zondag 28 januari 2024

Kanker een ander artikel

 

De onaantastbare wetten van KANKER

Kanker behoort tot een zinvol biologisch speciaalprogramma (ZBS) en zorgt ervoor dat je als individu een hevige conflicktshock kunt overleven. Het gaat om een zeer zwaar, hoog-acuut-dramatisch en geïsoleerde conflict-belevingsschok. Drie criteria die altijd gelijktijdig op drie niveaus inslaat, namelijk: de psyche, hersenen en het orgaan-weefsel.


Iedereen die kanker heeft, heeft net voor de ontwikkeling van zijn of haar kanker een trauma of shock ervaren waardoor het archaïsche zinvolle biologische speciaalprogramma werd opgestart. Het gaat over natuurwetten die de medische wereld weigeren in te zien, laat staan te onderzoeken. Omdat het subjectieve gevoel bij het conflict doorslaggevend is bij de ontwikkeling van de kanker.


Daarom dat ik artsen en oncologen blijf uitnodigen om een emotionele anamnese te doen zodat ze gaan zien dat er bij elke kanker een specifieke conflictsituatie achter schuilgaat. Blijkbaar zijn ze bang dat het waar zou zijn, want ze weigeren dit te doen en blijven kanker symptomatisch verder bestrijden zoals de protocollen dit voorschrijven. Dat betekent zwaar vergif in zieke mensen spuiten.


Precies ook zo bij de universiteitskliniek van Tübingen die deze natuurwetten weigert te onderzoeken, zelfs onder een boete dat opgelegd is door de rechtbank. Gelukkig dat de Germaanse geneeskunde aan een flinke opmars bezig is en gewoon niet meer te stoppen is: De medische wereld zal de vijf biologische wetten moeten integreren willen we collectief meer gezondheid creëren.


De mensen zijn het beu met het geklungel van de symptoombestrijding door de medische wetenschap die mensen uiteindelijk steeds meer verzwakt en zieker maakt. Gewoon niet normaal dat nu bijna één op de twee mensen een vorm van kanker of andere ernstige aandoening krijgt omdat de psychologische relevantie nooit aan bod komt.


Wat bedoel ik met een zwaar, hoog-acuut-dramatisch en geïsoleerde conflict-belevingsschok? Zoals Dr. Hamer gebruikt de metafoor van een keeper die op het verkeerde been is gezet. Het is een noodprogramma dat ingeschakeld wordt, praktisch synchroon in psyche, hersenen, orgaan-weefsel en daar ook vast te stellen is, meetbaar en zelfs zichtbaar.


Men kan overleven. Het gaat over een conflict beleving waaraan de betrokkene hoe dan ook niks aan had kunnen veranderen. En een zeer sterk punt van de Germaanse geneeskunde is dat het gevolg ervan altijd voorspelbaar is wat er zal gebeuren, precies ook zo bij kanker.


Vanaf een conflictshock dat het individu op het verkeerde been, het verkeerde spoor zet ontstaat desoriëntatie of verwarring in de mind. Enkele koude symptomen hierbij zijn koude handen en voeten, de spijsvertering die niet goed werkt, slecht slapen omdat men stress heeft en nadenkt hoe dit conflict op te lossen. Dat is gewoon een conflict-actieve fase.


Tijdens de seconde dat de conflict shock inslaat in de psyche, ontstaat er een DHS in de hersenen, ofwel Dirk Hamer Syndroom, dat is een soort waterzak waarin het gliaweefsel nog zichtbaar is. Echter, de medische wereld diagnosticeert dit als een hersentumor.


Vanuit het DHS wordt het gehele zinvolle speciaalprogramma aangestuurd tot het einde van de genezingsfase waar het DHS zal verdwijnen en het glia weefsel weer bedraad zal worden voor normale functies. Het water wordt uitgedreven, men moet dan veel plassen.


De grote onwetendheid en weigering van deze 5 biologische natuurwetten in de medische universiteitswereld heeft ons verhinderd de geneeskunde juist in te delen of ook maar één enkel ziektebeeld juist te zien, dan wel te kunnen beoordelen.


De heersende academische geneeskunde blijft halsstarrig alle zogenoemde ziekten als een gebrek van moeder natuur zien, zogezegd een ineenstorting van het zogenaamde “immuunsysteem” als iets kwaadaardigs dat probeert het organisme te vernietigen. Ach, het kortzichtige denken van de medische wetenschap die ondertussen verantwoordelijk is voor ontelbare doden als gevolg hiervan.


Levens die gered zouden kunnen worden mocht men de vijf biologische wetmatigheden die onaantastbaar zijn, zou integreren. Zoals een kind altijd een vader en moeder heeft, dus altijd twee betrokken zijn dat een nieuw kind tot stand komt. Zo hebben we in de Germaanse geneeskunde 5 biologische wetten die ONAANTASTBAAR zijn.


De vijf onaantastbare biologische natuurwetten bij ziekte zijn door de Universiteit van Trnava (Slowakije) gedemonstreerd en officieel geverifieerd. De exacte beschrijving van de Germaanse geneeskunde over de medisch-biologische samenhang van levende organismen als een eenheid van psyche, hersenen en orgaan-weefsel. Alle gebeurtenissen van psyche en orgaan-weefsel zijn door de hersenen verbonden en worden daar gecoördineerd.


Metaforisch kunnen we de hersenen zien als de grote computer van het lichaam, de psyche is de programmeur en lichaam en psyche wederom gezamenlijk het sensorisch orgaan van de computer. Zowel bij optimale programmering als bij een storing van een programma door een biologische shock.


Het is geenszins zo, dat de psyche de hersenen en het orgaan-weefsel bestuurt, maar het orgaan-weefsel vermag ook bij verwonding, als het ware een automatische programmering van de hersenen en van de psyche induceren. De Germaanse geneeskunde is een echte empirische wetenschap.


De Rockefeller doctrine in de medische wereld is een nep-wetenschap gebaseerd op dualistisch gedachtegoed. Het zal nooit werken, hoeveel doden moeten er nog vallen tegen dat we dat gaan inzien. Men moet dit vandaag zien als de laatste stuiptrekkingen van een kwijnende 'medische wetenschap' waar nu van duidelijk wordt dat ze niets kan genezen en dus puur waardeloos is.


Hun stelling dat het lichaam afhankelijk is van de geniale medische wetenschap is arrogantie ten top, omdat alle medische successen afhankelijk zijn van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.


We moeten weg van de ROCKEFELLER DOCTRINE in de geneeskunde, pas dan zullen velen gaan begrijpen dat we meer dan 150 jaar door hen zijn belogen en bedrogen en zelfs VERMOORD! Dat werd in 2000 al eens bewezen door een onderzoek van de Johns Hopkins universiteit.


Daarna nog tientallen malen bevestigd maar mooi doodgezwegen door de media! Datzelfde geldt idem voor het onderzoek van Dr. Ulrich Abel in 1992 die bewees dat alle chemomiddelen die worden ingezet door oncologen de mensen binnen 5 jaar de kist in helpen omdat het zulke zware vergiften zijn dat men eraan bezwijkt. (mosterdgas) Ook zijn jarenlange onderzoek met onweerlegbare bewijzen werd deftig doodgezwegen waar zelfs alle medische vakbladen aan meededen.


De medische wereld zit echt op het verkeerde spoor betreffende symptoombestrijding dat feitelijk misdadig is. Symptomen zijn heling dat enkel mag afgevlakt worden indien ze levensbedreigend zouden worden. Ook de vele leugens over vele kankers die feitelijk geen kanker zijn maar herstelweefsel.


Om toch maar de mensen angst aan te kunnen praten waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangetast wordt. Alle medische successen zijn altijd afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Grondbeginsel van de medische wetenschap: “Het lichaam niet schaden”. Dit laatste wordt volop met de voeten getreden door de medische nepwetenschap.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten