zaterdag 15 april 2023

Val het jullie ook op dat macron anders praat

 

Valt het jullie ook op dat Lulu van Brazilie, Macron van Frankrijk, CD Leyen van europa, ook lagarde schijnt daar geweest te zijn,  plotseling een andere taal uitslaan nadat ze verordonneerd zijn om naar chi in China te komen en daarna terug zijn????
N.b. chi is van het Q-team en de CCP is opgedoekt.
Macron laat helemaal zien dat hij een andere opdracht heeft gekregen, want hij ging mereen naar Rutte toe.
Ze roepen opeens dat het westen moet ophouden om oorlog aan te wakkeren met oekraine. En ook vrede moeten sluiten.
Dit laatste zal wel moeilijk zijn,, officieel zal het wel zo bekend gemaakt worden, maar feitelijk komt het er op neer dat het westen zich terug moet trekken uit oekraine en dat het vrije oekraine dan weer bij rusland komt.
Het zelfde gaat gebeuren met Taiwan.
Ook zal het gebeuren dat de europese leiders zich ( gedwongen) terugtrekken met valse reden en dat ook europa ( waarschijnlijk alle landen apart) zich aansluiren bij de BRICS. Alle landen van het westen krijgen hun eigen munt ( de gulden,of de florijn, of de bataafse munt),?

Dit kost tijd, dus het duurt nog even, maar de grootste ellende is denk ik voorbij.
We krijgen nog wel veel narigheid te horen  wat ze van plan waren en wat ze gedaan hebben ,(de Wef figuren), maar ik verwacht weinig maatregelen meer.
Er zal misschien nog een lock down komen om de arrestaties van  die valse figuren (honderden in Nederland al) op te pakken.  En daarna.... feest. Misschien wel een zomerfeest, wie zal het zeggen.
Over nederland denk ik dat we een mooie zomer gaan krijgen.

Vergeet niet dat we al honderden jaren voor de gek gehouden zijn en als geldslaven behandeling zijn, en dat de WEF figuren in elke regering geinfiltreerd zijn. Dat duurt een tijdje voordat die figuren allemaal verwijderd zijn
Ook denk ik dat we een regionaal bestuur krijgen gekozen door de regionaal mensen en dat we overgaan naar een republiek met gewoonte recht.
Dit zijn mijn profetien en mijn gedachten over
de huidige situatie.
Denk er zelf eens over na en doe onderzoek.
Wwg1wga
Ncswic
Mlmbvdfd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten