maandag 9 oktober 2023

David en goliarh

 

David en goliath. Dat doet me denken aan de tegenwoordige tijd.

Iemand die klein is om een reus te verslaan is natuurlijk heel erg moeilijk. Want in principe verlies je dat gezien het grote verschil.

Je dient dan je toevlucht te nemen tot een slimme zet.

Terwijl de reus alle mogelijke voorwerpen kan gebruiken om jou te vernietigen, een bijl, een rots, een speer, een knots. Jij dient deze wapens te ontwijken.

Maar jij hebt een slinger. Een slinger en een stuk touw of een zakdoek.

Jij hebt een heleboel keren geoefend om de steen die je dan wegslingert op de goede plaats te mikken .

Toen het conflict escaleerde, want de reus terroriseert je regelmatig, dat jij er genoeg van kreeg. Bij de confrontatie heb jij je slinger gebruikt en tegen het hoofd van de reus kunnen krijgen met een flinke kracht. Hierdoor verloor de reus zijn evenwicht en viel, pardoes tegen een rots aan en hij was uitgeschakeld.

Dat gebeurt nu ook.

Lange tijd zijn wij, de wereldbevolking gepiepeld en getreiterd en vernederd en geterroriseerd dat we er onder door dreigden te gaan.

Gelukkig zijn een groep mensen die die terroristische groepering een halt wilde toeroepen. Te beginnen, tenminste dat is mijn weten, bij president Kennedy, die samen met president van Indonesië Soekarno, een eind wilde maken aan de macht van de Cabal, te beginnen met de goudstandaard in te voeren. Dat heeft voor beiden niet goed uitgepakt ( de reus was te groot).

Er moest iets anders verzonnen worden.

Waarom in Amerika? Wel Amerika was toen toonaangevend en samen met Washington DC, Londen City, en het Vaticaan was de Cabal, door stelen, intriges, bedreigingen , moorden in bezit gekomen van de wereldbevolking. Zij gaven wetten uit die iedereen maar moest opvolgen. In alle andere landen werd geïnfiltreerd in de regeringen, zodat alle regeringen de opdrachten van de Cabal ging opvolgen. Zeker ten nadele van de bevolking. De bevolking werd in de waan gelaten dat vrij waren. Maar beetje voor beetje werd de strop strakker getrokken zodat de bevolking steeds minder vrijheid genoot en steeds meer verplichtingen kreeg opgelegd, belastingen, regels waar je je aan moest houden, het geldslaven systeem.

En nog veel meer.

In alle landen werden wel kleine partijtjes opgericht om hiertegen te protesteren, maar die werden allemaal, gedemoniseerd, voor gek gezet, te schande gemaakt en zelfs om zeep geholpen. De reus was te groot.

Momenteel is er een groot offensief gaande, na er vele jaren van voorbereiding aan hebben gewerkt, om de reus te vellen.

Er zijn al vele zaken recht gezet: de FED is failliet, Washington DC is weg, Londeon City is weg, het Vaticaan is leeggehaald, vele hoge poppetjes zijn verdwenen. We zien ook hele regeringen, die meegedaan hebben met de Cabal, ineen storten en regeringsmensen opstappen. Ze proberen te ontkomen aan hun straf nu ze zien dat het schip zinkende is.


Daarnaast zien we de ”techniek der verschroeide aarde” die de lagere leiders nog uitvoeren, wat voor de bevolking heel nadelig is.

Ook kan er pas iets nieuws komen als al het andere verdwenen is. Daarom laten de (WH) WITTE HOEDEN= alliantie = het Q-team de (ZH) ZWARTE HOUDEN= Cabal= Rockefellers groep de narigheid uitvoeren:

A, om de bevolking te laten zien hoe slecht de ZH zijn

B, omhet oude systeem weg te krijgen

C, om een volksopstand te voorkomen

D, om beetje voor beetje de bevolking voor te bereiden voor het nieuwe systeem.

E, om het oude FIAT geldsysteem om zeep te brengen en het nieuw goudgedekte QFS ( quantum financial systeem) in te voeren.

F, om alle ZH figuren te localiseren om hen latef te kunnen localiseren en te arresteren.

G, om alle locaties van biolabs ( waar ze ziektekiemen maken om de bevolking ziek te maken en in angst te houden) en kinder en orgaanhandel te localiseren.


Daarnaast is het duidelijk geworden dat de wereldbevolking zodanig lang gehypnotiseerd is geworden, dat het moeilijk is om de grote meerderheid duidelijk te maken wat er aan de hand is, wat de globalisten van plan zijn, en hoe gemeen zijn door aanslage te plegen.

Een groot ceel van de bevolking bexeft echf niet dat:

A, de Titanic niet is gezonken, maar de Olympic

B, de moord op president JFK nooit door 1 mankangedaan zijn, maar door een co plot vandd CIA

C, dat JFK een kloon i zijn plaats zette , die vermoord is

D, dat de maanlanding nooit heeft plaats gevonden en dus een fil is

E, dat er bij 9 september geen vliegtuigen betrokken waren en dat de gebouwen met een nucleaire explosie zijn neergehaald.

G, we allemaal geldslaven zijn, die georkestreerd is door de Khazarians in de vroeg 19e eeuw.

H, dat nedetland een bedrijf is sincx 1848 en 1858 en wij werknemers zijn.

I, dat de koninklijke familie helemaal geen recht op het koningsschap hebben

J, dat de koninklijke familie ook betrokken is bij gruwelijkheden.

K, dat de overheid de grond wazrop we wonen, niet gekocht heeft en gewoon i gepikt heeft en ons er dik voor laten betalen.

L, dat Tartarie ( rond 1800) vrije en gratis energie had door energie uit ce ether te halen. De hoogspanningsmasten vangen die energie ook nu op. En ze doen onsgeloven dat centrales die opwekken. Ze laten ze ons er dik voor betalen

M, dat vliegtuigen helemaal niet zoveel brandstof gebruiken als ze beweren . En daarvoor laten ze ons dik betalen.

N, onze geschiedenis misschien wel 180 graden anders is dan ze ons hebben laten leren.

O, de aarde misschien wel geen bol is, maar een plat vlak met een dome ( een koepel) waaronder we leven, een soort biosfeer.

P, dat de zuidpool geenpool is maar eenring van ijs, waarachter nog eenheel grote wereld is (admiraal Byrd heeft dat bevestigd).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten