vrijdag 7 april 2023

Boodschappen

Nu hoor ik weer verschillende berichten over boodschappen.

Er zijn steeds meer mensen die het moeilijk krijgen om rond te komen . Er zijn ook steeds meer mensen die naar de voedselbank moeten gaan. Het is te triest voor woorden.
DE  (onbevoegde, ik blijf het herhalen) overheid  zorgt ervoor dat alles zoveel duurder is en die mensen krijgen het moeilijk. Natuurlijk gaan ze kijken waar het goedkoper is en dan komen ze uit bij action, aldi en lidl, of een andere goedkope winkel. Ik begrijp dat wel. De achter liggende gedachte is natuurlijk dat deze zaken van cabal leden zijn. Dus zorg je voor hun inkomen. Dat is waar, echter aangezien er al zoveel maatregelen genomen zijn dat hun inkomen nagenoeg gestopt is ( fed failliet, banken failliet,  hun goudvoorraad weg, hun leiders al in  gitmo of erger, hun maatregelen zijn gestopt, ), kan ik me voorstellen dat de mensen goedkoop willen kopen.
Daar komt bij dat er nog heel veel " slapers" zijn die maar de tv blijven kijken en niet de andere kant horen,  dat die niet eens weten dat die zaken van de vijand (=cabal) zijn.
Ook de mensen in de grote stad hebben weinig mogelijkheden om bij de boer te kopen.
Kortom ik begrijp dat.
Ook kom ik mensen tegen die voor de boeren zijn, maar toch niet beseffen dat bv de BBB partij zogenaamd voor de boeren is, maar juist tegen alle maatregelen stemmen die voor de boeren zou zijn.
Ze begrijpen ook niet dat het zgn stikstof probleem een grote hoax is hetzelfde geldt voor co2.
Zo lang de MSM niet verandert dan blijven die mensen in hun hypnose hangen.
De tv is een groot hypnose middel. Wij weten ook niet of er gemarchandeerd wordt met de tv. Er is vroeger al bewezen dat als je een heel kort berichtje laat zien van 0,1 sec of nog korter dat dat berichtje in het geheugen blijft hangen. Hierdoor gaat de ontvanger dat berichtje volgen( dus bv iets kopen wat aangegeven wordt) . De ontvanger heeft dat niet in de gaten en is het niet bewust.
Officieel is deze vorm van reclame verboden, maar het is uiterst moeilijk het te voorkomen en te bewijzen.
Dus hypnose via de tv is dus mogelijk.
Herman goebbels van nazi- duitsland heeft het al meerdere malen gezegd: herhaal de leugen vele malen en herhaaldelijk, dan gaan de mensen het geloven.
Ook dat gebeurt door de tv. Herhaaldelijk wordt de leugen herhaald ( de prikjes zijn goed  covid is gevaarlijk, pandemie is noodzakelijk, maatregelen zorgen voor je gezondheid, enz.) Dit alles waren leugens die herhaaldelijk verteld werd.
Heel gevaarlijk dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten