zaterdag 15 april 2023

Weer propaganda voor de oranjes die al verdwenen zijn

 

Het komt weer dichterbij. De propaganda filmpjes over de oranjes.
Bijna alle wakkere mensen die onderzoek doen en niet naar de msm kijken of de krant lezen weten dat ze al verdwenen zijn en dat wat we te zien krijgen op de msm cgi of anders is.
Zo jammer dat het toch doorgaat.  Ook zijn verjaardag  zal duidelijk naar voren gebracht worden en "hij doet het zo goed" zal welig tieren.
Vorig jaar had ik al gehoopt dat het zijn laatste verjaardag zou zijn, maar het lijkt erop dat hij nog even door mag gaan. Hoe vervelend ook voor alle mensen die weten wat er aan de hand is in de wereld.
Want de hele wereld staat in brand en in Nederland denken we dat er niets gebeurt.
Ik heb net een aflevering van de 80 jarige oorlog gezien , waarbij prins Maurits en daarna Frédéric Hendrik Groningen, Deventer en meer plaatsen veroverden. Het katholieke oosten was daar niet zo blij mee want er vielen veel doden en gewonden.
Toen kwam ook uit dat er gezegd werd dat ten westen van de waterlinie werd niet gevochten en kwam de gouden eeuw eraan ( vanaf 1609 12 jarig bestand met spanje).
Na 1920 was dat ten oosten van de waterlinie niet aan de hand, daar was kommer en kwel, omdat de meeste plaatsen nog in Spaanse handen waren.
Dit lijkt ook nu aan de hand te zijn. Mensen in Nederland zien alleen wat hier gebeurt, op het ogenblik weinig, maar in de wereld is het een chaos, kijk naar Frankrijk en vele andere landen waar grote opstanden zijn.
Wwg1wga
Ncswic
Mlmbvdfd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten