de kind en orgaanhandel in de Dumbs opgeruimd.

Nu is China ook met Noord Korea aangesloten bij de witte hoeden.

Toch komt dat niet naar buiten.

Waarom niet?

Omdat de zwarte hoeden meelezen, meekijken en nog niet mogen weten dat het zo is.

In Israel : Het is zo zielig voor al die doden, zowel bij de joodse bevolking als bij de palestijnse bevolking. Bijna alle regeringen hebben hier schuld aan, omdat altijd Israel een hand boven het hoofd werd gehouden= verdedigd. Terwijl juist de Israelische regering de boosdoener is en was ( Zionistische=khazaren= boeven=moordenaars ), want die bestaat uit de valse joden=zionisten=khazaren=moordenaars.

Wat is dan de bedoeling van de khazaren?

Een wereldmacht met controle over de mensen en controle over het geld ( rockefeller rothschild). En een vermindering van de wereldbevolking met 75% ( Bill Gates is er dus ook 1 van).

Vandaar dat de WEF opgericht is die geïnfiltreerd is in alle regeringen om chaos te veroorzaken en hun plan door te drukken: je bezit niets en bent heel gelukkig

Ook de zgn pandemie, het klimaat, de co2, de zure regen, de ozon laag, het kapplan van bomen etc . hebben daar mee te maken.

En zolang de mensheid gelooft dat hun regering het goed met hen voorheeft en de mensen blijven dat geloven, zal de ellende blijven bestaan en nog erger worden.

Vandaar dat ik ook zeg: we mogen blij zijn dat Kennedy begonnen is en nu Trump het afmaakt om de bevolking duidelijk te laten zien dat de zwarte hoeden=khazaren moordenaars zijn en dat we moeten opstaan.

Gelukkig heeft President Trump zoveel generals, MILITAIREN dat wereldwijd hoofdpersonen van de WEF, CABAL door hen opgeruimd kunnen/ zijn .

Ik zie in Nederland wel bewegingen dat we moeten opstaan , maar als iedereen nog naar de hoofdstroommedia (HSM= tv, radio, krant) kijkt ( ook wel aangeduidt met MSM=main stream media) en leest, Dan duurt het een tijd dat iedereen zich bewust wordt dat het de verkeerde kant op gaat.

Dus love Predident Trump en de hele alliantie.

Het lijkt nu aan het einde van de race to komen, maar juich niet te vroeg want er kan nog veel narigheid komen.

De zwarte hoeden maken gebruik van " de techniek van de verschroeide aarde," en nemen zoveel mogelijk slachtoffers mee.

Nog een laatste noot:

De promotors van de zwarte hoeden( de WEF, de NWO (de nieuwe wereld orde,), de prik promotors, etc. hebben of niet het besef waar ze mee bezig zijn, of worden gedwongen, gechanteerd om mee te doen. Bij niet nakomen van de orders worden ze gedood.

P.s. heel hollywood ligt plat. Veel regeringen zijn al om.

p.s.2 misschien weet iedereen dit niet, al sinds 1950 ( wellicht al eerder) kunnen mensen gekloond worden.

En heel veel regeringsmensen hebben, dubbelgangers, avatars, klonen, mensen met maskers die hen spelen, veel CGI, groene schermen, oud beeldmateriaal, valse berichten.

Daarbij komt dat de HSM (hoofd stroom media) bijna alles 180 graden draait, dus liegt.

Echter het spel moet helemaal uitgespeeld worden.

Ik geloof ook dat het spel al gespeeld is en dat de bevolking dat nog niet te horen krijgt, omdat die moet zien dat de zwarte hoeden ìn en ìn slecht zijn.

We kijken naar het eindspel van het toneelstuk.

Alleen in dit toneelstuk vallen echte doden. Hoe droevig dat ook is.

Ik ben dankbaar en gelukkig dat ik dit mee mag maken.

Tenslotte:

Volgens mij worden ook in Nederland de regeringsmensen, artsen, verpleegsters, degene die de spuiten hebben gegeven, advocaten, rechters en die medewerkers daarvan, en anderen die het narratief hebben gesteund en gepromoot zwaar gestraft.

Mensen houdt moed, er komt een geweldige tijd aan zonder belastingen, met vrije energie, voldoende en gezond voedsel, genoeg inkomen, werk hoeft niet meer, mag wel, geen hypotheek meer, etc.

Kortom een geweldige tijd



Succes aan iedereen en veel liefde.



https://bobbie139.blogspot.com/2023/10/israel-en-de-zionisten-khazaren.html




Geen opmerkingen:

Een reactie posten