zondag 28 januari 2024

Waarom is usa zo belangrijk

  Waarom zijn de VS zo belangrijk voor de vrijheid in de wereld?

Waarom is het Amerikaanse 1e amendement belangrijk?
___

Om de wereld te bevrijden van de DARPA/ CIA ( Rockefellers/ Rothchilds) DAVOS + operaties. De val van de Cabal moet beginnen vanuit de V.S. en de ontmaskering van het corrupte systeem.
  De Verenigde Staten is het kind van Europa, de Elites corruptie systeem van KAZARIAN geld door middel van valse gestolen joodse identiteit (kazars die in het jodendom via politieke bewegingen) die helpen bij het creëren van de Amerikaanse financiële instellingen . De Rockefellers en Rothchildss, beide uit Zuid-Duitsland, helpen bij het creëren van het corrupte financiële systeem van de VS met JP Morgan en hun machtige controle over het militair-industriële complex systeem, DARPA, CIA en corrupte militaire inlichtingennetwerken die een groot deel van de wereldbanken en diepe cabalistische staatsnetwerken controleren.

Vanuit de Verenigde Staten heeft de CIA meer dan 70 landen omver geworpen en centrale banksystemen en democratische regeringen geïnstalleerd die loyaal zijn aan het cabalistische globalistische regime.

Het Europese volk kan de diepe staat en de cabal niet omverwerpen in hun eigen land omdat alle operaties afkomstig zijn van de VS en de elites via militaire diepstaatoperaties die alle opstandelingen bekrachtigen, in de gevangenis stoppen, doden, martelen en infiltreren in bewegingen die tegen het CABAL diepstaatregime en de agenda operaties zijn.
Landen in heel Europa en het grootste deel van de wereld hebben niet de wapens om te vechten tegen het leger van de diepe staat in momenten van totalitarisme/militaire dwang gecontroleerd door de wereld ELITES syndicaten regime.

De laatste verdedigingslinie in de Westerse wereld die het CABAL, deep state CIA DARPA/ [ DS] MIL. regime kan overwinnen, zijn de burgers van de Verenigde Staten, het enige gewapende land ter wereld met meer dan 120% wapens per 100 inwoners.

Daarom is het 1e amendement van vitaal belang voor de Amerikaanse burger en de vrijheid die de Verenigde Staten de wereld biedt is belangrijk, omdat meer dan honderd miljoen bewapende vrije Amerikanen de absolute totalitaire agenda's van de VN +CIA+DAVOS+wereldglobalistenplannen kunnen trotseren om de mensheid tot slaaf te maken in een éénnatiewereld met eindeloze oorlogen, ontvolkingsagenda's en oneindige virus- en mind control-operaties door middel van voortdurende CHAOS EVENEMENTEN, waar de globalisten met het militaire netwerk van de diepe staat de Orde beheersen uit chaos duistere kwade controle over de wereldsamenleving.

Het is van vitaal belang dat de corruptie van het diepe CABAL-regime in de Verenigde Staten aan het licht wordt gebracht op Amerikaans grondgebied en dat de huizen van de CABAL-fractie in de Verenigde Staten worden neergehaald. De val van de cabal en [ ds] Amerikaanse instellingen en corrupte banken zal de volledige diepe STAAT INFRASTRUCTUUR van de EUROPESE UNIE. VN. NATO EN VERSCHILLENDE GROTE LANDEN OVER DE HELE WERELD.
Terwijl de Verenigde Staten opkomen voor vrijheid, gewapend om hun familie, leven en land te verdedigen... De vibraties worden gevoeld over de oceanen als de Europese mensen ook sterk staan tegen hun corrupte Cabal diepe staatssystemen.

We zijn allemaal verenigd over de hele wereld om de verborgen en bekende Globalistische operaties neer te halen die onze samenlevingen over de hele wereld onderdrukken.

Het is tijd dat in het jaar 2024 een wereldwijde open revolutie begint tegen de diepe staatsinfrastructuur en achter de schermen leidt het hart van het licht van de schepping militaire alliantieoperaties om de samenleving te activeren om te vechten voor haar door God gegeven vrijheid.
___
Het moet lijken alsof de burgers van de wereld voor hun vrijheid vochten en de militairen pas aan het einde tussenbeide kwamen op aandringen van de onderdrukte naties onder de corrupte controle en agenda's van totalitaire regeringen.
___
De echte waarheid ACHTER DE SCHERMEN>];
De militaire operaties van de Alliantie hebben de Globalisten al ten val gebracht... U kijkt en ervaart alleen de eindbeelden van de militaire operaties die zich ontvouwen in openlijke operaties en continuïteit van overheidscontrole en DEVOLUTIE OPERATIES.

VERTROUW OP HET PLAN.

Q ZEI HET JE.  🎥
Maar toch moeten jullie opstaan en deel uitmaken van de revolutie in jullie landen en door het donkere deel van de momenten van instorting van de wereld gaan.
komende militaire wetten. En bijna burgeroorlog EVENEMENTEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten