vrijdag 14 april 2023

Indigo times 14 april 2023

 👉‼️🛎‼️Ze zijn al begonnen.

De militaire alliantie doet het al een aantal jaren. (bewust niet zichtbaar voor publiek)

Arrestaties en executies.

Tom Hanks (satanische pedofiel) werd in juni 2021 gearresteerd vanuit een vliegtuig dat hij had gehuurd in Griekenland, waar hij een dubbele nationaliteit had, en landde op de luchthaven Malpensa in Milaan, Italië, waar Hanks een buitenlands filmfestival bijwoonde.

Bij de landing werd Hanks naar een cel gebracht waar hij op zijn krijgsraad wachtte.

Tien dagen later had Hanks zijn dag in de rechtbank en de procureur-generaal van de Amerikaanse marine presenteerde bewijsmateriaal dat Hanks in verband bracht met een kinderhandelbende. Veel elektronische apparaten - laptops en mobiele telefoons - werden getoond met foto's en video's van Hanks die seks had met onvolwassen mannelijke kinderen die duidelijk minderjarig waren. De jongste jongen was 2 jaar oud

Andere video's lieten zien dat Hanks betrokken was bij adrenochrome feesten, bijeenkomsten waar de liberale elite en Hollywood A-listers bijeenkwamen en zichzelf injecteerden met een goddeloos chemisch brouwsel van geoxideerde adrenaline bestaande uit degenen die deelnamen aan het Luciferiaanse ritueel, geloofden dat de combinatie ziekte, langdurige leven en verbeterde seksuele kracht.

Een video toont Hanks en zangeres LadyBoy GaGa die zichzelf injecteren met het geschreeuw van een onzichtbaar kind, het geluid van een doodslied dat op de achtergrond weergalmt.


De zaak van het leger was gebaseerd op 50 video's en 2000 foto's.


Tom Hanks, toen hem werd gevraagd of hij iets te zeggen had ter verdediging ... toonde geen berouw voor zijn misdaden door de rechtbank te vertellen dat seks tussen volwassenen en jonge kinderen "natuurlijk" was en dat hij trots NAMBLA, de Noord-Amerikaanse liefde voor mannen and Boys Association, een pedofilie- en pedofilie-ondersteuningsorganisatie in de Verenigde Staten.

Het tribunaal heeft Hanks de doodstraf gegeven en opgeroepen het vonnis met spoed uit te voeren.

"Niets zal mijn dood stoppen; we zijn overal", zei Hanks.

Drie dagen later ontving Hanks een niet-adrenochroomvaccin. Hij werd op een brancard vastgebonden en in zijn aderen geïnjecteerd met pancuronibromide, kaliumchloride en midazolam. Als de adrenochroom in zijn bloed bleef, was het niet sterk genoeg om hem te beschermen tegen dodelijke injecties.


Zoveel "beroemdheden" die nog steeds in de media worden getoond, bestaan ​​allang niet meer in het echte leven.


Bovendien duiken er nu wereldwijd beschuldigingen op tegen acteurs en muzikanten voor het ergste wangedrag van seksuele aard (vooral met minderjarigen). Recent voorbeeld: Dustin Hoffman...de hele Hollywood-elite wordt gezuiverd.


...en een kleine aanvulling op de "bezoeken" van Macron en Von der Leyen in China. In hun hulpeloosheid laten ze zo meedogenloos zien dat hun tijd om is. Macron heeft een hand in zijn broekzak tijdens de ontmoeting met Qi Jinping en moet eerst door de aanwezige pers worden berispt voor zijn vauxpa's en Flinten-Uschi vliegt met een "gewoon vakantievliegtuig" terug naar het desolate afbrokkelende "Europa". 

Nog nodig? 


Het zijn allemaal maar extra's. 

Ze hebben hun "ontslag" zeker opgepakt.


...en tot slot: Bakhmut is eindelijk genomen en de beslissing over Taiwan ook. 


Q+++


🙏💜🙏

https://t.me/IndigoWorldW3


Geen opmerkingen:

Een reactie posten