donderdag 13 april 2023

Onze valse regering geeft miljoenen aan Oekraïne en ook militair materieel

 

Beseffen jullie wel dat de Nederlandse ( onbevoegde en valse aan de WEF verbonden) regering al miljoenen euro's heeft weggegeven van ons belastinggeld aan Oekraïne.

Tevens hebben ze miljoenen aan militair materieel geleverd aan Oekraïne.

Voor degene die het nog niet doorhebben, de alliantie= witte hoeden=Q-team= team Trump hebben alle regeringen onder controle.

Ook is het bekend dat zelinski , de president van Oekraïne, onder controle staat van de witte hoeden. Toch mooi hè, hij vraagt militair materieel, veel geld aan het westen en Europa geeft dat gewoon. Gevolg: Europa is én failliet én heeft geen militair materieel meer om maar iets te doen tegen Rusland. Want volgens de Europese unie is Rusland een groot gevaar.

Het tegendeel is waar: het westen ( de westerse regeringen) zijn oorlogszuchtig tegenover Rusland en ze verdedigen Oekraïne omdat daar de witwassen praktijken zijn en de biolabs om de wereldbevolking en ziek te maken en te onderdrukken.

Je vraagt je natuurlijk af, waarom we dan nog in die vervelende situaties zitten en waarom er allerlei maatregelen te voorschijn komen die in de toekomst zouden gaan gelden.

Wel, als die alliantie zou vertellen wat de kabal= zwarte hoeden allemaal van plan is volgens het Wef scenario dan zou niemand dat geloven.

Nu ze de zwarte hoeden laten geloven dat ze nog functioneel zijn en macht hebben, laten ze zien wat hun plan is. Hierdoor kan iedereen zien wat de zwarte hoeden van plan zijn. In Nederland, wat "onze" valse en onbevoegde regering ons wijsmaken wat er gaat gebeuren. 70% van de bevolking kijkt nog steeds veel tv, zodat die kunnen ervaren welke maatregelen er aan komen:

15 minuten steden, cbdc ( centrale bank digitale currency(geld))= controleerbaar geld, lock down, bewegingsbeperking, boeren die weg moeten, stikstof regels, co2 regels, enz.

Met andere woorden, als het aan de valse regering ligt worden we slaven met een bewegings en bestedingsbeperking en vrije meningsuiting is taboe= gevangenis of reis beperking bv.

De regeringsmensen hebben een contract getekend met de WEF waarbij zij zich verplichten hun opdracht af te maken anders liquidatie.

Vandaar dat ze niet kunnen stoppen. Als ze stoppen volgt hun ondergang, maar omdat ze doorgaan plegen ze hoogverraad waarop ook de doodstraf op staat.


De regering stopt alleen als de bevolking ze wegjaagt of als de militairen ingrijpen.

Het schijnt al zo te zijn dat hun wetten illegaal zijn en dat we al onder zeerecht vallen.

Het is de bedoeling dat ons land weer onder gewoonterecht komt en dat we een republiek gaan vormen. Aan de royale hebben we niets en kosten alleen maar veel geld.

Nog even over de wereld situatie:

We zijn al honderden jaren als slaaf verbonden aan de KM ( khazariaanse maffia) en deze km hebben zoveel regeringen geïnfiltreerd en in hun macht, dat het lang duurt voordat al die gemene poppetjes verdwenen zijn ( let wel over de hele wereld he).

Charlie Ward heeft het al verschillende keren verteld dat

a, de witte hoeden zijn sinds 2021 volledig in controle over alle regeringen en

b, het duurt lang om de zwarte hoeden allemaal te verwijderen en,

c, ze laten de zwarte hoeden hun programma zogenaamd uitvoeren, om de wereldbevolking, te laten zien wat hun plan is.


Mensen vertrouw op het plan, het zal nog even vervelend worden en er zal nog veel waarheid boven water komen ( onze geschiedenis is bv 180 graden anders), maar het eind is in zicht.

Nog een laatste noot voor de mensen die geen prik hebben genomen, GEFELICITEERD dat je het hebt gered en blijf volhouden, want we staan aan de winnende kant.

Wwg1wga

ncswic

mlmbvdfd




Geen opmerkingen:

Een reactie posten