donderdag 13 april 2023

Gtb 906 1 en 2 10 april

 Apr. 11, 2023

GTB 906.  ,,,,(1/2)

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 10-04-‘23 )

In Israel is het joodse volk zich al aan het voorbereiden op viering van de overwinning op de duizendjarige overheersing door de duivelse Cabalisten. Zij zijn definitief verslagen. De overwinning viering gebeurd in principe door de bouw van een nieuwe grote tempel.
De laatste satanische bolwerken worden nu opgeruimd. Je ziet nu ook een machtsdemonstratie ontstaan. Macron vliegt in zijn airbus A 330 met een grote delegatie naar China en Ursula von der leyen moet een lijnvlucht van 14 uur nemen naar China met 4 uur durende  tussentijdse vertraging.
Pres. Xi van China ontvangt Macron toch met ere, terwijl van Der Leyen bij  alle belangrijke besprekingen niet toegelaten wordt of uitgesloten wordt.
Macron is gewiekst aan het draaien. Hij wil aansluiting bij de BRICS, net als Duitsland en is eventueel bereid zich terug te trekken uit de Navo.
Ook heeft hij te kennen gegeven, dat hij zich wil onttrekken aan de macht van de Rockenfellors. In de USA. Daartoe een samerking gezocht op militair gebied met China. Ook vonden er intensieve besprekingen plaats in China tussen IRAN, SAOUDI ARABIE en FRANCE....DUIDELIJK LOS MAKINGS STAPPEN VAN DE EU en de UNO.....( United Nations Organisation) wat in feite een Rockenfellor selectie  is ipv een wereld landen vertegenwoordiging. Ook heeft France laten weten, dat zij niet in de weg zullen staan bij de eventuele annexatie van Taiwan.
Men heeft duidelijk Macron laten kiezen tussen de BRICS TUSSEN WEL OF GEEN OLIE EN GAS LEVERANTIES. De keuze is duidelijk.
Het is echter heef goed mogelijk dat Macron het in eigen land het niet redt. Met de dag worden de protesten groter en het gehate belasting kantoor in France en de Bank van France zijn in Parijs beiden door de woedende bevolking in brand gestoken. Het is een teken aan de wand. Ook het hoofdkantoir  van BLACKROCK  IS BESTORMD GEWORDEN.
Dan heeft Zylinsky van de Ukraine  laten blijken bang te zijn voor zijn leven. Hij heeft een afstand van 60 meter op straat in Warschau, Polen in een Limousine met 6 gorilla’s in een motercade afgelegd in plaats van de afstand per voet te overbruggen.
Dat is dezelfde man, die nergens bang voor was en een tiental jaren geleden nog naakt met zijn geslachtsorgaan een piano bespeelde in een gay nachtclub, waar hij de hele nacht optrad. Het is een toneelspel wat afgedraaid wordt.....( het is bijna niet te geloven....)
Wordt Vervolgd GTB.
t.me/Gerrit_Brendel

Apr.12, 2023
GTB 906   2/2

Vervolg
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE
BERICHTEN (  10-04-2023 )

Dmitry Medvedev, de Prime minister van Rusland, heeft laten weten, dat Het Land de Ukraine voorheen niet bestond. Nu leven er nog 20 miljoen van de 45 miljoen. Niemand had het land voorheen nodig en niemand zal het land in de toekomst missen. Het zal ophouden te bestaan, opgedeeld worden.
Verder is wel duidelijk dat de UNO, UNITED NATIONS ORGANISATION, een Rockenfellor organistie is , daar zij op verzoek van Rusland geweigerd hebben een officieel onderzoek te laten starten naar degene, die de gaspijplijnen van de russen hebben opgeblazen in de Oostzee. Dat mag dus niet bekend worden. Deze rockenfellor stempel ligt ook op het ICC, (het Internationale Gerechtshof - Criminal Court...) in Den Haag. De russische gerechtsorganisatie heeft de 5 rechters van de ICC aan een onderzoek onderworpen, als pupoets van de Rockenfellor group.
De MI 6 heeft laten weten dat  ex president Obama, een oplichter, zich naar Kenia gaat begeven ( zijn voormalige geboorte land). Dat zal hem echter niet helpen aangezien hij zich daar niet verborgen kan houden, voor de internationale gemeenschap. Men weet hem altijd te vinden. Ook Jeff Bezos, de eigenaar van de washington post, is niet meer op kantoor van zijn krant ‘De washington Post’. Hij houdt zich verborgen op zijn 500 miljoen dure moderne jacht en verblijft ergens in de internationale wateren van de wereld.
Verder is bekend geworden dat de laatste jaren 2 biljoen dollar uit de bankensector is getrokken waarvan alleen de laatste twee weken al 103 miljard is onttrokken. Een bank drain die zijn gelijke niet kent.
Een senator in de USA liet weten dat de USA 113 miljard dollar aan de Ukraine heeft geschonken, maar niemand weet waarvoor en voor wie of wat dat geld  gebruikt is geworden of wat er mee gedaan is.
Een grote publieke schande.....verder is komen vast te staan, dat er een neutronen telescoop is ontwikkeld, waarmee men tien kilometer en  nog dieper door de aardkorst kan kijken. De eerste  opnamen die gemaakt worden zullen direkt, nadat zij vrijgegeven zijn aan U bekend gemaakt worden.
De Dalai Lama is gebleken te zijn waar ik (gtb) hem al jaren van verdenk. Een rasechte pedofiel. Alles is  goed, alles is liefde, maar de oude man valt door de mand als hij een jongeling publiekelijk verleidt om op zijn tong te zuigen.
Ongeloofelijk maar waar. Deze mensen menen zelfs publiekelijk een recht te hebben zulke handelingen te verrichten, en vergeten zichzelf in hun eigen heerlijkheid......!!!!! Een blamage voor de tibettaanse Budisten.
Ook zijn er weer meerdere ufo zichtmeldingen over de hele wereld waargenomen. Deze zichtmeldingen nemen hand over hand toe. Gezien de gehele situatie wordt steeds duidelijker dat massale arrestaties nu voor de deur staan en dat het echt niet lang meer duurd. Het leger staat duidelijk nu achter Trump en staat klaar om integrijpen.....DIT KAN NU ELK MOMENT GEBEUREN.....!!!!!!
GTB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten