dinsdag 3 oktober 2023

Wat zijn er nog veel gehypnotiseerde mensen

 

Wat zijn er toch nog veel mensen die het grote plaatje niet zien. Klagen over de vele sluitingen van winkels en restaurants, het niet begrijpen. Ook klagen over de duurdere prijzen in de winkel. Niet critisch zijn  over de regering, nog steeds de R.i.p. msm ( uitspraak van Jensen) geloven, oversterfte is niet waar, het nieuwe virus komt er aan, nog steeds een c-test doen, plotseling een hartaanval krijgen, terwijl je best wel gezond leeft, ALS krijgen is ook toeval, parkinformatie krijgen, ook toeval, demensie krijgen, ook toeval, wel toevallig dat al die mensen 2 of meerdere keren geprikt zijn. etcetera.
Wat moet er gebeuren om die mensen uit hun hypnose te halen.
Verwacht niet dat de msm plotseling de waarheid gaat vertellen.
Nee, verwacht ook niet dat hun miniset plotseling anders wordt.
Dat moet geleidelijk aan gebeuren, waar we al 3JAAR mee bezig zijn.
Ik werd ook voor gek verklaard toen ik 3 jaar terug al vertelde dat bv de behandeling in het ziekenhuis tegen het zgn c virus dodelijk was.
Nu komen er berichten naar buiten dat het inderdaad zo was en dat artsen veel geld kregen als ze de diagnose C stelden. Nog meer geld kregen bij ziekenhuis (ic) opname, nog meer geld bij overlijden.
Ook de cijfers werden vreselijk opgeschroefd van mensen die C hadden en behandeld dienen te worden. Dat bracht en voor de ziekenhuizen en voor de artsen geld in het laadje.
Hoe corrupt moet je zijn om in een villa te willen wonen en dus met onmenselijkgeid geld te willen verdienen.
Wie kent de eed van hyppocrates, die artsen moeten afleggen om het beroep van arts te mogen uitoefenen? Een groot aantal artsen heeft die eed geschonden door mee te werken en te promoten aan de prik ( die gevaarlijk is, ziek makend, en juist daardoor tegengesteld is aan de eed).
Al die artsen dienen,
A, uit hun ambt gezet te worden,
B, een gevangenisstraf te krijgen plus een boete,
C, Plus een verbeurd verklaring van hun eigendommen inclusief het vals verkregen geld.

Daarnaast dienen ook diegenen die de prik gegeven hebben gestraft te worden en de regeringsleiders mensen die dit veroorzaakt hebben dienen voorgoed op vakantie te gaan naar Gitmo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten