donderdag 13 april 2023

Rinus verhagen 13 april 2023

 

Beste Lezers.

Hier even een update over de huidige situatie.

De Centrale Banken zijn buitengesloten van de QFS, en hebben hun Fiat CBDC geld zonder tegen waarde nog niet ter beschikking.

Wat we nu kunnen verwachten is dat het hele systeem van Fraude Geld in elkaar stort.

Beurzen met al hun hoge koersen is 100% fake, gekochte aandelen met geld van NUL waarde.

De hele wereldeconomie komt tot stilstand, voordat de Deep State kan reageren.

Er wordt beweerd dat alle bankrekeningnummers door de QFS worden gespiegeld, dus wat er ook dreigt te verdwijnen, het zal via de QFS ook weer terug komen.

Het lijk dat je een keuze kunt maken om met jou rekening nummer deel te nemen aan de BRICS buiten de Centrale Banken om.

In dat geval heb je 100% bankgeheim, en kan een corrupte Overheid niet aan jou geld komen.

Alle ellende die er is, blijkt 100% georkestreerd te zijn door de corrupte Politiek, De Klimaat Leugen, Corona Genocide en fraude op grote schaal, zeker in deze provincie van Duitsland wat ons als Nederland verkocht wordt.

De NGO controle freaks uit het illegale WEF Rutte kabinet willen de laten verhongeren, vergiftigen en vermoorden, je eigen identiteit afnemen en als Vee opsluiten in 15 minuten steden.

De Belasting Maffia is een witwas organisatie voor de criminelen in Den Haag.

Het is de bedoeling dat iedereen onteigend gaat worden, en daar zit de zwakke schakel, want ook het politie bedrijf en zijn ingehuurde personeel dat het schrikbewind van Nazi Rutte mee moeten uitvoeren zijn zelf ook betroffen van alle misdaden die de Pedo politici en Fake Willie de overbodige hebben gepleegd.

Dat is ook de rede dat de Duitse politie hier in deze provincie optreed om de Nazi,s te beschermen.

Het Nederlandse staat onder Duits bevel, wat voor mij het bewijs is dat we vanaf 1940 tot heden bedrogen zijn, al onze staats documenten NUL geldigheid hebben en valsheid in geschrifte is.

Dus Nederland bestaat niet zoals Maxima in 2007 heeft verteld, dit komt omdat het koninkrijk op 13 mei 1940 is vervallen volgends de grondwet van toen artikel 21.

Dan lijkt het me nu een spannende tijd voor beroeps parasiet Willie de zelf benoemde Nazi fop koning, want hij zou zomaar zelf een oranje lintje om zijn vette vol gevreten Nek kunnen krijgen, tezamen met de overige WEF criminelen.

Het is dan zeer aannemelijk dat Koningsdag op GITMO gehouden gaat worden.

Er zijn nu zoveel signalen die er op duiden dat het nu ieder moment kan gebeuren, en alle misdadigers door het leger opgepakt gaan worden.

Dit gaat dan gepaard met een Lockdown en info verstrekking over alle misdagen waar we slachtoffer van geweest zijn door de Pedo Globalisten.

Bereid je voor en heb genoeg van alles in huis voor 14 dagen te kunnen overbruggen.

Contant Geld, Voedsel, Water, Popcorn, vreemde Valuta en geniet van de ontknoping en opknoping die we gaan zien en beleven.

Het is niet verboden om na het opruimen van het Satanisten gespuis een feestje te vieren zo als we dat wel kunnen met een WK overwinning.

Voor je eigen zekerheid, volg de aanwijzingen van het Leger op.

Over 5 jaar na vandaag zal je de wereld niet meer terug herkennen, geen oorlogen meer en welvaart geluk voor de mensheid die de GENOCIDE hebben overleefd.

Groet Rob https://www.youtube.com/watch?v=cU4J17q8lsg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten