maandag 3 april 2023

Eigen tekst over engelse koningshuis

 

Wat is er toch aan de hand met het Engelse koningshuis?
In de 20er jaren van de vorige eeuw hun naam veranderd van Saksen coburg (  duits gebied) naar Winsor ( naar Engels kasteel).
Prins Philip die zegt" als ik terugkom op de wereld, kom ik terug als een dodelijk virus". ( dat zei hij 20 jaar geleden al).
Philip was al een jaar dood toen pas zijn overlijden bekend werd gemaakt. En ook zijn begrafenis was alleen, eenvoudig, op winsor castle.
De vlag op zijn kist was gekreukt.
Ook de Queen was al minstens een jaar dood toen haar dood werd publiekelijk gemaakt.
Ook hier een gekreukelde vlag op de kist.
Charles die schijnbaar sterke connecties ( of stond hij onder controle van) met de Rothschild familie had.
De officiële kinderen van Charles zijn William en Harry. William is precies op 21 juni geboren ( heel toevallig lijkt het, maar niet heus dat was met opzet, omdat 21 juni een belangrijke dag is voor de illustratie). De royal familie is zelf ook lid van de illuminatie globalisten=wef).
Niemand in de Engelse royal familie is zo vroeg kaal als William,  ook Charles niet. Er gaan geruchten dat William een nazaat van oud koning Carlos van Spanje is. Die is en was ook kalig op jongere leeftijd!!???
Harry heeft roodachtig haar, en geen van de royals hebben dat, de Duitse voorgeslacht hadden/hebben allemaal donker haar. En ook hier blijven de geruchten doorgaan dat James Hewitt de vader is van Harry, omdat die ook roodachtig haar heeft. In een interview vertelde James ook, dat hij niets mocht zeggen omdat hij dan met de dood bedreigd is geworden.
Dat prinses Diana een relatie met hem gehad heeft is duidelijk, alleen de data hiervan zijn zodanig verwisseld, dat officieel hun relatie pas tot stand kwam nadat Harry was geboren.( ja, ja).
Voor het publiek wordt zoveel verdraaid en qua data en tijdstippen veranderd dat het voor de royals goed zou uitpakken. Echter gezien alle bijkomende feiten worden al die verkeerde berichten duidelijk en wordt duidelijk dat de officiële betichten over de royals misschien 180 graden verdraaid moeten worden om de waarheid boven tafel te krijgen.
Om maar niet te spreken over Diana, die een boekje open deed in een interview.  Ook haar dood heeft ze voortreffelijk in scène gezet ( met hulp natuurlijk  ) en zij zat ook niet in de verongelukte auto. Ze leeft nog en komt binnenkort weer boven water.
Een boek over haar zin ongeluk is toen niet lang daarna verschenen: " het koninklijk complot". Van Linda Udo.
Ook de gegevens van de wegrijdende auto van het hotel en de verongelukte auto kloppen niet.
Maar je begrijpt alles wordt verdonkeremaand door de "elite=royal berichtgeving", omdat we dit natuurlijk niet mogen weten.
Er is nog veel meer, ook van de Nederlandse royal familie.
Tot volgende bericht.
Wwg1wga
Ncswic
Mlmbd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten