vrijdag 12 januari 2024

Wat een lange tijd is er nodig om de cabal op te ruinen.

 

Even ter aanvulling van mijn vorig bericht.
Je weet dat de witte hoeden, White hats, het Q-team, Trump, Putin, chi, Mody  ruim 10 tallen jaren , met het neerschieten van Kennedy is dat in een stroomversnelling gekomen, zich voorbereiden op het vernietigen van de Cabal.
De infiltratie van de Cabal in alle regeringen is zo groot en al zo lang gaande,  10 tallen jaren, nee honderd tallen jaren, nee duizend jaren, dat opruiming niet eenvoudig is. Ze kunnen met de hoeveelheid Cabal- mensen zoveel schade, moorden, chantage, pressie, omkoping verrichten dat vernietiging een langdurige kwestie is.
Dat zien we de laatste jaren.  Gelukkig pakt een deel van de bevolking het op en ziet alle gemeenheden van de Cabal.
Dit laatste wordt geïnitieerd door de witte hoeden die de Cabal-leden voor gek laten zetten , door de door de Cabal  belachelijke regels en maatregelen.
Daarnaast is het walgeIijke van de Cabal dat ze kindontvoeringen en satanische rituelen uitvoeren op die kinderen.
De protesten zijn ook nodig om de rest van de bevolking wakker te schudden en te laten zien dat alle regeringen alleen voor de politici werken.
Nederland schijnt het smerigste putje van deze walgelijke praktijken te zijn, waarbij ook de royals betrokken zijn.
Veel tunnels en satanische ruimtes zijn onder de grond bij: Zandvoort, onder het circuit, in den haag onder de regeringsj gebouwen, bij en onder de paleizen ( het ronde huis op de Veluwe was een voorbeeld daarvan).
Het einde van deze geldslavernij is in zicht. Er komt een mooie tijd aan, echter we zullen nog flinke hobbels te zien krijgen, of we daar veel last van ondervinden weet ik niet.
Tot zover maar weer.
Bob,
Kenny,
Julia
Marbo Ledigue Mec
Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten