maandag 8 januari 2024

Kanker kan genezen worden in de geest

 

Goed of kwaadaardig? Dat is een dualistische indeling door onze medische wetenschap dat misleidend is en de mensen bang maakt. Goedaardige tumoren gelden in de medische wetenschap als onschuldig. Kwaadaardige tumoren worden gezien als levensbedreigend en uiterst agressief.


Klopt dit wel? Kort antwoord: NEE. Vanuit biologisch perspectief is het verhaal over kanker volledig anders en bevat het een biologische-psychologische relevantie. Kanker heeft altijd een biologische zingeving. Dat geldt ook voor zogezegde kwaadaardige kanker.


Een "kwaadaardige" kanker of tumor is het bewijs dat je geest nog steeds conflictactief is. Het zijn "tumoren" die groeien, en ze groeien om een biologische functie te vervullen zodat je kunt overleven terwijl je geest bezig is om het conflict op te lossen.


Een paar voorbeelden: een longtumor groeit omdat je nog steeds in een doodsangst verkeert. De functie van de groeiende tumor in de longen of beter gezegd "hulpweefsel" is om meer zuurstof te kunnen opnemen.


Een zogezegde kwaadaardige kanker in de lever heeft de functie om het weinige voedsel toch beter te kunnen verteren en te metaboliseren, zodanig dat je met minder kunt overleven. Algemeen heeft leverkanker dus met verhongeringsconflicten te maken.


Bij de testis of de eierstok is de biologische functie om meer testosteron ofwel oestrogeen te produceren om meer man of vrouw te kunnen zijn en de zwangerschap te bevorderen om het verliesconflict op te lossen.

Nu is het zo als het conflict in de geest is opgelost, DAN STOPT OGENBLIKKELIJKE DE GROEI VAN ELKE TUMOR OF KANKER. Conclusie: "kwaadaardig" weefsel volgens de reguliere geneeskunde klopt niet. Veel correcter zou zijn om te spreken over hulpweefsel ofwel groeiend of toenemend weefsel waarbij biologische functies om te overleven worden vervuld.


Op deze wijze wordt de kanker juist veel minder bedreigend als men beseft dat het een biologische functie heeft. Deze wijze van denken zal leiden om de causale oorzaak aan te pakken en dat betekent het conflict in de geest oplossen.

Hulpweefsel of toenemend weefsel heb je op de kiembladen endoderm en oud-mesoderm. Deze woorden klinken veel zachter dan het woord kanker dat zo een negatieve connotatie heeft.


Als het conflict is opgelost wordt dit programma omgedraaid en wordt het hulpweefsel (toegenomen weefsel) door bacteriën en schimmelbacteriën afgebroken omdat het geen functie meer heeft. Vervolgens ontstaan de herstelsymptomen.


Of de kanker groeit tijdens de conflictactieve fase of reeds is gestopt met groeien en wordt afgebroken doordat het conflict is opgelost, de reguliere geneeskunde heeft de gewoonte om mensen altijd angst aan te praten waardoor mensen nieuwe biologische schokken ervaren.


Dat is dan vervolgens de causale oorzaak voor het ontstaan van nieuwe kankers, meer met betrekking op eigenwaardeconflicten en aanvallen op je integriteit en existentie. Onze reguliere geneeskunde zegt dan doodleuk dat de kanker uitgezaaid is. Oeps, letterlijk gebrek aan kennis hoe het verbond lichaam-geest werkt!


Kanker kan zich niet uitzaaien, omdat het lichaam is opgebouwd uit 4 verschillende weefsels. Kanker op de longen, lever, pancreas, darm, maag, corium, borstklier (endoderm en oud mesoderm) kan onmogelijk uitzaaien naar de hersenen, botten, bloedvaten, lymfe, testis, eierstok omdat deze weefsels tot een totaal andere kiembladen behoren, namelijk nieuw mesoderm of ectoderm.


Weefsels van nieuw mesoderm of ectoderm, hebben tijdens de conflictactieve fase altijd weefselafname door ulceratie ofwel necrose. Als het conflict bij nieuw mesoderm en ectoderm is opgelost, wordt het afgenomen weefsel weer aangevuld.


Je krijgt dus herstelweefsel dat door de reguliere geneeskunde weer wordt gezien als een gevaarlijke kanker, maar dat zijn geen kankers beste mensen, dat is herstelweefsel om het weefsel te herstellen in oorspronkelijke staat, dus de staat van VOOR het conflict!

Zoals ik vandaag weer lees in het nieuws van hoe gevaarlijk baarmoederhalskanker wel is, baarmoederhalskanker is geen kanker, maar herstelweefsel. Het conflict (gaat over seksuele frustratie) en is reeds opgelost in de geest.


De baarmoederhals behoort tot het ectodermale kiemblad en KAN ZICH NIET UITZAAIEN OP DE NABIJGELEGEN LYMFE OF BOTTEN, want deze weefsels behoren tot nieuw mesoderm.


Het is het conflict door de diagnose van kwaadaardige kanker op de baarmoederhals dat een eigenwaardeconflict veroorzaakt dat neerslaat in de botten of lymfe. Acht de angstzaaierij van de medische wetenschap.


De patiënt heeft altijd het gevoel van heelheid, goede voeding, goede verzorging nodig en vooral de ervaring van geluk om goed te kunnen herstellen. De patiënt heeft geen baat bij angstzaaierij, want angst is ZIEKMAKEND!


Cancer:🤔

B17, Apricot Seeds, B15 (to increase oxygen to the cells), Mistletoe, Enemas, High nitriloside diet, Breathwork, and Turkey Tail mushroom.


Books:

✔️The MD Emperor Has No Clothes - Peter Glidden

✔️World Without Cancer: The Story of Vitamin B17 - Edward Griffin


Partnership With:

Cultivate Elevate 

https://t.me/ElevateThyMind


Join us now

Channel:

https://t.me/TartariaHistoryChannel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten