zaterdag 6 januari 2024

Rom ram en het onderbewustzijn

 De patriotten die geen prik nemen en weten wat er gebeurt in de wereld en hoe gevaarlijk de WEF en de Cabal is.

 

Waarschijnlijk kijken deze mensen geen tv, geen radio en geen krant, want daar wordt je overdonderd met het egocentrische gedrag.
Hoeveel mensen kijken niet elke avond tot laat naar de indoctrinatie .
Ik heb al zoveel keren vermeld over ons onderbewustzijn.
Nog een Korte dan.
Het onderbewustzijn is een deel van de hersenen die ik beschouw als de ROM en de RAM van een computer.
De ROM is een vaststaand gegeven (jouw intuitie, je gevoel, je innerlijke drang, je beweegredenen, je drijfveer, etc. ). Dit is niet te veranderen.
Je RAM is je tijdelijk input welke dus beinvloed wordt door buitenaf gehoord, gelezen input.
Als je dus veel tv lijkt wordt je RAM zodanig geprogrammeerd dat je dingen gaat geloven.

Jouw gedrag wordt bepaalde door je RAM.
Je ROM heeft hierin een controle functie.

Begrijp je nu waar de aggressiviteit vandaan komt. Juist van het hypnotische apparaat , genaamd TELEVISIE. Waar zo veel, zo vaak, zo intensief, zo herhaaldelijk, zo valselijk en gelogen wordt, en foutieve info geeft, en jij gehersenspoeld wordt dat je alles wat ze zeggen gaat geloven.

Goebbels uit de 2e wereld oorlog werd eens gevraagd hoe hij het voor elkaar kreeg dat zoveel mensen hem geloofden.
Zijn antwoord was:
VERTEL DE MENSEN EEN LEUGEN ZO VAAK EN ZO HERHAALDELIJK DAT ZE HET NA EEN TIJD GAAN GELOVEN.
Hij voegde daar nog aan toe: het mooiste was dat als de mensen het eenmaal geloofden zij zich sterk maakten om de leugen te verdedigen.
Dus ik kreeg vanzelf steun van de bevolking.

Hetzelfde hebben we nu zien gebeuren met de prik.
Zodra het in je onderbewustzijn zit wordt je gedrag daardoor bepaald.
Wat nu met het ROM gebeuren?
Met de computer kunnen we die uitzetten en dan is het RAM gebeuren leeg bij het opnieuw aanzetten.
Hoe doen we dat dan met onze hersenen?


Wel, toch vrij eenvoudig.
1e, we kunnen onszelf niet uitzetten, ook niet in onze slaap.



2e we kunnen wel de tv links laten liggen en alle beïnvloeding stop zetten door er niet naar te kijken, luisteren en lezen.

Daarnaast kunnen we mediteren,



3e, In de natuur wandelen of helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen helpt ook.

4e, Eenboek lezen

5e, Gaan sporten

Dus leegmaken van je gedachten, leuke dingen doen, genieten van de kleine dingen zodanig dat de indoctrinatie naar de achtergrond gedrukt wordt.

En dan, dan komt het mooie van dit verhaal.

Zodra jouw RAM een beetje schoon gemaakt is door wat ik hierboven beschreven heb, komt de ROM boven water en zal jouw gedachten meer gaan bepalen.

Dat houdt in dat jij meer naar je innerlijke ik (=je ROM) gaat luisteren en handelen en de RAM wordt dan gevuld met ROM invloeden, die van jou zijn. Dat is je innerlijke beweegreden.

Dit is natuurlijk een plausibele verklaring, om het duidelijk te maken hoe je hersenen kunnen werken.

Over grootste deel werkt deze methode goed.

Een andere mogelijkheid is om hulp te zoeken voor het leeg maken, dat kan via hypnose en/of een NLP therapeut.

Maar dat moet je wel willen.

Tot zover een gedeelte over RESPECT VOOR ELKAAR EN HERSENSPOELING.



Mlm

bvdfd




p.s. Ook kan je het RAM vergelijken met een boodschappen briefje. Op dat briefje staat wat er allemaal moet gebeuren.

Jouw bewustzijn gaat die opdrachten vertalen naar bewust handelen.

Zolang het RAM zoveel opdrachten heeft wordt het ROM niet geactiveerd, soms zelfs tegen gewerkt.

Gooi het briefje weg, door hiervoor genoemde dingen te doen: sporten, wandelen, meditere en je ROM krijgt de kans. Niet alleen om jou innerlijke drang te volgen maar ook oplossingen aan te dragen.

Ik sta er elke weer versteld van dat als ik ga fietsen na verloop van een korte tijd een probleempje wat nog niet opgelost is, ik er een antwoord op krijg vanuit de ROM ( mijn onderbewustzijn).

Hoe mooi is dat.

Ook het lichamelijke genezingsproces kan duidelijk worden, dat je bv dient te visualiseren dat jouw puist opgeruimd wordt.

Ik ga zelfs zover dat regelmatig visualiseren van een oplossing van een kanker, die kanker ook verdwijnt.



p.s. 2 je hoeft mij niet te geloven maar neem het mee met een open mind.



p.s. 3 je kan zelfs met je onderbewuste praten, die praat niet terug, maar kan jouw wens wel vervullen.

b.v. Als vlak voor je in slaap valt je je wens uit in een duidelijke zin en aan je onderbewustzijn vraagt om te zorgen dat jouw ogen beter gaan zien ( je hebt b.v. Min 7 in je bril) dat je tevreden bent met min 1 , dan wordt dat eerst in je ram opgeslagen, en door je rom geaccepteerd.

Herhaal deze tekst 14 dagen lang en kijk dan of het inderdaad helpt. 9 van de 10 keer helpt het en jouw gezichtsvermogen zal stukke beter zijn.

Zo kan je een heleboel zaken aan je onderbewustzijn vragen. Zoals genezen van kanker, minder pijn in je gewrichten, niet verkouden worden, van hooikoorts af zijn, etc.




Ik heb het boek van Pim van Lommel gelezen “ eindeloos bewustzijn” en het boek van dr Joseph Murphy “ de kracht in jezelf” en Ilona's kaartlegging en mijn eigenbeleving omtrent het onderbewustzijn ben ik een duidelijk beeld gaan vormen over de overeenkomsten.



Eindeloos bewustzijn gaat over BDE = bijna dood ervaring. Hierin wordt door artsen ( Pim is zelf cardioloog) onderzocht hoe en waar en wanneer dat verschijnt.

Zelf heb ik een betere titel= eindeloos onderbewustzijn.

Een bijna dood ervaring kan optreden na een hartstilstand, een hersenbloeding, bij comatueuze toestand. Hier gaan ze blijkbaar uit van het feit dat een doorbloeding belangrijk is om de bijna dood ervaring te ervaren.

Voor mij is dat helemaal niet zeker.

In mijn blog heb ik aangegeven dat:

ik beschouw onze hersenen als een 3 eenheid:

bewustzijn,

onderbewustzijn 1=RAM,

en onderbewustzijn 2 = ROM.

Hiermee vergelijk ik een deel van de hersenen als RAM= random access memory en een deel als ROM= read only memory.

Het bewustzijn is ons rationele denken, wat ons geprogrammerd is door de deep state (cabal) om slaafs te gehoorzamen en dat te volgen wat de overheid je voorschrijft, wat je geleerd is en wat voor logische dingen er zijn.



Deel 1 is dus het onderbewuste deel wat ik RAM noem, waar de dagelijkse ervaringen in opgeslagen worden. In principe wordt ons handelen daaruit gevormd.

Hoe meer info er inkomt, hoe duidelijker de handelingen.

De reclame en de maatregelen van de regering zijn hierop gebaseerd: herhaling, herhaling, overtuiging en geloven dat het waar is. Dit wordt dan in het RAM gedeelte van onze hersenen opgeslagen. En als we daar niets tegenoverstellen volgt ons handelen daarnaar.



Wat doet het ROM gedeelte dan ?

Wel , dat is onze ziel, ons innerlijke kracht, die de controle uitvoert en haar programma ook wil uitvoeren. Dit is een vaststaand gegeven in onze hersenen. In het ROM komt geen info van buitenaf in. Daarin staat alles vast, hoe je bent, wat je wilt, hoe je houding is, wat je talenten zijn , wat je innerlijke wil is.

Te beschouwen als de innerlijke drijfveer om iets te doen, je onderbuik gevoel, je pijnappelklier gevoel.

Bij het ROM is geen enkele invloed van buitenaf, het is je eigen intuitie.

In mijn blog: bobbie139.blogspot.com vertel ik hoe je je onderbewustzijn kan benaderen..

Wat zijn nu de overeenkomsten met die 4 elementen, boeken, kaart legging en mijn eigen onderbewustzijn?



Het 2e boek “ de kracht in jezelf” geeft duidelijk aan dat jouw onderbewustzijn een sleutelrol speelt in jouw gedrag, maar ook wat jouw overkomt. Zowel qua gezondheid, als materiele zaken. Hierin wordt aangegeven dat je met visualisatie of zelfs met innerlijke gebeden je onderbewustzijn tot aktie kan over laten gaan.

bv. zorg dat je heel ontspannen bent bv vlak voor je in slaap valt, en vraag je onderbewustzijn om de last ( pijnlijke knie) van je knie te verlichten of zelfs op te heffen. Doe dit gedurende 14 dagen en je zult merken dat je minder last hebt. Er zijn ook suggestieve materiele dingen die helpen, bv een koperen ring of band, waardoor jouw energie uit de lucht geactiveerd wordt en jouw pijn minder wordt. ( hier komt ook de suggestie naar voren die aan je onderbewustzijn gegeven wordt). ( vergelijk de opdracht bij een hypnose).

Ook wordt in het boek “ de kracht in jezelf” gesproken over de kracht van je onderbewustzijn om kanker op te heffen, te verminderen.

Ook is het mogelijk om geldelijke voorspoed te vragen aan je onderbewustzijn, wat als je dat eerlijk en regelmatig vraagt, het ook gebeurt ( geloof het of niet), je handelingen zullen dan dusdanig uitgevoerd worden en je innerlijke frequentie zal uitgestraald worden naar anderen, waardoor die materiele zaken uitgevoerd worden.





Bij Ilona haar kaartlegging gebeurt eigenlijk het zelfde. Zij stelt een vraag, die eigenlijk gericht is aan haar onderbewustzijn en zij schudt de kaarten. Haar onderbewustzijn zorgt er dan voor dat zij de juiste kaarten trekt en ook voor de juiste interpretatie.





Wel , in alle gevallen wordt aan het onderbewustzijn gevraagd om aktie te ondernemen.

Er is nog een ding: bij mij heb ik een RAM deel, wat bij de anderen misschien ook is, maar wordt nooit zo benoemd. En dat RAM deel moet eigenlijk leeg zijn, want daaruit volgt je gedrag en uitingsvormen.

Dit kan je bereiken door een wandeling te maken, rustig te gaan zitten en nergens aan te denken ( je hoofd leeg maken) kan ook door mediteren, heel ontspannen gaan liggen.

Wat bij mij goed werkt is een eind fietsen ( of hardlopen) waardoor je RAM nergens aan hoeft te denken. Zit je met een vraag of probleem dan komt de oplossing vanzelf onder het fietsen, ook dat ontstaat uit je onderbewustzijn.



Je onderbewustzijn van je ROM is zo krachtig dat heel veel gemanifesteerd kan worden, zelfs materiele zalen.

Alleen dan dient je RAM wel leeg te zijn, want zolang je RAM nog info heeft om iets te doen of geloven, wordt dat in je hoofd gemanifesteerd , uitgevoerd.

Zolang in het RAM gedeelte een info zit over, “ik heb pijn en het wordt niet beter”, dan zal dat blijven. Elke negatieve gedachte in je RAM wordt uitgevoerd.

Maak je je RAM leeg, zie hiervoor, dan neemt het ROM het over en gaat jouw innerlijke gevoel en de opdracht die je geeft uivoeren. FANTASTISCH TOCH.



Bij het 1e boek over BDE heb ik nog een opmerking: ze praten over dat een BDE of zuurstof of bloeddoorstroming nodig heeft.

Ik ben ervan overtuigd dat onze ROM geen enkele voeding nodig heeft. Alle info zit er in, zowel van vorige levens als je talenten, als ervaringen.

Ik ga zelfs zover dat onze ROM contact maakt met andere mensen en als ze overeenkomen, gelijke frequentie hebben, er een uitstekend contact ontstaat.

Dan krijg je iets van: volgens mij ken ik je, het voelt vertrouwd.

We noemen dat ook wel KARMA.

Ook zielsverwanten hebben dat regelmatig dat ze op het zelfde moment hetzelfde denken en uitspreken.

Tot zover mijn gedachten over ons onderbewustzijn.



Mlm



Ik maak hier een nuance in. Ik verdeel het onderbewustzijn in 2 delen: een vaststaand deel= je ziel,= je eigen ik, wat je bent, hoe je voelt, welke talenten je hebt, etc. Dit is niet te veranderen ( vergelijkbaar met het ROM van de computer).

Het variabele deel van onderbewustzijn: je ervaring,  de info van anderen , je info van buitenaf,etc.

Je houding, je gedrag, je uitspraken zijn een gevolg van dit variabele deel( vergelijk het RAM  van de computer).

Dit deel kan je ook wegzetten, uitzetten, uitschakelen door bv meditatie, ontspanning, je hoofd leegmaken, nergens aan denken. Dan bepaalt het vaste deel jouw gedrag. En dat is je eigenlijke IK. 

Naarmate je het RAM deel uitschakelt wordt je gedrag eerlijker. 

Ook als het ROM deel congruent is aan het RAM deel, dan ben je top of de bill. Dan kan je heel veel bereiken.

Dit is maar een korte uitleg hoe ik als psychotherapeut heb gewerkt. Met uitstekende resultaten.

Kenny


 

Wat is je onderbewustzijn?

Je RAM, je ROM, of is er meer.

Zoals ik steeds heb beweerd is de ROM je ziel, je IK , je talent , je alles weter.



We leven in een wereld waarin we kunnen zien, horen, voelen, ruiken, en proeven en misschien we veel meer.

Voor het horen gebruiken we de frequentie van 20 tot 20000 hertz.

Voor het zien : infra rood tot ultra violet. ( het voor ons zichtbare licht).

Voelen: het tastbare, verder weet ik niet.

Blijf ik bij het ROM en is daar opgeslagen dat we ook andere en hogere frequenties kunnen opvangen en waarnemen dan kunnen we dus vele malen meer ontdekken wat er om ons heen gebeurt.

Onze intuitie zal ook op een hogere frequentie functioneren.

Een stap verder is: dat we heden, verleden en toekomst kunnen invoelen en zien.

Heb net het boek “ oneindig bewustzijn” gelezen van Pim van Lommel, waarin over een BDE geschreven wordt. Een bijna doodervaring.

Hierin komen mensen aan het woord die zo'n BDE hebben ervaren en ook heden, verleden en toekomst hebben gezien.



Bij mij kwam dan de vraag op: hebben de mensen dan een kijkje gekregen in het onderbewustzijn en met name het vaste deel het zgn ROM.

Want ik denk dat ons onderbewustzijn zoveel meer is dan er nu aan de oppervlakte bekend is.

Hogere frequenties en trillingen ( aura) die gemeenschappelijk zijn met anderen, helderziendheid welk een trilling heeft die de toekomst laat zien).

Het alwetendheid komt hier om de hoek kijken omdat je ziel ook uitstapjes kan maken en zodoende ook van de omgeving veel weet, dus ook van vreemde landen en van de toekomst.

Veel mensen die een BDE ervaring hebben gehad praten over hun uitstapje en kijken naar hun eigen lichaam wat met slangen gevoed wordt en in leven gehouden wordt.

Ook zij verklaren dingen te weten, te zien wat buiten hun wereld plaatsvindt. Een beschrijving van een stad een omgeving , een persoon die ergens is of zelfs overlijdt.

m.a.w. Het onderbewust is zoveel meer dan we eigenlijk beseffen.

Omdat ik het hier heb over het VASTE deel ( het ROM DEEL) , wat voor ons levende mens totaal niet bewust is, maar waar we wel mee kinnen praten en vragen stellen. Dit omdat het vaste deel ALWETEND IS, wat ik hiervoor aangeduidt heb.

In mijn blog heb ik aangegeven hoe je met je onderbewustzijn kan praten en vragen stellen.

Het onderbewustzijn geeft altijd antwoord. Soms heb je dat niet in de gaten en wacht je er op. Dan kun je de vraag altijd nog een keer stellen.

Ik heb ook verteld dat je bij een regelmatige inspanning, hardlopen , wielrennen of een ander soort automatische constante beweging uitvoert, plotseling een antwoord op een vraagstuk in je opkomt. Dat is het antwoord van je onderbewustzijn.

Prachtig toch!!!!!!

Met onspannings oefeningen, meditatie, hoofd leeg maken= nergens aan denken, dromen, een tijdje staren kun je ook je onderbewustzijn contacten.



Dus in je onderbewustzijn zitten receptoren die heel veel andere frequenties kunnen ontvangen dan wij bewust ervaren. En die ook worden opgeslagen.

Helaas zij we daarvan niet bewust.

Tot zo ver het vaste onderbewustzijn ( het ROM GEDEELTE).



De volgende keer een uitgebreid deel over het variabele onderbewustzijn ( het RAM GEDEELTE).



ROM= read only memory ( vaststaand, alleen uit te lezen)

RAM= random access memory ( wordt steeds bijgevuld met ervaringen, meningen, opdrachten, gewoontes van jezelf, dwingende of aantrekkelijke opmerkingen en/of uitdagingen van derden, opvoedings rituelen en gewoontes, verdien voorstellen, etc.



het RAM gedeelte heeft veel invloed op je dagelijkste gedrag.




 

In het vorige stuk heb ik het gehad over ons onderbewustzijn en wel dat gedeelte wat vaststaat, wat ons eigenlijke IK is, je ziel, je talent, je wezenlijke IK.



In dit deel wil ik het ook over je onderbewustzijn hebben , maar dan dat gedeelte waar het variabel is met gegevens.

Hiermee bedoel ik dat je allerlei gegevens van buitenaf opslaat die ook jouw gedrag beinvloeden.

Bv opvoeding, ervaring, invloeden van andere mensen, prestaties, geldbeluste zaken, partners en partnerkeuze en nog veel meer.



Je gedrag wordt voornamelijk bepaald door dit gedeelte in je onderbewustzijn, welke een direktere band heeft met je bewustzijn.

Omdat die direktere band er bestaat zul je ook jouw gedrag zien ten gevolge van dit gedeeltte van je onderbewustzijn.

Ik heb al verteld dat als je het RAM gedeellte stil laat vallen, uitschakelt, door hypnose, ontspanning, automatisme van beweging, leegmaken van het hoofd, vlak voor en na je slaap ( want dan is het RAM gedeelte niet of niet zo alert= aktief), dat je dan het ROM gedeelte naar voren trekt.

Bv, bij het intensief hardlopen, fietsen zit je in de automatische piloot en is jouw RAM gedeelte nauwelijks aktief. Op dat moment kunnen ideeen van het ROM gedeelte doorkomen.

Bv je worstelt met een vraagstuk en komt er moeilijk uit, dan kan het op dat moment juist de oplossing brengen doordat je gewaar wordt tijdens die inspanning wat de oplossing is.



Hierbij is je RAM geceelte niet aktief.

Wanneer is het RAM gedeelte dan wel aktief?



Wel als je praat met familie, of vrienden of met anderen en je krijgt raad van ze, dan wordt dat opgeslagen in het RAM gedeelte en jij gaat er naar handelen.

Ook de pleasers onder ons zullen dat heel sterk ervaren, omdat ze steeds de ander een pleziet willen doen, geen vervelende reactie van de ander willen.

Ook resultaten hebben invloed op je gedrag, bv, als je wedstrijden doet en je verliest, dan gedraag je je anders dan als je gewonnen hebt ( speelt ook mee dat je een ander= familielid teleurstelt ).

daarnaast spelen zoveel uitwendige zaken een rol dat jouw gedrag daarvan afhankelijk wordt.

Naarmate jij steeds maar weer het RAM gedeelte de overhand laat nemen, is je gedrag daarvan het gevolg.

M.a.w. Je gedrag wordt bepaald door buitenstaanders en gebeurtenissen van buitenaf, wat heel jammer is , want je bent niet jezelf.

Dit is ook een van de redenen dat mensen overspannen, burn out, gestresst, doorgedraaid zijn.

Ga danmaar eens onderzoeken waar het van komt.

Hier ligt een groot probleem, welke ik zie bij de psychiaters ( ik ben zelf psychotherapeut en behandel mensen met alternatieve methoden zoals hypnose, N.L.P., EMDR, regressie therapie, etc.) , die dan de detail problemen zoeken, waarmee ik bedoel dat bv. een oorzaak gevonden kan worden in de opvoeding, omgang met verkeerde mensen, pleasers gedrag, teveel luisteren naar “goece” raadgevingen, etc.

Echter , bijna alles is terug te voeren naar teveel invloed van het RAM gedeelte van je onderbewustzijn.

Alleen luisteren naar dit deel veroorzaakt dat je niet toekomt aan het luisteren naar je ROM, wat je eigenlijke IK is.



Veelal druist de invloed van je RAM bedeelte in tegen het ROM gedeelte, waardoor stress ontstaat en andere gevolgen.

Indien het RAM gedeelte juist in overeenstemming is met je ROM gedeelte bereik je het toppunt van je kunnen en zal je gelukkig zijn en slagen in je leven.

Dat slagen in je leven hoeft niet te betekenen, dat je rijk en machtig wordt, maar betekent dat je je innerlijk zodanig voelt dat je tevreden, gelukkig bent met vreugdevolle emoties en tevredenheid met de toestand waarin je leeft, met heel veel liefde.

Dan zul je ook een uitstraling hebben van liefde en genegenheid, en komen er mensen op je pad die jou hun verhaal gaan vertellen, kortom je zult een vertrouwde mens zijn. Jouw spreekwoord:

WIE GOED DOET, GOED ONTMOET is dan werkelijkheid geworden.


 Gekopieerd.

Mijn reactie: als je god vervangt door je onderbewustzijn  ( = je eigen god) dan werkt het ook.

In mijn blog heb ik dat ook besproken.  Kijk dan op:

https://bobbie139.blogspot.com/2023/08/je-onderbewustzijn.html



Gedeeld via Healing Circels



Ik was zelf, voor mijn kanker, wat men noemt een ‘pleaser’. Omdat alles wat ik deed, in mijn jeugd, nooit goed genoeg was, zocht ik mijn erkenning bij anderen, in de hoop een compliment te krijgen. Doordat ik me vaak had laten kwetsen, was ik erg introvert geworden. Ik liet eigenlijk niets meer zien van wat er werkelijk in mij omging en had een hoge muur om mijn emoties gebouwd. In de hoop liefde en aandacht te krijgen deed ik jarenlang alleen wat anderen van me verwachtten. Maar hoe erg ik ook mijn best deed, er veranderde niks. Omdat ik niet veranderde. Maar dat zag ik toen nog niet. Als gevolg daarvan kreeg ik uiteindelijk kanker en nog wat later een burn-out. Deze ziektes hebben mij de ogen geopend en me genezen van mijn destructieve en ziekmakende gedrag.



Het onderstaande Soefi gebed is daar een mooi voorbeeld van:



Ik vroeg God om kracht,

En ik kreeg moeilijkheden om me sterk te maken.



Ik vroeg God om wijsheid.

En ik kreeg problemen om op te lossen.



Ik vroeg God om voorspoed,

En ik kreeg verstand en kracht om te werken.



Ik vroeg God om moed,

En ik kreeg gevaren om te overwinnen.



Ik vroeg God om liefde,

En ik kreeg mensen om te helpen.



Ik vroeg God om gunsten,

En ik kreeg kansen.



Ik ontving niets van wat ik vroeg,

Maar kreeg alles wat ik nodig had.



Bescherm jezelf tegen jezelf



Als je ziek wordt schreeuwt je lichaam: Wees jezelf en ga meer van jezelf houden! Kom weer tot leven! Word proactief in plaats van reactief. Als jij je nooit geliefd of geaccepteerd hebt gevoeld, ga dan van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent. Stop ermee iemand te zijn die je niet bent in de hoop geaccepteerd te worden door anderen. Stond je er altijd alleen voor, ga dan jezelf goed verzorgen en verwennen. Moest je altijd van alles? Kijk vanaf nu eerst wat je zelf graag wil. Werd je vroeger altijd door iedereen afgekraakt of afgewezen? Word dan je eigen aanmoediger. 



Laat je niet langer kwetsen of kwaad maken, maar bepaal zelf je eigen gevoelens. Verwijder al je ‘giftige’ gedachten, emoties, overtuigingen, leefpatronen, stress, mensen met wie je omgaat, en wees zelf degene waarvan je hoopte dat de ander dat voor jou zou zijn.



Wanneer je altijd alleen maar doet wat anderen van je verwachten en je volgt niet je eigen hart, dan kan je een ziekte als kanker aan het creëren zijn. 



Ga doen wat je passie is, ook al betekent dat dat je daardoor vrienden verliest of je baan moet opgeven. De meeste mensen weten wel wat ze willen gaan doen, maar ze hebben niet de moed of de kracht om het om te zetten in daden.



Hoe weet je of je goed bezig bent? Als wat je doet je energie geeft in plaats van dat het je energie kost. Kom niet pas tot leven wanneer je ziek wordt, maar doe vanaf vandaag wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Het zal je gezonder maken en je gevoel van eigenwaarde versterken.



Bron: Yvette van Boven

Via: Jopie Van den Bel



https://bobbie139.blogspot.com/2023/10/wees-jezelf-wees-geen-pleaser-houdt-van.html



Geen opmerkingen:

Een reactie posten