vrijdag 12 januari 2024

Bericht van rinus verhagen

 Even een reactie op dit bericht.

Ritnus geeft zoveel info dat het nog moeilijk wordt om het bij te houden. Hij geeft ook veel berichten voor de toekomst,  waarmee ik bedoel dat hij aangeeft wat er aankomt.

Soms is dat dichtbij, soms is dat nog verder weg. 

In dit bericht deelt hij mede dat de WEF in Davos bij elkaar komt , half januari, is dat dan niet toevallig dat ook vanaf de 16e wat gaat gebeuren.

Er komt bij mij het gevoel over dat de WEF de opdracht van de White hats hebben gekregen om daar te zijn, met z'n allen, zodat een snellere oplossing gebracht kan worden ( Putin, Trump, Q-team, witte hoeden???)

Ook dit zullen we weer zien. 

Het lijkt er op dat er nu openlijk namen en data's genoemd worden, omdat de witte hoeden alles in de hand hebben.

De Cabal-mensen lezen hier ook en kunnen dan nog meer in hun broek schijten.

Net als de vluchtende Nederlandse politici die trachten hun schuld te ontlopen door weg te gaan.  

NEE, POLITICI, JULLIE ZIJN HET HAASJE. 

Of, dat kan ook, ze zijn al weg en nu pas wordt het naar buiten gebracht en wat we zien zijn maskers, hologrammen, groen scherm, klonen, etcetera.


Onderstaand stukje is van Rinus Verhagen


Beste Mensen, heden 12 Januari 2024


Hier is de site van BEURS.nl onbereikbaar. https://t.me/RinusVerhagen/21299 

Het is vandaag Vrijdag, een ideale dag om het oude systeem te laten crashen.

Het nieuwe systeem staat klaar maar kan pas in werking treden als het ouden ter ziele is.

Het nieuwe systeem via de QFS zal het oude SWIFT systeem voor Banken en Centrale Banken uitschakelen. 

Met als gevolg dat de aandelen niets meer waard zijn omdat het met waardeloos FIAT geld is gekocht, De grote bedrijven hebben immers toegang tot gratis ongedekt geld gehad.

De 15e Januari gaat het nieuwe systeem online als het oude weg is. De 16e moet dan voor velen zichtbaar zijn wat de status is van de voortgang van de huidige transitie.

Velen van ons hebben jaren gewacht op dit moment, en eindelijk het verschijnt aan de horizon van de nieuwe dageraad van het nieuwe systeem.

Het lijkt nu een kwestie van Dagen te zijn, zodat we voor 1 Februari in het werkende nieuwe Systeem zitten.

In de hoge bestuurslagen van het verrot systeem hier in bezet Nederland heerst paniek, je ziet ze wegduiken om hun verantwoordelijkheid te willen ontlopen. https://t.me/RinusVerhagen/20061 

Vanaf de 15e kunnen deze gasten hun rekeningen geblokkeerd zien, en geen toegang meer hebben tot een werkend betaal systeem.

Een mooie bijkomstigheid is dat het WEF schorem in DAVOS samen komt, wat zou een mooiere zwarte zwaan kunnen zijn als dat ze allen tegelijk vernietigd worden met de hartelijke groet van Putin.

Want de Russen weten dat wij geen oorlog willen, maar het de Deep state is die hier op aan stuurt. https://t.me/RinusVerhagen/21196 

Onder leiding van Putin is het opruimen van NAZI’s begonnen, dit zal niet stoppen eer ze allemaal opgepakt of vernietigd zijn.

Het is net onkruid, je zal het met wortel en al weg moeten halen zodat het niet meer de kop op steekt.

Wat mij zo vreemd is, de rechtspraak is opgeheven, maar er worden wel nog zittingen gehouden, deurwaarders spelen een 1 tweetje met de corrupte rechtspraak om de mensen te onteigenen op basis van bedrog. https://www.rechtspraak.nl/Uitspraken/Paginas/Volledige-lijst-Nederlandse-gerechtscodes.aspx 

https://t.me/RinusVerhagen/21300 

Hij die het geld beheerd heeft de macht, en dat zal niet meer de Cabal Banken en politiek zijn maar wij de bevolking die onafhankelijk opeisen van de NGO ratten uit de politiek en corrupte overheid.

Dus als een van het bestuur tuig zaken met je w3il doen, zeg hem dan jou voorwaarden waarop jij mee kan instemmen tegen een vergoeding van 10 hun geëiste bedrag. 

Als een deurwaarder een vermeende schuld heeft afgekocht om vervolgens zelf te kunnen innen, zal er een akte van sessie moeten zijn, en als hij die al heeft zal hij moeten aantonen dat hij bevoegd is, en opgenomen in een notariële akte. 

Dit kan nimmer onder Nederlandse wetgeving, want die bestaat niet, er zijn geen geldige wetten van de provincie Nederland onder Duitsland, dat op haar beurt onder SHAEF wetten van de VS gelden.

Een rechter zal moeten aantonen dat er een vredesverdrag met Duisland is, deze bestaat niet. 

Dan moet de rechter aantonen dat hij een geldige licentie van SHAEF heeft wat hij ook niet zal hebben.

De Hele rechtspraak is medeplichtig aan de GENOCIDE die de politiek heeft begaan, zij beschermen de politiek, en hebben als Kennisdrager niet de GENOCIDE gestopt in begin 2022. Artikel 162 sv 

https://maxius.nl/wetboek-van-strafvordering/artikel162

Geen opmerkingen:

Een reactie posten