maandag 9 oktober 2023

Ongelooflijk veel mensen die denken dat Biden president is

 

Ik vind het ongelooflijk dat er nog zoveel mensen zijn die:

A, Denken dat Biden president is

B, Trump niet tegen zijn verlies kan en blijft hameren op verkiezingsfraude

C, dat Putin uit is op gebiedsuitbteiding, hij ruimt het nazi bewind in Oekraïne op, want daar zijn ook Labs waar ze ziekmakende bacteriën maken ( ze zeggen virussen, maar dat zijn het niet, het zijn ziekte makers en vefgiften om de wereldbevolking te verminderen

D, mensen geloven nog steeds in een klimaatprobleem, die wordt gecreëerd door HAARP, niets meer niets minder.

E, mensen denken ook nog steeds dat co2 een probleem is. Juist niet, als de vorige juist hoger wordt groeien gewassen juist veel beter en gezonder.

F, admiraal Byrd heeft de noordpool onderzocht en kwam met een verhaal dat er een binnenwereld bestaat

G, operatie Hyjump naar Antarctica mislukte totaal omdat ze aangevallen werden door vliegende schotels

H, velen denken dat we op een bol leven, maar volgens mij leven we op een plat vlak ( water staat ALTIJD HORIZONTAAL) onder een dome. En..... er zijn beweringen dat er niet 1 dome is, maar meerdere en de wereld die we geleerd hebben is er maar een klein stukje van. Hieronder heb ik daar een foto van, zie hieronder.


I, velen denken nog steeds dat de (r)overheid het goed voor heeft met de bevolking. Sorry, het tegendeel is waar.

J, velen denken nog steeds dat de MSM ( tv, radio, krant) niet liegen, sorry, ze liegen al 40 jaar of meer.

K, velen denken nog steeds dat verkiezingen voor de bevolking is en dat je invloed hebt. MIS, de uitslag is van te voren bekend en er wordt gigantisch gesjoemeld met de uitgebrachte stemmen.

L, velen denken nog steeds dat het koningshuis hier legaal zit, ook mis, sinds 1e mei 1940 bestaat Nederland als Koninkrijk niet meer

M, ook nog eens dat velen denken dat we in een democratie leven, ook mis. Sinds 1848 en 1858 is Nederland een bedrijf en worden de inwoners beschouwd als werknemers.

N, niet iedereen weet dat bij je geboorteaangifte je naam gepikt wordt en met HOOFDLETTERS GESCHREVEN WORDT IN DE OVERHEIDBOEKEN, om daar een trust aan te hangen. En dat jouw eigennaam met kleine leytersna je 7e jaar lost at sea is = dood.

Jouw hoofdletternaam is een juridische eenheid ( je stroman naam) waaraan de overheid verplichtingen kan opleggen. Jij als mens van vlees en bloed bent dat dus niet. Zolang jij je conformeert aan die naam, dus accepteert dat jij dat bent, dien je je aan die verplichtingen te houden.

O, waarom betalen de royals geen belasting en die grote bedrijven ook niet? Omdat zij denken dat ze boven de bevolking staan.

P, weten we eigenlijk, wel dat de slavernij nooit is opgehouden te bestaan? Het is een andere vorm gegoten: wij zij de geldslaven al sinds honderden jaren

Q, misschien weten er een groot aantal mensen dat Nederland failliet is en de regering geen geld meer. Daarom worden die prijzen zo opgedreven.

R, het land waar wij wonen is ingepikt door de (r)overheid, want van wie hebben ze het gekocht? Precies van niemand. Ze doen gewoon of het van hun is en jij moet betalen om een stukje te gebruiken. Dat is roof, diefstal, verraad aan de bevolking,


Ik kan nog wel even doorgaan, maar voorlopig is dit het wel. Hieronder nog een afbeelding van de wereld zoals ik denk dat hij is.

Download de afbeelding, vergroot hem en zie in het midden is onze wereld!!!!!


terra infinita map,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten