donderdag 27 april 2023

Vlaggen waarvoor?

 Zelfs de zgn "wakkeren" hangen de vlag uit , zelfs met wimpel.

Nu kunnen we zien hoeveel mensen er echt van doordrongen zijn wat er aan de hand is en welke mensen totaal geen idee hebben wat er gebeurt in de wereld. En ook in ons landje.

Wat mij betreft staat de regering onder invloed van de witte hoeden, bv Rutte gaat naar Groningen en biedt daar miljarden aan. Dat was hij nooit van plan. Hij deed dat nadat Macron,  die net uit China kwam, met rutte had gesproken= toevallig he).

Ook komt er steeds meer tegenwerking in de regering. Ze hebben bbb opgericht om de aandacht af te leiden, is ze grotendeels gelukt met de boeren, maar steeds duidelijker wordt het dat die partij ook het wef steunt. Alhoewel Carolientje net doet alsof ze nog voor de boeren is en sputtert ze voor het oog nog wat tegen, maar het doel was om de boeren te onteigenen. Stikstof en co2 was ( en is )een grote leugen.

Minder co2  betekent afsterven van mens en dier.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meer co2 betekent mooiere en grotere en gezondere mens en dier ( reuzen, grote planten, minder ziektes).

Stikstof hebben de planten nodig voor de fotosynthese, waardoor weer zuurstof gemaakt wordt.

Zo zie je, alles is met elkaar verbonden. En omdat het wef de wereldbevolking met 3/4 wilde verminderen en Rutte en kaag en maxima daar lid van zijn promoten ze dat ook. Het maakt hun niet uit dat er zoveel mensen overlijden. Dat moet juist.

Besef ook even dat de zwarte hoeden, de illustratie, de Rotsschilds enz, in de dumbs voedselvoorziening hebben voor 10 jaar. Wat ontdekt is door de witte hoeden. Met andere woorden , de situatie voor de gemene boeven wordt steeds anders en zelfs zij graven hun eigen graf. Hierdoor zal er een kentering komen en zullen ze zich gaan overgeven. Maar ... de zwarte hoeden zullen dat niet zomaar doen, die willen zoveel mogelijk slachtoffers meenemen in hun ondergang. ( techniek van de verschroeide aarde).

Besef ook even dat de zwarte hoeden de wereldbevolking al vele honderden jaren knecht ( als slaven behandeld) en de loonslaaf heeft gesticht zodat mensen nooit van hun schulden af komen en daardoor sterk afhankelijk zijn van de banken die de boeven bezitten.

Wordt vervolgd

Wwg1wga

Ncswic

Mlm bvdfd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten