donderdag 18 januari 2024

Waarom er nog zoveel mensen het WEF volgen

 

Ik vraag me nog steeds af waarom er mensen zijn die de WEF zo steunen?
Denken ze nu echt dat het voor hen veel voordeel oplevert?
De top mensen van de WEFZ LACHEN ZICH ROT dat er zoveel mensen hun plannen steunen.
Natuurlijk hebben ze de steun van de msm ( steun? Of zijn ze gechanteerd, of omgekocht , of erger), maar dat zoveel mensen er in trappen en niet geloven dat OOK ZIJ NIETS BEZITTEN EN HEEL GELUKKUG ZIJN.
Ook dat zij in een 15 minuten stad wonen, ook geen vlees meer eten, ook niet meer kunnen reizen, niet meer vrijelijk over je verdiende geld kunnen beschikken, dat de euro straks niets meer waard is.
Beseffen ze dat niet?
In de hele geschiedenis is altijd gebleken dat deze MEELOPERS altijd opgeofferd worden en dus afgeschreven worden en dus op een doodlopende zijspoor gezet worden , naar een goelag of concentratiekamp gebracht worden, of in de gevangenis belanden, of nog erger geliquideerd worden.
Blijkbaar denk iedere WEF  meeloper dat hij/zij belangrijk is.
Dat de hoofdleiders een prima toekomst krijgen als het WEF zegeviert is duidelijk. Maar de meelopers zullen op het laatst inzien dat ze gebruikt zijn geworden. Zij zullen niet meer nodig zijn, dus overbodig worden. Waarschijnlijk komen ze dan in opstand wat betekent dat ze geliquideerd zullen worden, want het WEF  dult geen tegenstand.
( dit gebeurt alleen als de WEF deze strijd wint).

Nu het geval dat het WEF NIET WINT, WAT GEBEURT ER DAN MET DIE MEELOPERS?

Het hangt ervan af in hoeverre ze meegedaan hebben met de genocide of promotie van de prik of duidelijk aanhanger of zelfs lid zijn van het WEF.
Voor Willem en zijn vrouw is het duidelijk, voor de regeringsmensen is het ook duidelijk, voor de lager in rang zijnde mensen is het afhankelijk van hun betrokkenheid.
Zoals Trump en het Q-team bezig is, wat ik ook bijna altijd doe, laat de tegenstander de fout maken, zodat iedereen dat ziet. Zolang de tegenstander de arrogantie proeft dat hij/zij overheersend is, verzwakt zijn verdediging.
Bijna alle medewerkers en aanhangers van de WEF zijn hierdoor allemaal bekend.
Zoals het er nu naar uit ziet , volgens mij, zullen juist diegene die WEF aanhanger zijn met niets bezitten kunnen rekenen en dan heel ONGELUKKIG  zijn.

Hier ( op bv facebook) hebben ze het ook vaak over de niet wakkeren, de wappies, de cognitieve dissonantie mensen, maar aan de andere kant kunnen we dat ook zeggen.

Dus: aan alle WEF volgelingen, ook  politie, ook ambtenaren, regerings mensen, rechters en andere overheids mensen:
JULLIE HEBBEN BLIJKBAAR ALLEMAAL COGNITIEVE DISSONANTIE  omtrent de doelstellingen van het WEF.
( dat jullie omgekocht, gechanteerd, geprest, gedwongen, of met geweld gedwongen, of gemarteld zijn  weet ik niet, maar dat je door jouw keuze een doodlopend pad hebt gekozen is voor mij duidelijk).
Het zal in de toekomst duidelijk worden, waarom er zoveel meelopers zijn.
In wo2 vertelde Goebbels toen hem werd gevraagd hoe het zo mogelijk is dat er zoveel mensen meeliep met meneer H , antwoordde hij:
Vertel een leugen, herhaal dat vele malen met overtuiging en door de media, dan gaan de mensen dat geloven. Sterker nog, ze geen die leugen overal verdedigen. Dus ze gaan helpen om die leugen uit te dragen.
DAT GEBEURT NU OOK MET DE WEF.!!!!!!

Veel plezier  voor de toekomst voor iedereen, welke keuze je ook gemaakt hebt.
Mijn leuzes zijn:
Heb respect voor de ander en de ander zijn mening en vertrouw  jezelf en de ander.
En
Jouw verwachting is niet mijn verplichting.

Ik stuur alle liefdevolle  gedachten naar iedereen.

Tot een volgende keer.
Marbo
Kenny
Julia
Robin
Bob


Geen opmerkingen:

Een reactie posten