zondag 21 januari 2024

Toestand nu 21 jan 2024

 

Ze geven zich niet zomaar gewonnen. Zelfs de wolvin in schaapskleren niet.

Maar wat jij denkt kan onmogelijk, hoor ik veel zeggen.

Natuurlijk, ik onderzoek wel en jullie niet. Jullie kijken naar de tv en geloven dat.

Wat me nu nog steeds verbaast is, dat als iemand iets gaat kopen, bv een auto, een huis, een verzekering, er dan uitgebreid onderzocht wordt welke de beste is en goedkoopste. Dagen wordt er onderzocht.

Bij de prik over een zgn "dodelijk virus" wordt er NIETS onderzocht en gaan ze gewoon in de rij staan voor een genocide prik.

Je lijf en je leven is niet zo belangrijk, maar aanschaf van spullen wel.

Dit is tekenend voor de houding in onze maatschappij: geld en bezit zijn zo belangrijk, dan ben je iemand.

Dan ben je belangrijk en door omkoping krijg je ook nog een hogere (=beter betaalde ) functie, je kan een groter huis kopen en... een elektrische auto. Dan ben je de man.

Nu blijkt dat de EV ( elektrische auto) slecht is voor het milieu voor het maken, de accu ook slecht is en tevens uitermate duur in vervanging, de huizenprijzen heel hoog worden en je dus meer belasting(=diefstal) moet betalen, je hogere functie je niet voor niets krijgt, daar moet tegenoverstaan een schuld ( omkoping, afpersing, bedreiging, gedwongen regels te volgen) waardoor je gebonden, nee vastgeketend bent aan de overheid.

Onze, nou ja niet mijne, wolvin in schaapskleren= de vrouw van de overbodige, geldbeluste Willem, doet daar nog een schepje bovenop door op het WEF congres te verkondigen dat cbdc wettelijk verplicht moet worden om iedereen te controleren, PLUS, dan weten we ook wie er niet gevaccineerd is.


Volgens mij, zie ook mijn vorige berichten, is dit door de WH afgedwongen om de bevolking klaar te stomen voor opstand en afschaffing koningshuis.

In Duitsland zijn ze lekker bezig ( is dat door de ZH of door de WH georganiseerd).

ZH= zwarte hoeden=catalogus

WH= witte hoeden= Q-ream=Trump en de alliantie

Het kan zijn dat de ZH zijn begonnen in Duitsland, net als in Nederland, bbb, om chaos te creëren, maar dat de WH dat overgenomen hebben om ook chaos te creëren om dan het bevrijdingsleger in te schakelen.

Er komt , mijns inziens, nog een korte lockdown om de arrestaties uit te voeren zodat de bevolking niet in de weg loopt.

Maar let wel, bijna alle hoofdrol spelers zijn al weg , niet officieel maar dat komt nog, de lagere spelers en meelopers dienen ook opgeruimd te worden, want dat zijn nog de fanatiekste WEF aanhangers.

Ook heb ik bericht dat al die vluchtelingen jong zijn en van mannelijk geslacht. Ik opperde dat dat de alliantie soldaten zijn.

Hierdoor werd ik uitgelachen. Maar , waarom alleen dan die jonge mannen en ze worden gratis onderdak gegeven. Is dat normaal? Nee dus.

Onder het mom dat zijn vluchtelingen, die moeten we helpen wordt het aan de bevolking verkocht .

Over niet al te lange tijd zullen soldaten in de straat lopen om de bevolking te beschermen, voedsel uit te delen, voorkoming plundering, arrestaties,

We zullen zien.

Besef wel, we leven in een heel uitzondetlinge tijd met een wereldwijde omwenteling welke de platte aarde nog nooit heeft meegemaakt.

De illuminatie=cabal, zijn al 1000den jaren aan de gang om de bevolking als slaven ( geldslaven) te MISBRUIKEN , dat het een bevrijding zal zijn.

We mogen dankbaar zijn dat president Kennedy is begonnen om dit in gang te zetten, in die tijd samen met president soekarno van indonesie. Donald Trump is aangesteld om het karwij te klaren.

Gelukkig staan in Nederland en verder over de hele wereld mensen op om ook de bevrijding te krijgen ( de podcast  mensen, Plate, ritus, rik, klaske en nog veel meer).

De boeren beginnen nu pas te beseffen dat het hun bestaan bedreigd wordt.

Ze stemden op de bbb en dachten dat het goed was, maar dat is ook een heks, die valse voorlichting geeft en juist de boeren de nek om wel draaien. Al doet ze dat anders voorkomen.

Ten slotte:

Elke gedachte , handeling, schrijven, wat je ook doet is hulp voor de beweging om ons leven als vrij mens te bereiken.

Of je meedoet met demonstratie, of op internet mensen aanmoedigt onderzoek te doen, of met andere mensen in discussie gaat, of ontmoetingen organiseert, of tegen de overheid in gaat, of je zelf soeverein verklaart, of je boetes niet meer betaalt, of podcasts maakt, alles helpt.

Zelfs jouw innerlijke gedachten geeft een boost aan anderen. Gedachtenkracht is nog zo weinig bekend, maar kan zo krachtig zijn.

Heb een positief gevoel en je aura straalt positieve kracht uit en je bereikt heel veel.

Ik heb ook al bericht dat ik denk dat we een gezamenlijk denkkracht hebben, te vergelijken met een kolonie mieren.

Als we allemaal gaan denken aan bv een vrij nederland, als republiek, als burgerrecht, etc. dan komt het er ook.


Mensen blijf positief en geloof in een vrije toekomst, dan komt die er ook.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten