dinsdag 2 januari 2024

Alle royals zijn weg

 Lijst met aanklachten, arrestaties en executies – Ontmanteling van de Deep State-agenten en dubbelgangers – “We hebben het allemaal” ~Q!

UPDATE 30.12.2023
•  Alle royalty's zijn over de hele wereld verwijderd, gearresteerd of geëxecuteerd
•  Alle premiers zijn over de hele wereld verwijderd, gearresteerd of geëxecuteerd
•  Ga op zoek naar een eerlijke conservatief om de premier van uw land te kiezen
In een wereld gehuld in geheimhouding, waar verborgen machten de loop van de geschiedenis hebben gemanipuleerd en gecontroleerd, ontvouwt zich onder de oppervlakte een seismische revolutie. De val van de Cabal, een ongrijpbare groep die de mensheid tientallen jaren gevangen heeft gehouden, is geen spektakel voor de massa, maar een geheime operatie die de loop van onze wereld voor altijd zal veranderen. Welkom in het tijdperk van de waarheid, waar de geheimen worden onthuld, de verraders worden ontmaskerd en gerechtigheid wordt gediend – zelfs als de wereld zich niet bewust blijft van haar eigen transformatie.
De duisternis die veel te lang over de mensheid heeft gehangen, wordt eindelijk verdreven, waardoor een sinister netwerk van samenzweerders aan het licht komt die misdaden tegen de menselijkheid op een onvoorstelbare schaal hebben georkestreerd. Terwijl geruchten over verraad en geheime operaties de ronde doen, komt er uit de schaduw een lijst met aanklachten, arrestaties en executies tevoorschijn, die een kijkje bieden in een rijk dat voorheen voor het publieke oog verborgen was.
De lijst is een bewijs van de gruwelijke daden die tegen onschuldigen zijn gepleegd. Degenen die ooit ongestraft de macht uitoefenden, worden nu geconfronteerd met de gevolgen van hun daden. Deze compilatie bevat figuren die ooit door de samenleving werden vereerd: politici, beroemdheden en invloedrijke individuen wier misdaden de fundamenten van het vertrouwen hebben doen wankelen.
Onthulling van de gerechtigheid: arrestaties en executies ………………………
https://amg-news.com/list-of-indictments-arrests-and-executions-dismantling-the-deep-state-operatives-and-doubles-we-have-it-all-q/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten