dinsdag 4 april 2023

Journaliste over de leugens van Oekraïne

 Journalist over Oekraïne: "We worden op epische schaal voorgelogen"


 "Er wordt zoveel verkeerde informatie verspreid. We hebben nog nooit zoiets gezien", vertelde journaliste Lara Logan, al 35 jaar oorlogscorrespondent, aan America's Voice AM.  We moeten Vladimir Poetin haten en alles geloven wat er over hem wordt gezegd, en we moeten van Oekraïne houden.


 Poetin wist precies wat hij deed toen hij Oekraïne binnenviel, zei Logan.  Hij viel Kiev niet rechtstreeks binnen.  Rusland ging achter al deze biolabs in het land aan.  We moeten onze leiders niet zomaar geloven.  Ze hebben immers gelogen over Corona.


 Volgens de journalist is er veel meer waar niemand over praat.  Denk aan het Azov-bataljon, dat wordt gefinancierd door de Verenigde Staten en de NAVO.  Er zijn foto's van hen die een NAVO-vlag omhoog houden en een vlag met een hakenkruis.  En hun embleem bevat de zwarte zon, een occult symbool dat ook door de SS wordt gebruikt.  Het bevat ook de dubbele bliksemschicht van de SS, zei ze.


 Volgens onze leiders zijn het maar een paar troepen.  Dit is niet waar.  Het Azov-bataljon laat een spoor van dood en verderf achter in Oost-Oekraïne, aldus de oorlogscorrespondent.  "Daarom wilde de Krim bij Rusland horen."


 Ze wees erop dat Oekraïne een hoofdkwartier van de SS was.  Na de Tweede Wereldoorlog verleende de CIA Oekraïense nazi's immuniteit van vervolging.  Dus de Amerikaanse  inlichtingendiensten financieren en bewapenen nazi's in Oekraïne al heel lang.  "Dit zijn geen neonazigroepen, het zijn echte nazi's", zei ze.


 "Ik hou er niet van om voorgelogen te worden. We worden voorgelogen op epische schaal", benadrukte de journalist.  "Ons wordt verteld dat we 100 procent achter Zelenski moeten staan, die een marionet is en werd gekozen zoals zoveel andere leiders.


 Veel mensen waren het eens met de uitspraken van Logan.  Zo zeiden ze dat ze 'waarheidsbommen laat afgaan' en 'een echte journalist is'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten