dinsdag 9 januari 2024

Jeffrey Epstein

 De hele wereld hoort nu - eindelijk - over Jeffrey Epstein, een miljardair die de rijksten en machtigsten der aarde uitnodigde op zijn private eiland om daar onbeperkte seks te hebben met ontvoerde kinderen en jongeren. De lijst met namen die wordt vrijgegeven bevat veel Hollywood sterren van onze favoriete films (Tom Hanks, Whoopi Goldberg, enz.) evenals de producenten van die films (Steven Spielberg) muzikale sterren zoals Bono van U2, en natuurlijk vele presidenten en eerste minsters, alsook miljardairs als Bill Gates en George Soros die zogezegd de mensheid helpen.


Honderden van de meest invloedrijke mensen ter wereld staan op de lijsten van regelmatige klanten van Epstein. Op onze beeldschermen presenteren ze zich als helden, die het goede met de wereld voorhebben, maar in werkelijkheid misbruikten ze naar hartelust kinderen die ontvoerd werden om als seksslaven te dienen. 


Wat ze echter niet wisten is dat Epstein een Israëlische geheim agent was van de Mossad, die hen in een valstrik lokte. Samen met Ghislain Maxwell, eveneens een Israëlische, werd er een wereldwijd netwerk opgezet om invloedrijke personen in de val te lokken. Terwijl de rijke dames en heren seksuele uitspattingen beleefden met onschuldige kinderen, werd alles op film vastgelegd. Vervolgens werd dat gebruikt om hen levenslang te chanteren. Op die manier kreeg Israël ongekende macht over de meest invloedrijke mensen ter wereld. 


Is dat de reden dat zowat alle regeringen en vooraanstaande personen op aarde altijd staan te roepen dat iedereen Israël moet steunen? Zelfs terwijl Israël tienduizenden kinderen meedogenloos vermoordt? 


Er is zoveel smerigs aan de hand met deze buitensporig misdadige staat. Dit is nog maar het topje van de ijsberg… 


Hou je vast, want alles wat we geloofd en gedacht hebben, wordt ondersteboven gegooid. De schokkende waarheid komt geweldig sterk aan het licht. Niets kan het tegenhouden…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten