zondag 30 april 2023

Voor degene die het nog niet weten

 Apr.30, 2023

GTB 923.


VOOR DEGENEN, DIE HET NOG NIET WETEN....

VOOR DEGENEN, DIE NOG TWIJFELEN.


WELNU. DE Q FORCES BESTAAN ECHT..... En zij bestaan al meer dan 60 jaar. Het vervelende, maar ook het noodzakelijke is het werkt ondergronds. Je merkt het niet. Dus dat is wel vervelend.

Je ziet niets, je hoord niets, alles gebeurd ondergronds.

Iemand uit de beweging zei mij eens, het is als bamboe....

Je ziet niets, je hoord niets en plotseling is het overal.

Bij een politieke partij zie je meestal wat groeien en worden er prognoses gemaakt van de groei. Bij Q gaat het, zoals het gaat bij de BBB..... BAM ze zijn er....Niemand had dat verwacht en toch.....was het te voorzien geweest.!!!!!

De duitsers wisten ook niet hoe groot de Maquis in frankrijk was.

En Nederland wist ook niet hoeveel NSB ers het Nederlandse volk herbergde. In ieder geval waren er Wel 60.000 nederlanders bij de Duitse Wehrmacht

Om Q te laten slagen is uitertste voorzichtigheid geboden.

Langzaam blijkt nu dat Q samenwerkt met Trump, met Xi , met Putin en met de space forces.

Als je een stille geheime macht hebt, die jou gebied aan het ondermijnen is en beschikt over unlimited fondsen, waarmee zij de laatste honderden  jaren zich overal ingekocht hebben en die iedereen, waar nodig hebben omgekocht, gekilled of afgeperst  en iedere belangrijke company strategisch hebben geinfiltreerd. Ja dan wordt het moeilijk. Moeilijk om zo’n club ONGEMERKT te bespioneren,  te schaduwen, te infiltreren en te monitoren. Ook het geheel te analiseren, want als die Cabal/ Khazarian Mafia al honderden jaren bezig is., dan kun je en moet je niet anders dan super voorzichtig te werk te gaan.

Ook is er dan veel tijd nodig, omdat alles uiterst voorzichtig en precies moet gebeuren.

Dat is precies de reden, dat velen het niet geloven dat die organisatie Q bestaat. MAAR HIJ/ZIJ IS ER...!!!!!

Wij zien nu de eerste tekenen , dat zij er zijn. Vrouwen met piemels worden bekend. President Biden draagt een masker, en is al stiekum geexecuteerd, Evenals Obama, evenals macron, even als johnson. Het zijn dubbelgangers of clonen, die door de cabal worden ingezet. Maar langzaam komen de tekortkomingen van de Cabal aan het licht. De dollar zakt in elkaar. Cloon Biden heeft geen macht over de nucleaire sleutels, de Corona aanval is mislukt, het originele White House staat al leeg sinds zijn gefeekte inwijding, die niet deugde. Washington is leeg.

Je ziet Duitsland draaien ( BRICS), Je ziet Frankrijk draaien ( BRICS), Je ziet nu het afbrokkelen van de sancties tegen Rusland. Onderling belazeren de landen elkaar en de boel. Er worden zoete broodjes gebakken met de Russen.

Nu helemaal, sinds een Ultra geheim Navo command center op 120 meter diepte bij Kief door Russische Dolken (raketten) volledig is vernietigd , 300 doden .... - niet uit de Oekraine. Het is de geheime proxy-oorlog van de NAVO TEGEN DE RUSSEN, die de NAVO (=CABAL/KHAZARIAN MAFIA ) aan het verliezen is.!!!!!!

De klappen zijn hard... de grote finale is ingezet....

De Rutte’s, de Kaags, de Bidens, de Harrissen, de Johnsons, de Trudeaus, de Macrons, De scholzs, de Lauterbachs en de Schwabs worden verwijderd.......

GTB.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten