maandag 2 oktober 2023

Professor van WEF

 Professor van het WEF zegt dat we oppassen moeten voor water.


Het is dan wel een professor. Maar wat voor professor? Een gebrainwashte professor, welke  titel eigenlijk een WEF titel is met weinig betekenis.  Het klinkt heel wat maar geeft eigenlijk aan dat zij alle orders goed heeft opgevolgd, dus een meeloper, nee nog erger, een slaafse volger.
Natuurlijk brengen ze dit zo naar buiten.  Zo lijkt het nog wat voor de schaapjes.
Als je weet dat de ommekeer, het ontwaken, al  lang aan de gang is en de Cabal duidelijk paniek voetbal speelt, dan weet je ook dat ze bezig zijn met de techniek van de verschroeide aarde. Je weet wat dat is?
Als je je terugtrekt uit noodzaak, dan verbrandt je alles waar je je uit terugtrekt. Bijna alle legers doen dat. Waarom?
Om de winnaar zo weinig mogelijk nut te hebben van wat je achterlaat.
In het geval van de Cabal zal dat zijn: nog zoveel mogelijk rottigheid uithalen en ,zoals hier, de bevolking met angst zaaien overspoelen in de hoop ze nog te kunnen manipuleren.
Zelf denk ik dat alleen de woorden nog iets kunnen uitvoeren, maar de daden zullen volgens mij niet zo erg overkomen.  Ze hebben alleen de MSM nog, maar die zal binnenkort ook eieren voor hun geld moeten kiezen en of uitgeschakeld worden ,of de waarheid vertellen.  Daarbij vermoed ik dat de leiders daarvan op vakantie gaan naar Gitmo.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten