vrijdag 26 januari 2024

Soldaten op straat ?

 Wat moet ik van die Kamerleden vinden die zgn tegen de WEF zijn ( misschien is dat wel zo), maar zich steeds maar weer in een hoekje laten drukken en geen vragen stellen.

De fvd wil nog wel eens vragen stellen,  maar bv pepijn van houwelingen laat zich gewoon wegsturen. Loopt boos weg.

Dit is toch niet normaal. Of hij is een lafaard, of hij durft niet, of hij is bang.

Stel gewoon de vraag en zie de reactie: die zegt genoeg.

Zelfde als maxima die ook geen reacties geeft, rutte niet alle anderen niet. En waarom niet?

Opdracht van de WEF. Ze mogen niets zeggen, op straffe van .............. vul maar in.

Als je de vraag gesteld hebt dan zal dat nooit uitgezonden worden, dus kan het ook zijn dat pepijn afgeschilderd wordt als een boze wegloper, maar dat hij het lef heeft gehad de vraag te stellen. Dat de msm dat niet uitzendt zegt genoeg.

Genoeg over de negatieve msm en regering. Laten we ons volwassen op de nieuwe tijd die er aankomt.

Ik heb al geschreven dat a, veel ontslagen vallen bij de msm, generaals oproepen voor een noodpakket,  b, overal legers "oefeningen doen", c, vluchtelingen die alleen maar jonge mannen zijn, d, het hele WEF gebeuren in elkaar stort en e,  NESARA blijkbaar in de achtergrond is uitgeroepen.  F, Ook veel banken vallen om, maar geen paniek, je geld is gespiegeld in de QFS, het nieuwe geldsysteem die gedekt zijn door goud.

Er komt een kleine of grote lockdown aan om arrestaties uit te voeren met uitval van internet, zodat de boeven elkaar niet kunnen waarschuwen.

Er staat zoveel te gebeuren internationaal, waarbij in Nederland misschien wel relatief weinig van te merken is.

Als de soldaten in de straten lopen meteen we pas dat er iets groots staat te gebeuren.

Ook de boeren, truckers, medestanders van deze protesterenden dragen hun steentje bij.

Onze mindset van de hele bevolking moet veranderd worden van slaafs luisteren naar de valse overheid, naar zelfbewustzijn en zelf de leefregels hanteren. 

( sinds 13 mei 1940 , toen Wilhelmus vluchtte naar Engeland, is de Nederlandse staat opgehouden te bestaan. Alle volgende zgn regeringen zijn illegaal, onbevoegd)

Alleen over het laatste: leef je in een totalitaire staat ( een dictatuur) dan zal de politie jou dwingen de valse wetten te moeten volgen onder dwang, zoniet dan volgt boete, gevangenis,  of erger, daar leven we nu nog in. Kijk ook maar eens op:

bobbie139.blogspot.com

Tribunalen zijn al bezig en de echte hoofdrolspelers zijn al in Gizmodo of verdwenen. Wat we zijen zijn klonen, makers, cgi  van:

Klaus, maximaal, Willem, rutte, Gates, Fauchi, soros, rotsschilderingen, rockefeller.

Ook lizzie was een hoofdrolspeler en Charles is ook al weg.

De lagere Wef aanhangers zijn de meest fanatieke , die weten wat hun lot is en zo lang mogelijk het narratieve verkondigen.

Wat we straks zijn, zal voor een ieder verschikkelijk zijn, overweldigend zijn, bizar zijn, etcetera.

Je zal het soms niet geloven hoe slecht wef aanhangers zijn en hoe gruwelijk we zijn beetje genomen.

Laat het over je heen komen, ga genieten van de toekomst die er rooskleurig uitziet met voldoende voedsel, geld, liefde, genegenheid, vrienden, kortom een heerlijk relaxt leven.

Marbo


Dit laatste is mogelijk met de oprichting van de republiek Nederland ( of misschien wel de Bataafse republiek) en burgerrecht invoeren, wat we 300 jaar terug ook hadden. 

Het wettenrecht is een gemaakt systeem om ons als slaven te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten